Föräldrar på facebook

I natt va den första natten på typ 3 månader som jag har faktiskt sovigt riktigt gott! Jag har de som sagt lite jobbigt i livet just nu så jag har inte sovigt så gott och så men med min hostmedecin så sov jag som klubbad. :p Sköööönt!
Idag har jag inte haft så mycke för mig änså länge alla fall. Men i eftermiddag hade jag tänkt att måla lite på min tavla, jag vet inte om jag är så duktig på att måla men jag tycker att de är roligt och som avslappnade. Man får välja precis vilket motiv man vill måla vilka färger man vill använda I like it!
Nu har jag bestämt mig vilka av dom två glasögonen som jag ska ha oxå, det blev nummer ett. Så i veckan ska jag ta med mamma till optikern och beställa dom.
Btw så har båda mina föräldrar skaffat Facebook...Mamma gör de nog för att hon är nyfiken på vad hennes kära barn igentligen håller på med och Pappa för att lättare hålla kontakt. Men nu må jag juh tänka på allt jag lägger ut och skriver där oxå.. Fast dom får väl ändå skylla sig själv eller?!  Föräldrar ska inte veta exakt allt som man gör, de gör ingen gott :p.

Nu tar vi de lilla lugna

Jahaaadå haha hejsanhoppsan plask i en pöl  min hostmedecin är de tydligen morfin i, tur att jag inte har kör lektion den här veckan för de hade inte gått! Men hoppas hostan blir bra av de så är jag nöjd xD Fast den smakar SKIT men ska tydligen va väldigt bra, får se då. :p Näe men nu ska jag gå ner och se vad jag kan koka ihop för middag.
En sak till jag suuuger på att städa!! Är de nån som kan lära mig?! Jag lägger bara allt i den närmasta lådan så om de ser rent ut så under ytan så är alla mina låder på bristnings gränsen... Japp lite onödig fakta om mig en torsdags kväll som denna ;D

Vilken av dom två?

Okej nu behöver jag hjälp, vad ska jag välja? Jag har från fem par glasögon nu bestämt mig för två av dom bästa men nu vill jag höra eran åsikt. Är som kluven och kan inte bestämma mig..





Förövrigt idag så klev jag upp 06.15 fatta tidigt! Jag skulle gå på riskettan meen jag hostade så jag låg dubbelvikt i en timme så jag kände att näe kanske inte så trevligt att sitta med massa folk i ett litet rum i 3½ timme pch hosta en massa så jag fick skippa de och boka om.. Känns sjuukt segt. Men jag ska få nån dunder hostmedel i eftermiddag så jag hoppas att de blir bättre snabbare än kvickt! Sen har jag precis komigt hem efter att ha lunchat med Mamma på Pause vilket va trevligt.
Men nu ska jag försöka att få ordning på mitt rum, rensa saker eftersom ni vet att jag är mycket duktigt på att spara på massa skrot. :p

Svårt att komma på rubrik varje gång..

Jag vet jag vet dååligt uppdatering men jag känner ingen insperation för att skriva..Har inte mått så bra den här veckan av olika anledningar men mest för min jävla host!! Den kan juh gå och ta sig!! Är jobbigt att bara ta bussen till stan för jag sitter och hostar som en galning...USCH! Men ikväll ska jag gå till mammas kompis som är läkare som skulle lyssna på mina lungor och hjärta. Orkar inte gå till frösö-hälsocentral, de ända dom vill där är att man ska gå så fort som möjligt. Helst inte komma alls, och om man äntligen får en tid för man säger att man har hostat i 4 veckor och håller på att typ dö så möjligen att dom tittar lite och sen så får man penicellin ( om de stavas så?). Sååå de känns bra att försöka undvika att gå dit så länge jag kan och orkar. :p
Städade vinden igår med mamma och jaa man kan väl säga att jag har jääävligt svårt för att släga saker märktes där på vinden. :p Massa födelsedags kort ända sen jag fyllde typ 5, my littel ponny häst, massor med fula nyckelringar och sudd undrar ja vad jag tänkte på när jag la de i en låda och tänkte att jaa men ett 10 år gammalt sudd kommer jag säkert ha användning för senare i livet?! Haha aja blev många go skratt alla fall. Men jag hittade lite roliga saker bland annat en bild på pappa när han är 18 men han ser lätt ut som minst 25 på bilden, kostym och grejor inte som pojkarna ute på stan nu för tiden precis xD. Och inte att förglömma jag hittade en påse studdsbollar! Så i natt så studsade jag och greta (katten) studsade efter :D.
Höll på att glömma men jag va hos optikern idag och ja nu blir det glasögon för min del, fast som tur va bara när jag kör bil och typ tittar på tv. Men har fått hem 5 par prov bågar så jag ska ta kort och ni får lämna omdömme. :)

Mocka

Jaa glömde juh att säga att jag har fägrat håret! :O Haha första gången men de blev mycke bra tycker jag. Blev choklad mocka färg mörkare än vad jag hade. Eller jaa kanske typ den färgen jag har på vintern :)

gött

Invigningen av de nya Törners va mycke trevligt, fick champange och massa olika smak prover på olika saker. Och de är så sjukt fint där! Snacka om att de kommer bli trevlig där när alla affärer är klara så man slipper bankandet och så. :p Sen så hämtade Sissi upp mig och vi åkte hem till Jennie. Där blev de till att dricka lite vin och sen åkte vi in till Marité, fast när vi kom in så¨va de inte mycke folk alls :p. Men vid tolv så börjar de komma lite folk man kände, blev en riktigt trevlig kväll som avslutades med korv på raggarn. :D





 
Ikväll så är de dax igen fast slå på lite hårdare, massa trevligt folk som kommer hit ikväll sen lär de bli marité och efterfest hos mig igen :).
Och jag hostan håller i sig..Trodde nästan att jag skulle dö inatt :P

Gött

Köpte mycke snyggt på stan idag faktiskt :). Jeans kjol, bh, tajts och en almenacka. Gött! Men nu ikväll så blir det Törners premiär och sen blir det utgång med flickorna. :D Hörs nåt imorgon med bilder.

Hosta är djävulens påfund!

Åh va härligt att solen är tillbaka!! :D Nu snart ska jag springa ner till bussen och träffa Sissi på stan. Sen ikväll så ska jag på premiär av den nya Törners de ska bli riktigt spännande att se hur de ser ut. :)
Igår ringde Linus från Boden, dom hade haft fält vecka hela veckan och hade nyss komigt tillbaka. En dusch va drömmen sa han haha och att sova i en säng skulle bli underbart och att få komma hem på torsdag va som lilla julafton. :p Tror han börjar inse att lumpen kanske inte är så kul ändå, jobbigt i alla fall :p. Näe men nu må jag ner och dricka nåt varmt för jag har fått hosta igen.. Va vill hosta mig här i livet igentligen?!

Ord är bara tomma löften

Nu va de dåligt med uppdateringar men jag har haft fullt upp i helgen. I lördags fyllde jag 19! Dagen började med att min lilla mamma kom sjungandes med tårta och presenter sen så ringde pappa från Australien för att gratta mig. Skönt att de va fint väder så jag kunde ligga i solen och läsa en bok, super skönt va de! Men sen mot 3 tiden så körde jag med mamma till ica för att handla och för att hämta Oscar som hade vart på utlandsresa till Kroatsien bland annat med frilufsgruppen. Sen kom mormor och morfar och min gudfar/morbror och åt födelsedags middag, super trevlig och mysig kväll och min mormor och morfar är så söta haha. Sen kom Happe och åt tårta och pratade mys!
Igår söndag så åkte vi till Torpshammar (jag körde) för att släppa av och hjälpa Oscar att flytta in i hans rum/lägenhet. Han ska nämligen gå gymnasiet där typ brandmans gymnasie. Så där ska han bo i 3 år framöver, kommer bli tomt utan den lillen här.. Men han hade ledigt i helgen så han skulle komma hem då :).
I veckan har jag lite att stå i ska söka jobb som aldrig förr, ska ha körlektioner, möten och festplanerande.

" Ord är bara tomma löften, de är handligen som räknas."

teori...

Happ nu får man inte gå ner på nedervåningen heller för där är det tydligen födelsedags förbredelser i full gång. :p
Idag så har jag vart på banken och satt in mina skattepengar på mitt konto så nu är jag rikare igen :). Ska nog unna mig nåt fint som jag kan ha på mig nästa fredag xD. Jag har oxå pluggat körkorts teori...fan va de är mycke onödigt man ska kunna, och dom formulerar juh frågorna så att man nästan måste ha ett lexikon brevid sig. Usch vad tråkigt de är! Ska nog flytta till stockholm där man inte behöver bil, eller kanske köra en sån liten el bil som klassas som epa så jag är miljövänlig på köpet och kan skylla på de?! xD. Sen är de dyrt oxå, med tanke på den ekonomiska krisen och växthuseffekten så kanske jag ska skippa de helt och hållet de där med körkort?! Haha näe nu ska jag sluta för körkort vill jag faktiskt ha!
Ikväll så har jag ett stort uppdrag framför mig..jag ska städa och kasta saker i garderoben... Jag har så sjukt mycke saker som jag inte använder längre så de är på tiden. Måste bli av med de gamla så jag får lov och plats med nya saker. Så ikväll är de dax. Lär väl inte ha nå kläder kvar misstänker jag för jag använder inte äns en tredje del av de jag har, tycker inte om en tredjedel av de jag har heller. Känner att de är dax för en ny start. Hoppas jag får mycke pengar när jag fyller år. :p

The secret

Min bibel är the Secret! De va länge sen jag började läsa den men nu kände jag att de va dax att läsa lite igen och jag mår som så mycke bättre efter jag har läst lite. De finns hopp här i livet. :p De är bara att verkligen ställa in sig på de man vill, och de tänker jag nu göra! Fick tillexempel tillbaka skatte pengar idag, 800 spänn! Snacka om att The secret verkar snabbt ibland :). Men min nästa sak kan nog ta lite längre tid men de är de värt :).



På lördag fyller jag år oxå, lite tråkigt att bli äldre för att jag är inte som ett otåligt barn längre och ser inte fram emot min födelsedag som jag brukade göra....triiist. :p Men jag ser fram emot nästa fredag för då blir de PARTY. Umgås med massa vänner mums!

En helt vanlig dag

Idag åker Emelie till Tyskland och ska va borta i ett helt år... kommer sakna dig vännen min! Och imorgon åker Martin till skåne. Härre gud vad alla ska åka ifrån mig då :p. Idag har vart en bra dag även fast de inte har hänt sådär överdrivet mycke. Men jag hade ett ärende på stan idag och de kändes väldigt skönt när de va avklarat :). Hade körlektion igår och då tränade vi på att tvärbromas haha de va roligt må jag säga, men kan juh tycka att körläraren ska vara redo att man ska tvärbromsa med tanka på att de är hon som vinkar till när jag ska göra de men hon flög fram och slog sig på intrument brädan haha. :p

En måndag

Idag har jag både kört vilket gick jätte bra! :) Sen åkte jag och Martin till Rätan för att säga hejdå till Em.. Roligt att vara där men lite sorligt att åka för nu lär jag inte träffa henne förns typ...Jul? :O För övrigt så har jag bestämt mig inte nu till helgen utan nästa då är de fest hos mig :) Så alla mina kära vänner är välkomna! :)
Mamma är i stockholm med jobbet så jag får ta hand om huset mig själv och katten, ganska skönt att va hemma själv tycker jag. Eller när de börjar bli mörkt så blir de läskigt! Tycker inte om att sova och lägga mig ensam. Men jag överlever nog :p.
Jajuste, i lördags så va jag och Martin ut till åsgård där min foto lärare och  svenska lärare bland andra skulle spela. Jag tror inte att ni annar hur långt och öde åsgård ligger! Först bort till brunflo sen skulle man svänga upp där de stod typ risstna och sen kom en grus väg... och jävlar i mig vi trodde fan att vi skulle komma till typ jokmok där ett tag! Skogskog och åter skoooog inte en människa i sikte (inte björn heller för den delen.. jag som så gärna vill se en!) Och de som skulle va i åsgård skulle vara ett ganska stort evenemang. Men till slut så kom vi fram, vi som inte äns hade bestämt oss om vi skulle in för de kostade nämligen 180 kr, ganska dyrt tyckte vi. Väl framma så va de massa bilar och folk och mygg så vi träffade Alex utanför och hon sa att vi kunde komma in för 150 om vi ville men de va lite mycke ändå så vi stod och kikade utanför en  stund men sen vände vi och åkte tillbaka igen. Vi åkte och hämta upp Thomas och åkte på Pause och fikade typ halv 11 sen kom de massa annat känt folk dom tog en öl och vi satt och snackade, mycket trevlig kväll ändå. :)


Smälter som smör i solsken!

Man typ smälter juh bort i denna värme! Men oj vad jag älskar den! :)  Idag har jag bara legat i solen och läst och blivit brun. Försökte putsa fönster men de va för varmt så jag sket i de. :p Sen blev det en tidig sommar middag med räkor sallad bröd och massa annat gott. :) Igentligen skulle jag gå på bio ikväll men de kändes lite slöseri med tanke på hur fint väder de är ute. Så ikväll blir det mys med Happe, vi har väl inte riktigt bestämt oss vad vi ska hitta på men kvällen får avgöra :).
 Jag har sett många dans filmer i veckan och vad glad jag blir av att se dom :). Måste verkligen ta upp dansen igen! Jag har saknat den. Step up 2 the streets är alla fall min favorit film hittills. :)

Magiska klockslaget



12.34.56 7/8 -09 = 123456789

I dag inföll en historisk tidpunkt som kan bli början på något helt nytt.

- Det är då man ska tänka på något som man verkligen vill ska hända, säger numerologen Eva Jonsson Lundberg.

De va idag och de skulle vara förändingens tid, för alla som har haft de svårt och jobbigt skulle koncentrera sig på de man ville ha och så precis den här tidpunkten för de va nåt speciellt med den. Så nu har jag gjort de :).
Fy fan vad härligt de är med fint väder!! :D Bara ligga på altanen och känna solens varma strålar mot kroppen är så skönt! Skriver mer ikväll för nu ska jag ut och njuta och sommar vädret! :)

Näe nu ändrara jag mig igen!

Som vanlig så har jag ändrat mig igen.. haha näe jobba och bo i Östersund känns sjuukt tråkigt och inte de jag vill. Så nu har jag bestämt mig. Norge från första september tills jul och sen Australien från februari tills maj eller början på juni! De lockar sjukt mycke mer! Varför nöja sig med de trygga när man kan göra något storslaget!? Så nu är de körkort som ska tas och jobb i norge som ska hittas men jag kommer såklart att lyckas om jag bara vill!! :D Nu är de dax för mig att sluta deppa och göra de jag alltid har velat och önskat. Nu för ett år framöver så är de mig jag ska ta hand om och göra precis de jag vill bara ta hand om mig. Vara med kompisar och bara ha the time of my life! :) Nån som har lust att hänga med till norge och tjäna massa pengar och ha kul så slå mig en pling ;). Jaa juste nu har jag bokat in 10 körlektioner nu i augusti så nu jävlar ska de kortet tas!! Har juh hela dagarna på mig att plugga teori så de borde gå. :)
Ikväll nu så ska jag laga mat till mig själv för mamma ska på dans låångt bort och Oscar åkte på frilufsgrupps resa till kroatsien igår så jag ska ha tjej kväll med mig själv :). Ska laga nåt gott och lätt för jag orkar inte stå länge i köket, och sen se på tjejfilmen som går på typ 3an eller 5an ikväll och bara rå om mig själv. :) Kanske ta ett bad och läsa veckorevyn. :)
Ej att förglömma, inte nu till helgen men nästa så planera in PARTY! För på lördag den 15 aug så fyller jag 19 så de ska såklart firas! Så planera in de i kalendern och så ska jag klura på vad jag ska hitta på för kul. ;)




De finns så sjukt mycke skumma och roliga foton i arkivet så ibland undrar man juh xD
Sissi och jag på båttur i Umeå. Haha den bju jag på ;)

3 aug

Lördags yra Mycke roligt folk men president talet sög! Kom upp ur en messmörsbruk?! Tråkigt!!! Men Gaga ägde! :) men mina fötter är helt blåslagna haha :p världens blåmärke på väster fot, men de är sånt man får ta. :p
Idag så fyller min Pappa år så Grattis Pappa! Han hade unnat sig en natt i sydney och en båtshow så han mår prima. :) Åhh ta mig tillbaka till Australien!! Längtar sjukt mycke tillbaka! Vad jag inte skulle göra för en biljett dit snart..
Idag så har jag väl inte gjort så mycke, eller jag skriver på mitt CV eftersom jag har bestämt mig för att flytta tillbaka till Östersund tillsvidare så må jag juh hitta ett jobb här nu. Så imorgon blir det stan för att dela ut Cvn.

De va min mardröm, nu är det verkligenhet...



Ta mig tillbaka till sol och värmen i Australien!!

Sista Yran dan..

Fy fan vad kul jag hade igår!!! Började med en förfest hos Jennie men eftersom vi kom ganska sent så stannade vi kvar i typ en timma hos Jennie körde lite jag har aldrig och sånt, sen tog vi taxi in till stan. 5 tjejer = 40 kr var så vi tyckte att de va lätt värt de. Sen så gick vi på Silent Disco men de va så sjukt lång kö och eftersom vi är av de rastlösa slaget så smsade Sissi Pecka som är arrangör/ ägare av Yran så han kom och sa till vakterna att de här 6 brudarna ska in, sagt och gjort fick vi gå före alla i kön och komma in 10 min innan alla anda! :D Dansade och skrattade som galningar och tog massa roliga kort medans stackarna i kön fick stå och trängas :p. Sen sa Djn i våra lurar att "okej ladies your privet time is soon up and we will let in the public". :p Sen stod vi längst fram och dansade fötterna av oss fan va kul de va!! Tack älskade vänner som gjorde min kväll! Efter när de började ta slut så va vi sjukt törstiga så vi gick och köpte loka och nudlar mumms. Och lilla Mamma va så snäll och hämtade oss typ 3 i natt. Underbar kväll verkligen! Och nu är de bara att ladda om för snart kör vi igen!! :)

Cecilia

<3

RSS 2.0