Släktmiddag

Igår kväll så blev jag och Paul bjudna på middag till stugun. Pappa kom till Östersund igår så då blev det "släktmiddag" hos mina kusiner i stugun :). Farmor flyttat till Stugun för att hon klarar inte riktigt att bo i umeå själv längre, så vi fick se hur hon bodde oxå. Lite roligt för hon har satt alla möbler och allt nästan precis på samma plats som i Umeå. Super mysig och trevlig va de alla fall i Stugun. Efter vi hade vart där så åkte vi till österäng en sväng där Madde, Hansson, Rebecka och Emma var och festade. Emmas kille tror jag att de va hade dragigt dit stora högtalare så de va musik där myspys! Men stannade inte där så länge.



Pappa va grill mästar :P













Mössan är på!

Va möss-på-tagnings-bal i torsdags vilket va en riktigt höjadar kväll!! Började hemma hos linus med lite förfest, sen gick vi till balen i solskenet :). Tyvär fick jag sitta vid ett bor där jag knappt kände nån och min bordskavalje va en...matte lärare... Av alla ämnen i världen, en matte lärare:P jag som HATAR matte xD. Men efter middan va över så blev det sång och dans. Vid 11 så gick vi till G3 då den ända drickan som fanns på balen va lättöl eller ica cider. Lååång kö utanför men utan störra problem så kom vi in, köpte oss en varsin xider mummma! Sen blev det dans,prat,skratt shotar hela kvällen tills de stängde. Vi va alla lite hungriga så vi drog till de ända öppna matstället. Istanbull city! Snacka om att dom blev rik på den kvällen:P. Hela stället var fullt av hungriga studenter :P.

Idag så kommer Pappa hit :). Så ikväll åker vi till stugun för att grilla med släkten:). Men nu ska jag ut på stan en sväng i de fina vädret om Paul blir klar nån gång! Fick draa han upp ur sängen i morse, vilket jag tycker är konstigt när de är sånt fint väder ute?!

Bal på slottet

Vilken underbar kväll/ natt de blev! Balen va helt perfekt fina kläder, god mat, trevligt sällskap, bra musik och mycke skratt. UNDERBART! :D  Började med att vi åkte in med bilden och klev ut och blev bombarderade men massa som ville ta kort, sen gick vi in och fick en fördrink. Sjukt varmt va de där vi stod och minglade innan vi skulle gå in i matsalen. Efter ett välkomsttal så fick vi förrätt, vilket bestod av nån slags skagen röra på mörkt bröd, brukar inte gilla räkor och sånt men de va väldigt gott :) .Sen till varmrätt så fick vi fläskfilé men rödvinssås och potatisgratäng och varma grönsaker. Till efterrätt så blev det vitchoklads glass med nån champagne grej och hallon :) mumms :D
Blev till och med vinevals som Paul så fint bjöd upp mig till :).
Mycket rolig kväll hemgång vid halv 3 med sjuuukt ont i fötterna, tips ha inte höga klackar när man ska på bal!! :P





Paul en riktigt gentleman, öppnar dörren hjälper mig ut och har paraply redo! :) Puss på de!

 

Bal!

Ikväll så är de bal. Jag har sminkat och och ska snart fixa håret. Jag litar inte på nån annan att sminka mig så jag gör allt  själv :). Men jag beställde SOL vaför är de regn?! vid halv 5-5 så kommer de några hit för att dricka lite bubbel och ta massa bilder :). Kommer bli as kul ikväll tror jag! :D TJOHO! Jag som har längtat efter att gå på bal sen jag va en liten plutt och äntligen är den dagen här. Bilder och uppdatering kommer sen Xd

dan innan bal dan :D

Har precis provat min klänning med allt till så att allt är klar tills imorgon :). Men jag får inte nysa i den för att de finns inte plats i den för att nysa :P. Så nu sitter jag framför datan med min fina klänning :). Längtar som en tok tills imorgon! :)
Dessutom fyller Martin 20 imorgon!! :) STORT GRATTIS till dig min älsta käraste vän! :) JAg vet vem som kommer få köpa drikat framöver XD.

Nu sitter jag och camar med Emelie oxå haha de är en syn för gudarna XD.

Tar de aldrig slut?!

Pluggpluggplugg jag orkar inte mer!! Jag har verkligen försökt hela dagen att göra klart min psykologi uppgift men de har inte gått speciellt bra. Jag har bara hittat massa annat jag vill göra istället... Sen har jag massa andra uppgifter som måste bli klar som är jätte enkla men som jag bara inte har gjort av den enkla anledningen att jag är profs på att "jaa jag gör de sen, för de tar juh inte långtid". Så nu är de i sista sekunden som jag får göra allt, tänk att jag aldrig lär mig?!
Va hos Emelie en sväng och fick lite bilder :) Rebecka kom oxå efter en liten stund. :) Mycket trevligt!
Men nu ska jag sova så jag orkar kliva upp imorgon och ta tag i psykologin! :P

Åter i östersund

Nu är man hemma igen då, känns sjukt tråkigt men ändå lite skönt på samma gång! :P
Jag har haft en helt underbar vecka! Mycke sol, bad, skratt, fest, shopping och massor med upplevelser! Jag skulle lätt kunna tänka mig att åka tillbaka nån gång igen :).
Snacka om att jag sov gott i natt i min egen säng, jag va som klubbat som en komapasient så skööönt!:P Under vackan som har gått har vi tagigt sammanlagt typ 1000 bilder så ni kan få se några sen :P. De finns så mycke att berätta om veckan både bra och dåligt så ni får nog fråga mig när ni ser mig för jag orkar inte skriva allt xD.
Bästa dan va alla fall när vi åkte på båttur himmelsk!

Idag så har jag vart på stan med mamma en sväng, köpt en bh till balklänningen och växlat in pengarna som blev över, blev nästan 500 över så nu känner jag mig juh rik igen xD. På tisdag är de bal så kom och kika på oss då:).





 
                                        Emelie på båtturen





                                   Ligger och slappar på båten



                                   Världens bästa dag!


 
                                         Ligger och glassar :D




Underbar vecka ni får se fler bilder när jag har fått bilderna från emelie :) Bla. undervattens bilder xD

Återkommer om en vecka

Nu är det snart dax att åka till flygplatsen :). Lite segt att man måste vara där hela 2 timmar innan planet går :O så vi ska åka om en timme :). Så vi hörs om en vecka igen då med alla semester bilder :).

D- Day!

IDAG ÅKER VI!!! :D wohooo!! ikväll så flyger vi högt uppe i en dödsmaskin. Fan va härligt att få åka bort och slippa tänka på skolan ett tag! :) 
Har Badhusparks projektet idag...blääää jag vill verkligen inte...tråkigttråkigttråkigt!! Hoppas de blir varmt och soligt idag alla fall så vi slipper frysa:P
Nu ska jag käka frukost men ha en bra dag idag. :D

åh nej..

Idag är det prov i p&f FAN! Ni anar inte hur svårt de är att komma ihåg alla ord och vad dom betyder...sug lärare! Och på de ska jag också till tandläkaren idag.. jag som hatar att gå till tandläkaren men de må väl få kolla lite ibland om dom så gärna vill de då.
Imorgon så åker vi! :D wooohoo! Snacka om vi alla längtar. Nu har jag nästan packat klart, har lite små saker att packa ner typ som tandborste och sånt men de packar jag imorgon.:)  Näe men jag må plugga vidare på de helvetiska provet. Jag är nog redan körd på de men ändå.

Prov i P&F......

Åhh vad jag ogillar STARKT projekt och företagande! USCH och imorgon har vi prov på de... Försökte börja plugga nu men näe jag fattar inget av de som står typ och har ingen aning om vad jag riktigt ska plugga på och kunna, lite svårt att memorera hela boken. Men eftersom vår lärare är som han är.................Så förväntar han sig nog de ändå. suck vad less jag är nu. Fan kan de inte bara bli fredag kväll nån gång då!
Så mycke som jag längtar tills fredag kväll så längtar jag verkligen inte tills fredag morgon/ dag för då ska vi ha badhusparks projektet vilket jag inte vill ha, ingen i klassen verkar vilja de. Vi har typ inga sponsorer inga som har hört av sig och vill komma så vi kommer stå där i kylan helt i onödan. Blääää!

Va på stan med Madde idag alla fall vilket va trevlig, hon köpte ännu en baddräkt 4 i samligen och en bikini över del :P. Jag köpte en jätte fin vit skjorta som jag tänkte skulle va perfekt till sommaren och till turkiet men den va så genomskinlig så jag tror att jag ska lämna tillbaka den och försöka hitta nåt annat. :)

Bal klänning :D

Nu är den äntligen klar! :) Min balklänning fick jag hämta nu idag så den är nu hemma hos mig :). Är jätte nöjd med den, en riktig prinsess klänning :) Jag vet att Madde och Emelie sitter nu på hel spänn för att se den ;P Första handsvisning nu då.

Myspys!

Idag så har jag bara haft psykologi vilket va skönt, fick reda på att jag hade VG+ i slutbetyg men jag fick en uppgift och om jag får MVG på den så får jag de i slutbetyg också vilket jag väldigt gärna vill ha så jag får sätta mig och börja med den ikväll. Efter skolan så gick jag och Emelie på stan en sväng hon köpte en jätte fin bikini, flipflops och en orange blomma som hon ska ha me till Turkland :). Sen hämtade Paul mig för han hade sin bil idag ( väldigt snygg bil tycker jag) så for vi upp och tränade, lite motvilligt från min sida i början men de känns skönt nu efteråt. Känner mig som stolt över mig själv. :P  Ikväll så blir det att fortsätta sy min studentklänning, fan vad den jävlas med mig! Sprättade upp den för 3 gången igår...Det blir sån himla ful form på den! Men nu vet jag exakt hur jag ska göra så nu jävlar ska klänningen tyglas! Men ännu roligare blir att hämta min balklänning! :D Lääängtar! Lägger upp bilder på den sen. :)
Har en rolig nyhet för er idag också :) Jag och Paul har bestämt oss för att flytta till Umeå efter studenten så jag hinner göra min hemma stadd där innan Paul åker. Känns jätte bra och de kommer bli super kul! Lite tid för oss innan Paul åker till Boden :P.

En dag

De blev inge festande för oss igår för lilla Madde blev sjuk och då kände jag och emelie inte att vi heller ville utan vi vilar upp oss tills Turkiet. Vi åker juh på fredag. :D känns fortfarnade lite overkligt att vi verkligen ska åka men de kommer bli jätte kul!! Önskar dock att vi kunde åka typ vid 13.00 på fredag så vi slapp jävla badhusparks projektet som kommer bli dåligt, vi har inte fått så många sponsorer som vi skulle behöva, och bara en skola har hört av sig och sagt att dom vill komma och titta så vi kommer väl stå där själva hela dan med nå halvdant där nere... :P Men vi åker tyvär 21.30 tror jag att de va så vi hinner va me på hela dan....Damn it! Men dom kan juh GLÖMMA att jag tänker va där 7 på morgon! never ever! Då kommer jag typ va uppe i 24 timmar de dygnet och aldrig i livet! jag vill juh va pigg på lördag morgon nere i turkiet! :)
Men nu ska jag snart iväg och prova min färdiga balklänning :), är det inget jag vill ändra så kommer jag ha den hemma i min garderob ikväll :D!

Tema 90 tal

Imorgon är det student fest med tema 90tal, har googlat 90tals mode och hjälp! Vad fan ska  jag ha på mig imorgon? Vilket hemskt mode. Buffalo skor, utsvängda jeans, jazz byxor med kort kjol utan på, väst på flanell skorta och magtröja?! härre gud vad tänkte vi igentligen!? Jag vet de tusan vad jag ska ha på mig imorgon.... Ja vill juh inte ha på mig nåt styggt precis:P. Igentligen borde vi göra som emelie sa, ha på oss blöjor för vi va juh faktiskt bara bäbisar 1990 :P.
Slutade tidigt idag som vanligt när vi har foto, lite segt för de är juh ingen annan som slutar samma tid så då kan man inte hitta på nå roligt efter man har slutat heller.. Jag har suttigt och försökt bestämma mig vilka 2 låtar jag vill ha me på student flaket, nu efter mycke om och men så har jag nog bestämmt mig :). Har suttigt och lyssnat på carola nu oxå, hon hade juh lite bra låtar där i början men sen hände de nåt och nu är det mest prisa mig gud låtar:P. Men tommy tycker om mig och micky är juh allt festliga alla fall :D.

sovmorgon

Va och provade min klänning igår, det rosa tyget hade kommigt nu :) De va jätte fint det kommer bli så perfekt allt! På lördag så ska jag tillbaka och prova den färdiga klänningen :). Sen om det är nåt som ska fixas så blir den klar på tisdag :D Längtar tills att se den färdiga klänningen!! :D
Idag har jag sovmorgon till 12, sköönt! men jag är konstigt nog redan vaken. Men det är ovanligt att jag får sova till nio så de är ändå skönt!:)
Jag måste verkligen börja med mitt foto projekt! Men jag vet inte vad jag ska göra för nåt...Måste lämna in de nästa vecka innan vi åker för de ska va inlämnat den 18:de och då är vi på en solig strand någonstans:)
Jag hittade mitt sims spel typ förra veckan och nu är jag fast! Fan farligt att börja spela, timmarna bara flyger iväg :P



I love you! :D Kollade igenom bilderna sen vi va i Umeå och fan va roliga! :P

.

Äntligen har solen kikat fram igen. :)
Idag är det bara 9 dagar kvar till vi åker, nu är det enkel siffrigt :D. Har faktiskt redan börjat packa lite smått men vadå de är bra att va ute i god tid :D.
Idag äntligen så ska jag få gå och prova min balklänning en sista prövning skulle jag tro, den måste juh va klar innan jag åker, längtar till jag få se hur den blir! :)
Men nu ska jag käka lite frukost men jag uppdaterar nog i eftermiddag :)

Psykologin...

Sitter här med mitt fördjupnings arbete i psykologi som ska skickas in i kväll. Jag va juh så duktig och började direkt när vi fick uppgiften för typ 3 veckor sen men sen blev det inte mer med de som vanligt och nu sitter jag här sista dan. Men jag har gjort typ halv klar nu så de blir nog bra. :)
Va och köpte tyg igår till min student klänning, satt och sydde hela eftermiddan och kvällen går så nu är den nästan klar :). Den blir as snygg :) lite ful form på den just nu men de är lätt fixat så de ska jag göra när jag har skrivigt klart psykologin. :) Jag kan inte fatta att vi snart tar studenten! Lilla jag tar studenten ingen mer skola! :O Helt fri till att göra vad jag än behagar vart jag än vill i världen. Härligt! men vad vill jag då?!
Och nu är det bara 12 dagar kvar tills vi åker till turkiet!! :D vi kommer ha super kul flickor! :D
Lägger ut en bild på klänningen sen när den är klar. :)

13 dagar!

Nu är det bara 13 dagar kvar tills vi åker!! Heeelt underbart! Emelie gumman du behöver inte va orolig, pengarna ligger under madrassen så dom kommer fram först om ja kanske 12 dagar :).
Valborg blev super bra! lugn men bra. Vi satt hos linus hela kvällen på balkongen pratade och skrattade, träffade mycke nytt och trevligt folk!
Idag blir det köpa tyg till min student klänning och börja sy den, läängtar tills jag har sytt klart den :D. Och sen så är min balklänning snart klar, ska och prova den nu i veckan. :D
Men jag har bestämmt mig, jag säljer mitt löshår som jag har köpt och kör på krusat hår till balen enkelt och snyggt, sen blir jag lite rikare :P.

Men nu ska jag ut i solen innan de skulle bli fulväder, läser en as bra bok började igår och har läst över hundra sidor. Den heter de  gryma arvet :).

Cecilia

<3

RSS 2.0