Östersund

Nu är jag hemma i Östersund för att hämta lite saker och för att Paul ville hem en sväng, tänkte att de va lika bra att hänga på och hämta lampa bla. :p Kan som bli lite mörkt utan.
Nu har vi alla fall börjat få ordning i lägenheten, står lite låder kvar på golvet ännu men de ska väl plockas upp på torsdag när vi åker tillbaka. Har oxå troligen fixat internetet nu så jag håller tummarna på att de ska funka bra och som de ska på torsdag! :D Fan va saker de är att ordna när man flyttar. :P De är inte precis bara att flytta in och känna sig hemma haha. Just nu är de jävligt tomt på väggarna och de ekar ganska mycke men jag hoppas de blir bättre nu när jag hämtar en matta och hänger upp tyg vid sovalkoven. :) Mamma skulle följa med och shoppa imorgon, hon skulle köpa lite växter och tvätmedel och sånt åt mig. Hon såg lite bilder på kameran och jag tror hon blev lite förskräkt när hon såg hur kalt de ser ut på väggar och fönsterbrädor. :p Men inte mig emot för skulle shoppa växter igår men uptäckte att de va förvånansvärt dyrt, fast inget slår duschdrapperi! Fan 300 tog dom för ett jävla duschdraperi haha jag höll juh på tuppa av! Så vi får klara oss utan tillsvidare. ;P
Jag tror jag tyvär har glömt kamera sladden i lägenheten så ni får hålla er lite till på att se bilder. Ska leta i mina gömmor om jag kan hitta den men annars kommer de på torsdag. De lovar jag :)

Internet lös..

Hej alla nu har vi flyttat in till umeå. Men vårt internet funkar inte ännu.. Bloggr nu från mobilen på en strand. :) allt är bra och flytten funkade bra. Ni får se massa bilder och höra allt så fort vi fixar vårt jävla internet, :p jag och Paul håller på att bli galen utan. :p

Sommar kväll

Vilken underbar kväll jag har haft började med att jag cyklade in till stan och mötte upp Paul. Vi gick en sväng nere i badhusparken och kikade på när folk paddlade kanot som man verkade få hyra eller låna gratis. Jag vill paddla men Paul sa att han inte vågade för han bara tippade kanoter så då vågade jag inte riktigt tvinga i han heller. Så vi gick upp på Pause istället för varken mamma eller Oscar va hemma så då va de lika bra att äta middag ute. :) Pause mackorna är fan värd dom pengarna för ojojoj vad god dom är! Idag blev det en pesto macka med kalkon och soltorkade tomater MUMS! Sen gick vi runt lite på stan och kikade på folk tills vi kom på att vi skulle gå på bio. Äntligen fick jag gå och se the proposel!! Mina damer och herrar de va verkligen en se värd film! Till och med Paul tyckte att den va bra. Den bjöd på massa skratt (och då menar jag MASSA!) ;p. Så nu har jag cyklat hem, Paul följde me nästan ända hem så han va säker på att jag inte skulle bli våldtagen eller liknande. Men jag är i säkert förvar och ska väl snart lägga mig även fast jag inte är trött, men jag har juh en stor dag framför mig imorgon. Pirrigt! Som ett barn dan före julafton, fast men skratt-blanda-förtjusning... :p Sweet and sour.

Hemmets trygga vrå

Vilken härlig dag!! :D Solen skiner och luften är härligt sommar varm. Jag har legat ute i solen hela förmiddan och lyssnat på musik, är så skönt och avkopplande. :) Låg där och funderade på att kanske ha nå grillfest ikväll med tanke på de fina vädret och att jag och Paul flyttar imorgon. :p Nån som är på?!
Har oxå packat ihop de mest nu, men nu känns de bara sorgligt att flytta :p Nu när jag samlar ihop mina saker från mitt rum är de inte mitt längre då? Känns lite pirrigt att flytta från hemmets trygga vrå.

De närmar sig

Nu är det snart flytt dag för mig. :) Mitt rum är i kaos och de ligger saker och låder överallt! Men de ska bli jätte roligt att flytta. Tänk att äntligen ha ett eget ställe, få vara uppe hur länge jag vill och göra vad jag vill. Härligt! :D
Fast de är juh lite nervöst att flytta till en stad där man inte känner nån än. :p Men de löser sig nog. :)  Idag har jag inte gjort så mycke, härligt att de äntligen är lite sommar väder efter allt regn. Va nyss med mamma på promenad runt kyrkan, hem va roligare för då va de nerför xD.

Midsommar

På midsommarafton så blev det först en god middag hemma hos Pauls föräldrar med massa grillat och god dricka. När middagen var klar och vi lite salongsberusade så åkte vi med Simon till Johan Almroth för att festa loss och välkomna sommaren. Och oj vilken underbar kväll det blev! Massor med trevligt folk som kom och gick. Allt från nära och kära till folk som jag inte hade träffat. Började med lite snack men sen blev det dans, rök maskin och laser på övervåningen. Och badtunne-bad ute. Jag hade inga badkläder med mig och vita underkläder på mig, men icke att de skulle stoppa mig av med kläderna allt utom ett vitt linne som jag behöll på som jag hoppades skulle dölja dom vita och genomskinliga underkläderna. :p Super skönt och jätte mysigt att bada, de va en badtunna för kanske fem men vi va typ 10 i den. 10 timmar senare så stapplade vi hemåt och som tur va så körde Pauls bror taxi så vi fick åka gratis taxi hem. :)
Morgonen efter så vaknade jag mådde lagomt bra men upptäckte att min mobil inte ville funka. Kunde bero på att den fick sig oxå ett i tunnan. Men imorgon så får jag äntligen mitt nya batteri. De blev tydligen kortslutning i batteriet.










Finns många fler bilder på facebook :)


Va till stugun idag och fixade min dator så nu funkar den igen! :D. De går bra nu!

De går bra nu...

Nu har jag varken mobil eller dator..kuul... Snacka om att inte ha kontakt med yttre världen. På midsommar så hade jag med mig mobilen ner i badtunnan och igår sa datorn godnatt. Har köpt ett nytt mobilbatteri på internet så jag hoppas de kommer imorgon eller på tisdag! Sen ska jag troligen till stugun imorgon och fixa datorn. Men jag skriver mer om midsommar och lägger upp bilder ikväll.

Midsommar

Igår kväll så va jag med Carro och Alex, gu va länge sen jag vad med er brudar men de va jätte mysigt och roligt. :) Vi såg Yes Man och pratade en massa, va mycke att ta igen eftersom de va så längesen vi träffades. :)
Idag är det midsommar med typ 12 grader och smådugg....Ville ha 20 grader varmt och sol men hörde att de skulle komma till veckan. Midsommar firar jag med att äta middag hos Paul, kändes roligare än hemma för vi firar typ inte midsommar. :P Sen blir det fest hos Johan och utgång till Marité. Ska ta med kameran så bilder kommer sen. Vill till rätan med jag har nada pengar till buss...:( Hoppas ni får de super ändå tjejer men de vet jag att ni kommer :).
Jajuste glömde att säga att jag ska på jobb intervju nästa fredag! :D håll tummarna!

De börjar lösa sig!

Nu va de ett tag sen jag skrev och mycke har hänt! Va i Umeå nu i veckan kom hem igår kväll. Och under den tiden så har jag blivigt lägenhets ägare! :D Jag har fått nyckeln och till och med hunnigt flytta in ett bord och några tallrikar och glas. :D Så nu är jag hemma i Östersund i några dagar för att packa sen bär det av till Umeå igen för att flytta in på riktigt :). Tänk att jag och Paul ska bli sambos :) Mys! Jag är så lycklig! Lägenheten är på 30 kvm med ett litet kök och sovalkov :). Om jag bara hittade usb sladden till kameran så hade ni fått sett lite bilder men ni får hålla er :p.
Nu är det bara jobb som saknas :p. Men jag letar och söker för fullt.
Va och klippte mig idag, första gången på jätte länge. :p Sjuuukt slitet så jag sa att hon fick klippa bort allt de slitna så de blev lite kort men de växer nog ut så de känns bra igen snart. :)
Imorgon är det midsommar och jag har fortfarande inte den blekaste aning vad jag ska hitta på. Har blivigt bjuden till rätan och ha mys med flickorna, är sugen på att åka dit men jag har inte bestämt mig.
Näe nu må jag återgå till mitt packande!

Grattis linus

Nu åker jag upp till Umeå! Hoppas på mycke bättre väder...

Grattis Linus på födelsedagen! Hoppas du får en underbar dag. :D

Änglar och Demoner

Gårdagens överraskning innehöll en bukett rosor, en lagad middag av Paul själv, en kvälls promenad och film med mys :). Jag älskar dig Paul Bergström!!! <3 Underbar kväll för oss två :).
Idag så va vi på stan en snabbis men eftersom jag är utfattig och kommer troligen vara de tills jag skaffar ett jobb så blev jag snabbt uttråkad. :p Vi åkte hem till mig för jag ville packa inför imorgon för vi ska åka till Umeå men de blev inte nå packande utan vi försökte hitta de billigaste sims 3 spelet och jag övervägde att ladda ner de ett tag men de känns roligare och mer riktigt om jag får lådan i handen och en skiva jag får stoppa i, dessutom är de juh olagligt att ladda ner xD. Men sims 2 typ året runt eller nåt kan väl inte skada om man skaffar sig på ett kanske väldigt billigt sätt eller? jag menar alla kommer juh ändå köpa sims 3 nu så då gör de väl inget om en fattig ex student får de billigt?! :D Aja men sen åkte vi och åt tacos på hörnet och sen gick och såg änglar och demoner. Ruskigt bra film! Jag trodde att jag hade listat ut gåtan i typ mitten men sista 3 minuterarna så sket sig min briljanta lösning...Men den va bra och jag rekommenderar den starkt! Fast jag hade velat sett den hemma i soffan så jag kunde informera Paul om min smarta lösning ;).
Imorgon som sagt så blir de Umeå, söndag är juh en perfekt resedag eftersom jag tycker att söndagar är så tråkiga! Vi ska troligen bo i pappas kompis lägenhet men den är så ofräch och kall så jag hoppas innerligt att han kan fixa nåt annat boende. Typ köra ut den använder hans/ skulle ha blivigt min lägenhet till kontor och låta oss bo där istället. :p

Skolavslutning

Nu har jag vart på skolavslutning på vallaskolan, de är min käre bror som går ut nian idag :). Är sjuuukt trött för jag har legat och hostat hela natten, jag HATAR hosta! Tycker synd om resten av min familj för de må va sjukt jobbigt att lyssna på, låter som jag håller på att dö eller typ spy ligger mest bara och kipar efter andan när dom host attakerna kommer huvva!!! Men nu har de alla fall lungnat ner sig som tur är! Att gå på skolavslutning är en rolig tanke men usch vad seg de är. Alla rektorer som ska hålla tal och barn som ska sjunga vackert och vinka till sina föräldrar. Men vissa va bra på att sjunga och hade valt bra låtar men jag tror de va typ 2 stycken är 5 eller nåt... Tänk att föräldrar måste gå och kolla varje år i 10 år?! :O PALLA! :p
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, Paul har tydligen en överaskning på gång. Och för er som känner mig så vet ni jag ääälskaar överaskningar men haataar att vänta och är så sjukt nyfiken jämt!! Varför plåga mig med att säga att han har en överaskning och vänta tills ikväll innan jag får reda på de?! Jag som är så nyfiken och otålig av mig! :p
Åh såg just att Emelie har fått sims 3 fyyy vad jag blev avis! Jag vill oxå ha de, meen de är liite för dyrt för min tomma plånbok... Men jag överväger att försöka skrapa ihop till de. Lätt värt de! xD

Allt kan vara över på ett ögonblick...

Jag läser om Therese som blev mördad för några dagar sen och jag kom in på hennes blogg. Allt känns så overkligt på någevis. Jag kännde inte henne alls men när jag läser vad som har hänt ser en bild på henne läser de hon skrev dagen innan hon blev mördad så känns de så hemskt. De gör som ont för jag blir påminnd att allt kan vara slut på ett ögonblick. De kan lika gärna ha vart en av mina närmsta vänner eller nån i min familj. Jag ska börja med att vara tacksam över de jag har, tacksam varje morgon jag vaknar, tacksam över alla mina vänner som jag har, tacksam över min underbara pojkvän. Istället för att bli ledsen över att de regnar så vara glad att jag finns här, är frisk och faktiskt kan se att de regnar.
Kom ihåg att säga till dom du älskar att du älskar dom samma sekund du känner det, om det är en vän, partner, förälder, eller släkting så säg de. Livet är för kort för att inte säga de för imorgon kanske det är för sent. Gör planer för framtiden, sätt upp mål att jobba för. Men kom ihåg att titta dig omkring och uppskatta livet du har för man vet aldrig när allt är över...
Tänk att folk kan vara så onda så dom kan ta någonannans liv ifrån den personen. Dom har ingen rätt till att ta de livet. Fyfan! Jag blir alltid lika rörd och ledsen när jag hör att unga har dött även om jag inte kännde dom.
Jag älskar mitt liv och vill leva de läääänge!!
Och till alla mina underbara vänner nya som gammla Jag älskar er och jag uppskattar att ni finns! Jag önskar att jag hade bättre kontakt med vissa men jag finns alltid här för er <3



Sundsvall

Nu är jag hem kommen från Sundsvall :) underbart fint och varmt väder igår men idag vaknade vi upp på vandrarhemmet och såg att de regnade utanför. Har inte shoppat så jätte mycke för jag ska juh till Umeå på söndag och då kommer de behövas pengar :P. Men några saker från Gina blev de allt :). Vi bodde på södra begets vandrarhem för 350 kr för en natt vilket var sjukt billigt och bra, vi ringde typ 7 hotell innan och de billigaste dubbel rummet kostade typ 700! Även fast det va dusch och toa i hallen så gjorde de inte så mycke för att vi va typ ensamma. Så mysigt att åka iväg även om de bara är en natt och sova borta och bara rå om varandra tycker jag är guldvärt :) Speciellt nu när Paul snart ska rycka in till jävla skit lumpen, så då vill jag ta vara på varje sekund :).
Väntar fortfarande på svar på lägenheten i Umeå...

budade över mig.....

Blidde tyvärr inte stockholm men de blir sundsvall imorgon istället med hotel och massa mys:). Sen åker vi till Umeå :D.
Stockholm får bli senare i sommar när vi är lite rikare:)

Stockholm imorgon?

Jag och Paul kanske ska åka till stockholm imorgon!:) Håller på att buda på biljetter på tradera men de är nån jävel som budar över mig!! Ska bo hos mammas kompisar. Skulle vara skönt att komma bort lite från östersund, har juh ändå inge bättre för mig här hemma så Stockholm eller Sundsvall imorgon :). Sen i helgen/ i början på nästa vecka så ska vi åka till Umeå för att säga hejdå till pappa och ( flytta in i lägenheten HOPPAS! )

Hur mycke är de värt att betala för en biljett till stockholm?

För jag har tagigt studenten!!

Nu har jag tagigt studenten! Fy fan vilken underbar dag det va, heela dagen lång! Men att åka flak va fan de roligaste jag har gjort! Jag vill åka igen. :P Kvällen va kul träffade massa trevligt folk på österäng och rådhustrappen. Helt underbart! Men nu då? vad händer nu? vad ska jag välja att hitta på med livet? Hela världen ligger framför mina fötter men vad kommer jag att välja? Måste ringa han med lägenheten i Umeå idag oxå. Ska ha den lägenheten!


De va som gnska mycke folk ute inatt :P


Flaket!

En dag kvar!

Jag kan verkligen inte fatta att jag tar studenten imorgon!:O Jag vill för de kommer bli as kul, men jag vill inte för jag vill inte lämna alla nu när vi börjar komma närmare varandra..
Igår så va de fest igen, började hos emelie och sen när det började närma sig halv elva så åkte vi till körfältet till en som går media i B klassen. Där va de riktigt roligt bara massa media folk :). Men efter de så drog vi till marité vilket va sjukt ovärt de tycker jag. Först kö i typ en och en halv timme. Va så sjukt med folk i kön så jag kunde stå där lyfta upp båda bena utan att glida ner på marken. Men som tur va kom de en trevlig vakt som stod där vid oss för de va nån jävla blond brud bakom mig och andersson som hela tiden med flit klev mig på fötterna med sina klackar och sen puttade hon och knuffade. Less jag blev nära att hon åkte på en snyting! Men de va inte bara jag som störde mig på na utan två killar bakom mig sa till na " tror du att du kommer nån vart med att puttas med din feta röv eller" så där fick hon! Blir så le sånna brudar! Men väl inne så va de så mycke folk så vi pallade inte utan vi alla drog på kebab city och käkade. :) Sen va Martin så underbart snäll och skjusade hem mig och Paul.

Näe men nu må jag göra mig klar, är snart tårtkalas på mediahuset för alla media studenter! :D Martin skulle hämta mig 13,5 minuter efter ett haha XD


Cecilia

<3

RSS 2.0