Yran!

Igår var första Yran kvällen vilket jag spenderade med Sissi och hennes tjej kompisar, vi började hos Therese i valla och sen åkte vidare till en förfest hos trevliga hocky(?) killar :). Men vid 22 så stod vi framför stora scenen och kollade på Takida och vilken härlig stämning de va! :) Massa folk och bra musik, eller jag kände all fall igen två låtar innan de började regna och vi gick till shell macken. Men fan va halt de va på asfalten när de hade regnat.. När vi skulle kuta så gled jag på ena knät så de är lite blåslaget och uppskrapat idag. :p tur att de va vin inblandat så de inte kändes så mycke. :) Men sen blev de karuseller för hela slanten! :) Fast jag har inte tänkt på de så jag hade inte nå lösa pengar men tur att Emil är så snäll så jag fick låna 30 kr av han. :)
Ikväll så är planen inte riktigt klar ännu men de hinner lösa sig. :) Hoppas maten är klar snart för jag är sjuuukt hungrig.
Ni ska bara veta vad duktig jag har vart idag, jag har putsat alla fönster på övervåningen idag. Tog typ 3½ timme :O Men fick 500kr för de så lätt värt de! :D Så ikväll ska jag ha lösa pengar med mig haha!



                            Therese, Sissi, Jennie



                                                       Malin

Åter hemma igen :)

Åh idag hittade jag lilla Greta igen :). Skulle på ica och köpa Yran biljetter och där satt en lapp med på Greta, så vi ringde tel numret som stod på lappen och nu har jag hämtat henne. :)  Så  nu ligger hon i mitt knä och har hicka, hon åt lite för fort och mycke :p
Idag blir det yran för mig :). tänkte bara köpa lördag men de blev 3dagars. :) Är faktiskt bara yran en gång per år så man må juh passa på. :D

Nya äventyr planerade!

Stråket med Emelie och Rebecka va kalas kul :). Träffade massa folk som man kände och dansade mycke. :)
Igår så tog jag de bara lungt för jag va som sliten efter allt stråkande. Men vi hade några kompisar på middag bland annat en australienare så de blev engelska hela kvällen, så nu är jag sjuukt sugen på att åka till Australien ett år!! Han sa att jag va välkommen att komma och bo hos han och hans flickvän som va jätte trevlig. Dom va kanske strax över 20 :). De blev en trevlig kväll måste jag säga, massa minnen och sånt. Så nu funderar jag starkt på att flytta till pappa typ ett år eller nåt och resarunt och jobba. :D Är de roligt och jag trivs så stannar jag längre och om jag inte trivs är de juh faktisk bara att flytta hem igen :). Må fundera lite mer på den och prata med mina päron :D.
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska gör, men jag vill till stråket så de blir nog nån slags utgång för mig. Ska nog ta och ringa min kära vän Ajax och höra vars dom håller hus. :) Försöker få tag på Rebecka men har inte lyckats ännu ;p







Katt på språng

Greta är på villovägar, när jag och mamma gick till stan igår så följde Greta med en bra bit på vägen men som tur va så träffade vi Pecka och Britta på vägen och dom hade en hund med sig så Greta blev rädd och stannade (som tur va, vill inte att hon ska bli köttfärs när vi skulle gå på storvägen) Men nu så har hon inte återvänt hem... Hon som alltid vill sova inne på natten. Men hon är katt och dom ska väl ha bra lokalsinne. Hon kanske har hittat nåt roligt att göra.



Idag så ska jag in på stan ensväng, känner att jag behöver lite nya kläder. Och Emelie kommer till stan idag så ikväll blir de partyparty :) En ny party outfit hade vart finfint. :p Så jag hoppas Em vill vara mitt smakråd :p hatar nämligen att gå på stan själv haah så trååkigt!
Ikväll så gör vi stan osäker igen Rebecka Emelie och jag mfl hoppas ja ;p


haha även att de här är den ända bilden jag har på oss tre xD

inte så illa ändå

Jag och mamma va så sjukt rastlösa vid 4 så vi bestämde oss får att ta en promenad till stan och gå och kika på stråket en sväng, bara för att komma ut lite och få luft. Kan juh inte sitta hemma hela dagen och se på tv då får jag spunk haha. Tog bara en timme att gå dit och ändå så gick vi inte fort, mys va de i allafall och de slutade med att vi åt på Kajplats 1 helt ok mat men nästa gång blir de nog nudlar med kycklingspett ur den lilla boden vid lekplatsen. :p Kan de SNÄLLA bli fint väder med sol och värme?! Usch vad tråkigt och deppig man blir av detta väder! :O men kollade på yr.no nyss och de såg ut som att de skulle bli trevligare väder fram över vilket jag tackar för, eller de skulle regna på morgon/dan men på kvällarna skulle de bli sol. :)
Imorgon så kanske Emelie kommer till stan (hoppas!) Då blir de stråket och mys, Em jag funderar på att kanske komma och hälsa på dig i Rätan nåt i veckan kanske tar med mig Rebecka om hon vill de. De hade väl vart trevligt innan du åker . :) 

Åh Lilla Linus då han är väl för go! Skickade hejdå sms idag till han för han är juh en av alla som ska till Boden idag, och han skrev så gulligt och snällt tillbaka så jag blev tårögd! kommer sakna dig vännen min! <3 En av mina bästa vänner.

Söndagar.. vad är dom bra för?!

Idag så åker alla mina pojkar till Boden, eller ja alla men mina närmsta alla fall :P Känns lite tråkigt men jag hoppas verkligen att dom har roligt. :)
Fy fan vilken seg dag.. klev upp tidigt för att jag skulle dansa på österäng idag men kännde mig inte så sugen när jag såg att de regnade och va typ storm, men jag och Alex åkte dit för att kika lalla fall om de va mycke folk så är de juh kul i alla väder. Men när vi kom dit så va de kanske...20 pers där eller nåt så njaa vi tyckte inte att de va värt de. Va fan ska man hitta på en söndag med regn?
Igår kväll så va jag hos Rebecka vi tänkte gå ut på stråket meeen en liten buss insident stoppade oss och vi va ändå inte speciellt pepp efter att ha hört att de va bara kallt och blött och gamlingar på stråket så vi sket i de. :p
Jag har ändrat mig och jag tror att jag ska flytta tillbaka till Östersund, Umeå känns inte riktigt staden för mig. Speciellt när jag inte känner nån där :p

Stråket

Idag så har jag vart på stan med Mamma jag körde till lillänge där de va värsta rusnings trafik så jag fick lite panik men de gick som smort ändå. :) Har väl inte hänt nåt speciellt idag ännu alla fall :) Men ikväll så blir de stråket med vännerna, ska bli jätte kul så jag uppdaterar imorgon med bilder. Nu må jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för kvällen :)

Dance tribute

Nu är jag tillbaka i Östersund vilket känns skönt! Jag vet inte ja om Umeå är en stad för mig..
Nu kommer jag alla fall vara i Östersund ett tag framöver eftersom de är stråket och Yran m.m Så nu ska jag passa på att ta körkortet! Herregud hur svårt kan de va?! ;p
På söndag blir det dans för hela slanten! Michael Jackson tribute som jag tänkte va med på med mina dansanta vänner plus alla dansare i Östersund så klart :) Ska bli sjuukt kul! Once in a life time liksom :D Ska uppvisas under Yran veckan så håll ögonen öppna ;)
Har saknat att dansa jätte mycke så att få lite är härligt! Alla som vill får komma till österäng söndag klockan 11 om dom vill va med :)
I övrigt så är väl planen stråååket haha första året jag faktiskt får festa på stråket så jag och Rebecka ska köra på, och träffa mycke roligt folk :)

Michael Jackson tribute kika på länken så fattar ni va vi ska göra ;)

Bikini-Mjukisbrallor och tofflor...

Vad hände?! Från bikini till mjukisbrallor och tofflor... Men de får va dåligt väder nu så länge de är kalas på yran och stråket! :D Imorgon åker jag upp till Umeå igen men den här gången men mamma och Oscar. Vi ska gå ut och äta och sen på torsdag så åker Oscar till Ystad från Umeå. Bra att hålla sig sysselsatt för jag längtar så mycke till stråket och yran nu så jag smäller väl av snart! :D
Sen så kan jag berätta för er att jag kanske kommer ha room mates snart xD Jag Madde och Rebecka funderar på att skaffa en 4 tillsammans i Umeå, Fatta fet-fester vi kommer att ha haha! Brudar de må vi göra! :) Roligare att bo ihop med nån än att bo själv, tro mig haha! Sen blir juh allt mycke billigare oxå vilket är kalas bra :)

Fy de regnar så mycke så katten till och med vägrar att gå ut.. :p Men de smattrar juh mys på taket :)

By the way så har jag namnsdag idag xD Jag som brukar ha stenkoll när jag har de men i morse så blev jag riktigt överaskad när mamma kom insjungandes med frukost på säng och en hundralapp från mormor :D
Cecilia Margareta  Bergholm-Asplund

Härliga dagar

Oj nu va de länge sen jag skrev, sorry. :p Men eftersom jag inte har min egna dator här så blir de inte att jag är vid nån data så mycke :p.
Gud vad roligt jag har haft de senaste dagarna! I fredags så hade vi fest hemma hos mig och sen drog vi tillo Marité, näe Marité är överskattat, jag hade as kul men njaa jag gillade larrys mer! :D  Och sen igår så blev det picknick vid minnesgärdet och sen biljard på jack rabbit :) Härlig musik dom hade där haha. Va så härligt att bara hänga med brudarna och köra runt i stan och kika. :) På tisdag så åker jag upp till Umeå igen, men lugn bara lugn jag kommer tillbaka på torsdag igen. ;p Må juh va hemma när de är stråket och yran!! :D Längtar sjuukt mycke! Partypartyparty!







Tack för en underbar kväll flickor!

I miss you but I know that we need this. <3

tjugoöverfem

Äntligen framme i Östersund :p Fast buss resan va inte så farlig med tanke på att jag typ sov hela vägen :). Klev upp 20 över 5 i morse så jag är ganska trött nu ändå. Ikväll så är utgång planerad, får se hur det går med den saken. :)
Imorgon blir de Potter med Happe :D Längtar!
näe nu ska jag lägga mig på soffan och försöka sova ett tag så jag orkar med kvällen. :)

Jobb!




There's only two types of people in the world
The ones that entertain and the ones that observe
Well, I'm a put-on-a-show kind of girl
Don't like the backseat, I gotta be first!




Jag har fått jobb på Lottas krog i Umeå! :D TJOHO!! Ska börja efter yran. Perfekt eller vad?!
Imorgon tar jag bussen till Östersund den tidiga bussen så jag är hemma vid 13.00 :). Jag och Happe ska kanske på bio om de finns några biljetter, annars får vi ta de på torsdag haha :p
Solen skiner och de är varmt och skönt, idag är en dag då de känns som att det finns ett ljus i den nu mörka tunneln :)
Ska bli skönt att komma hem till mina vänner, men ändå känns de lite tråkigt att lämna lägenheten och stan. Men jag åker juh upp på tisdag igen med mamma och Oscar. :p Och sen till Östersund med yran och stråket nästa torsdag haha :p Mycke fram och tillbaka men de är de lätt värt!
Näe men nu måste jag städa så att mamma inte blir arg sen när vi kommer tillbaka nästa vecka xD


 

Minneskortsläsare Xd

Nu har jag köpt mig en minneskortsläsare :p Så äntligen så kan jag lägga upp lite bilder :)


Sen festen i Onsdags :D






Bilder sen Em va i Umeå









Helgen

Nu har Emelie åkt hem till Rätan igen och jag stannar kvar i Umeå i 1½ vecka till. Helgen har vart super rolig! I Fredags åkte vi till Umeå tidigt som fan, både jag och Em såg ut som hej-kom-och-hjälp-mig :p. Men vi sov nästan hela vägen vilket va skönt för vi hade planer för utgång på kvällen och ville juh va pigg xD. Väl framme så gick vi till lägenheten och lämnade grejorna och sen gick vi en snabbis på stan, men blev ingen lång tur för vi va lite seg och kände oss inte as fräsch så de blev hem dusch och ut på middag på en kinaresturang :). Sen började de... xD Musik, minnen, dricka, skratt, sång, dans. Alex ringde och sa att dom oxå skulle ut så vi hängde på dom. Vi kom hemstaplandes vid halv 4 kanske, med blåsor på fötterna :p Tack för en rolig kväll! :D

Lördag blev de stan och shopping, skulle köpa en ny kamera sladd men de är tydligen nån speciell sladd så ja må gå på typ expert eller elgiganten och kolla om dom har men de får jag göra imorgon. Har så mycke roliga bilder som jag vill lägga upp! Bloggen blir så tråkig utan bilder. :p Lördag kväll hyrde vi film gjorde natchos och pratade minnen :p MYS!
Underbar helg. Nu i veckan blir de jobb sök på hög nivå! Och hoppas nån kommer och hälsar på mig i veckan. :)

upp och ner ner och upp

Rolig kväll igår! Kändes skönt att umgås med Sissi och Carro igen, va läänge sen sist :p Men hade lika roligt som vanligt! :) Vi va först på förfest hos nån som hette Kenny och sen drog vi alla till Marité.
Imorgon bitti tidigt som fan tar jag och Emelie bussen till Umeå :) Kommer fram vid två på dan så vi lär ta en tupplur sen ut och uppleva Umeå by night haha :p Tack stumpan för att du ville följa med! :D
Ska faktiskt bli skönt att komma till lägenheten, här har jag juh varken min egna säng eller dator och så finns de som  inte så mycke att göra. Mer än att va min mina älskade vänner såklart. :D
Jag funderar över att åka till Australien vid jul till pappa, och kanske stanna där en månad eller så. Får se hur de blir med den saken men de skulle vara riktigt roligt :D Tycker juh ändå inte om vintern speciellt mycke så då kan jag lika gärna va på varmare och soligare bräddgrader! :D

:)

Vilken underbar dag jag hade igår! :) Först åt jag lunch på stan med Martin och Thomas på Tingshuset. Emelie hade körlektion men kom när hon va klar. Sen så hade Emelie inte ätigt på hela dan så då gick vi ner på Törners och pratade istället :). Hade mina nya skor på mig och dom måste jag säga är väldigt sköna! Skulle lätt kunna ha dom ute en hel kväll utan att få ont :). När jag kom hem sen så kom Oscar med pizza till middag, eftersom Mamma inte är hemma så lär de bli sån enkel mat framöver :p. Så vi käka pizza och kollade på Michel Jacksons begravning, usch va sorlig den va! Fast när dottern i slutet skulle prata så blev de väldigt sorligt... Martin, Thomas och min älskade Happe kom och såg slutet med mig och Martin hade såklart med sig en film som vi såg en stund på sen ville dom ha godis så då blev de lite krusing på stan mycke skratt och roliga bilder. :D Må hitta min usb sladd till kameran!!
Idag så ska jag på stan med Happe på eftermiddan sen ska vi nog ut ikväll och kika lite :).

Fram och tillbaka

Haha hur saker kan utväckla sig :p Igår innan mamma åkte så gick vi ut för att äta på Lottas bara nedanför lägenheten, och som mamma är så hade jag princip jobb på Lottas krog innan vi hade äns betalat middan! Så när jag kommer tillbaka i veckan så ska jag gå in och prata med dom igen och så får jag troligen börja jobba där sen! :D Härligthärligt. Kan nog inte få ett jobb närmare mitt boende. :p
Men idag så ska jag ta bussen tillbaka till Östersund, blev lite föör ensamt här och jag vill hem och träffa vänner och lite sånt. Ring mig gärna för de kommer va en låång och seg bussresa haha! Men jag ska ut och köpa lite tidningar nu snart. Bussen går 16.15 och är framme 21.55 :p Om man bara kunde telepatera sig, vad livet skulle va lättare :p
 
Btw, är de farligt att de blir typ blå blixtrar när jag drar ut kontakten ur förlängningsdosan?!...

Och vart är de bästa stället att börja leta efter usb-sladden till kameran?!

Bilder på lägenheten

Nu är jag tillbaka i Umeå, känns lite konstigt att vara själv i lägenheten för första gången men. :p  Mamma åkte me upp så nu är de hemtrevligt med blommor, gardiner och hör och häpna...Duschdraperi haha. Känns lite ensamt men blir de olidligt så går de bussar till Östersund 2 gånger per dag haha. :) Paul är kvar i Östersund för han ville vara hemma lite innan lumpen vilket jag absolut förstår :)
Dan började med tidig väckning eftersom jag skulle köra och om man vill komma fram innan solen går ner så är de bäst att börja tidigt. :p Jag tycker fan att jag kan få ett körkort nu! Jag kör juh mycke bättre än mååånga där ute i trafiken tycker jag alla fall ;) Har sätt några sjuka omkörningar idag. :p

Nu mina kära läsare kommer bilder på min lägenhet xD äntligen va?!



Lite tomt på väggarna än men jag får fota lite och sätta upp sen :)



Mitt lilla kök där inne :)



Sovalkoven :)



De är inte så stort men de är mys :) Bara prinsen som saknas (K)



Badrummet

De börjar att arta sig lite :) MEr hemtrevligt nu. Ni är alla välkommen att komma och hälsa på ;p Eller ja alla fall dom jag känner haha!

Puss på dig!

Pratade nyss med emelie i en halv timme och oj va mycke bättre allt känns! Nu ska hon troligen komma upp till Umeå på fredag oxå! :D TJOHO! Och min plan för en ensam vecka i Umeå är klar haha. Tack älskade vän för att du lyssnade och trodde som jag tror haha :D. Vi som har sagt länge att vi måste göra favorit i repris och nu gör vi de! :D Hoppas oxå att nån annan oxå kommer upp och hälsar på när de känns bra. ;)
Näe men nu ska jag gå ner och försöka äta nåt, har inte lyckat så bra med de dom senaste 2 dagarna.

<3

In my heart

Think happy and life will bring you happiness

Smälter som smör i solsken!

Fyyy  vad varmt de är ute! Har solat tappert i två timmar men nu va jag tvungen att gå in och ta en kall dusch! Har typ värme slag, yr och smått illamående :p  I Umeå så fläktar de juh alla fall från vattnet men här på altanen så är de typ vindstilla i mellan åt och då är de inte nådigt! Oscar min lillebror skulle försöka sola men han orkade bara i en halv timme, sen kom han flämtandes fram och sa fan palla de är föör varmt hur orkar du?! Och frågade nöjt om han hade blivigt nå brun. haha :P Jag erbjöd mig att spola av han med slangen men de ville han tydligen inte.
Men jag vill gärna att den här värmen håller minst 3 veckor till xD.

Cecilia

<3

RSS 2.0