Allt händer av en anledning, gott som ont

Igår kväll så såg jag på the notebook, de är den bästa filmen! Efter man har sett den så finns hopp för kärleken ändå. :) "If you are a bird, I'm a bird" Fast jag har redan hittat den som mitt hjärta tillhör :), livet tar bara folk åt olika håll i livet ibland, och de är okej för är det meningen så kommer vägarna korsas igen. Allt händer för en anledning, även fast de kan göra för jävla ont så är det någonting som man ska lära sig av de. Något man ska lära sig om sig själv och bära med sig. De gäller att hoppa på livets tåg och se vart de tar en, inte vara så jävla rädd hela tiden. Tänk igentligen vad mycke rädsla stoppar oss i livet, va mycke man skulle kunna göra och uppleva om man inte va rädd. Och viktigaste av allt att släppa kontroll behovet, för hur mycke vi än skulle vilja veta och planera vad som ska hända så är de omöjligt. Du har inte en aning om vad som kommer att hända imorgon inte äns om en timme. Tänk vad mycke energi vi lägger på att oroa oss för framtiden som vi ändå inte kan göra nåt åt. Självklart så kan man planera och bestämma hur vi vill ha framtiden men vi kan aldrig veta, du skulle lika gärna kunna va död imorgon. Den du ska gifta dig med om nå månader, du kanske kommer på är inte den rätte, du kan aldrig veta hur framtiden kommer att bli. Lita på att livet kommer att ta dig den rätta vägen och va inte så rädd. Vad vill du? Tänk inte vad du tror dina föräldrar vill, partner vill, kompisar vill eller chef vill. Vad vill du? vad är de du vill göra? Vad känns bäst för dig just nu?

Invigning och kvälls shopping

Igår kväll så va jag på invigningen av den nya mittpunkten och alla affärer. Och ojojoj vad folk de va, tror hela Östersund var där haha. Gina va de smockat i men jag köpte en väska och ett linne där. :) Men snacka om att de är på domus man kommer börja va haha! Underbart! Jag mamma och Alex gick runt där från 18- 21 skulle jag tro att de blev, mysig och trevlig kväll. :) Tycker att stan borde en gång i månaden ha öppet till 22. Fatta mys att typ gå ut och äta och sen shoppa. Lite anorlunda än va man annars gör på kvällarna. :p

Shhhh



Shhh... don't say anything, it's going to be a surprise.... ;)

Cecilia i Manhattan?

Jag är så sjukt rastlös så de finns inte! Jag har mycke tid över på att tänka och känna efter och jag undrar, kommer jag någonsin vara nöjd och lycklig i sverige?
För min senaste tanke är, jobba och tjäna ihop pengar tills nästa höst och sen flytta till New York?!
Östersund är för händelselöst för att tillfredställa mina rastlöshet. :p Och jag har juh redan Amerikanst medborgarskap så jag behöver inte krångla med nåt sånt.. Längtan till nåt nytt roligt och spännande är så stark så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Cecilia på manhattan? JA tack! Ni är välkomna att hälsa på ;).  Prova på New york och sen kanske Australien? Vore juh synd att inte nyttja mitt medborgarskap när mamma va så snäll och födde mig där. Och utnyttja lyxen av att pappa har bosatt sig i Australien hmm.. Tror jag måste se till att den planen blir av! Går ändå inte att ha kariärren som jag tänker ha i Sverige..
Kanske jag blir den nya verkliga Carrie Bradshaw ;p

Ska bli moster!

Åhh vilken UNDERBAR start på dagen!! Fick så glada nyheter... Jag ska bli MOSTER!! :D :D :D Min älskade syster ska bli mamma! :D Min pappa ska bli Morfar! Åh jag är så glad så jag typ börjar gråta snart :p.
Grattis Vanessa! :D Måste ner till Jönköping för att klappa på stormagen sen. :) De trodde jag inte att jag skulle få reda på imorse när jag vaknade :p. WHOHOO! :D

Jobb..

Nu har jag sökt massa jobb så va fan nåt må jag juh få! Dessutom så kanske möjligen så ska jag flytta till Umeå igen om en sak slår in :). Men de är förtidigt att säga ännu :).
Chattade precis med min kära far trevligt för han för där va de varmt och skönt och här oväder.. blää vad gör jag här?!
Lyssnade precis på ett klipp när min kära vän Cecilia sjunger så jag tänkte dela med mig av de, så sjukt bra!
Sissi sjunger

Make today a good day and tomorrow will be diffrent forever! ;)

Nu är jag så less på de här så nu är de dax för en förändring från och med idag! :)
Idag har jag vart riktigt kreativ känner jag, har både sytt gardiner åt mormor och så har jag börjat måla på min tavla. :) Sen har jag ett spännande projekt på G så jag hoppas att jag kan lyckas med de! Men jag tänker inte säga vad de är riktigt ännu. :)

"Make it so today is not like yesterday,
 and tomorrow will be diffrent forever."


Kan oxå medela att nu ska jag verkligen ta the secret och prova på hur de funkar. ;) I believe i can!


 
Don't stop me now - Mcfly Den går om och om igen idag! :) Power låt!

 



father and daughter I miss you daddy <3

Now I´ve hade the time of my life

Såg just nu att Patrik Swayze har dött... Jag som älskade Dirty dancing och Ghost.
R.I.P

Skön start på dagen!

Åh vilken underbar star på denna tisdag jag fick. Jag fick i julklapp av Paul topptilltå lyx på skönhets centrum här i stan och den utnyttajade jag idag och de är fan de skönaste jag nånsin har gjort tror jag! Ligga i två timmar och bli ompysslad, masserad få ansiktsmask och sånt. Super skönt! De ska jag lätt göra om om jag har råd vill säga :P. Så nu är jag härligt avslappand och mår gött. :) Tack för den underbara presenten! :)

Myspys

Haha ojdå jo bakningen gick galannt så nu är jag 14 goda bagels att se fram emot så de va inte de jag va less på igår ;P.

Igår så gick jag och Sissi på en powerwalk riktigt härligt att gå och prata och berätta saker, sen gick vi på ica för att köpa grönsaker och dipp göttans. Men vägen hem tog vi en omväg så vi inte bara gick en kort tur. När vi kom hem och gosade upp oss i soffan så va de pirates of the carrabien (?) den sista filmen så vi satt och såg den. Men de är lite halv svårt att hänga med i filmen ibland är som ologiskt och man kommer inte ihåg allt från dom andra filmerna :P. Men de va bra alla fall.



Både jag och Sissi höll på att dö när vi gick förbi den här lilla figuren! Tog ett par sekunder att inse att de va en trädgårdstomte :p.



Promenad dojorna är på.



Göttigöttans.
Tack för en trevlig kväll vännen min!

Nu får de va NOG!

Så förbannat less och arg!!! Nu ska jag ut i stormen med Sissi på en promenad, de behöver jag!

"Make it so today is not like yesterday,
and tomorrow will be different forever."


Stundens låt: Lala- Ashelee Simpson

Blueberry bagels

Nu ska jag ta mig an att baka, eftersom jag va i skogen i helgen med mamma och plockade blåbär så tänker jag baka blueberry bagels! Brukade äta de till frukost i Australien och vi har inte hittat de i Sverige så nu ska jag försöka göra egna. Receptet verkar knepigt för man ska koka degen innan man stoppar dom i ugnen, förstår inte hur de ska funka men de löser jag nog. Är själv i huset så jag ska spela michael på högsta volym! Tur att man inte har grannar på så nära håll. :p Ni får se lite senare hur de gick för mig. :)


09/09-09

Intervjun gick bra, tror jag alla fall, de kändes bra! :) Dom va super trevliga men efter allt va klart så hittade jag inte till hissen igen. Så de fick bli nödutgången, men när jag kom till ytterdörren så va den låst och jag vågade inte låsa upp för då kanske nåt alarm går eller nåt. Så jag kutade upp till första våningen och hittade tillsist ner till lobyn.
Idag så har jag haft risk-ettan, va lite roligare än vad jag hade förväntat mig. Trodde att de skulle bli sjukt tråkigt och att jag skulle få kämpa för att hålla mig vaken men så va de inte.
Efteråt så gick jag en sväng på stan medans jag väntade på bussen och då hade jag turen att stöta på Sissi och Jennie så jag gick hela eftermiddan med dom, mycket trevligt! Jennies valp kom förbi en sväng och ojoj vad söt den va men inte så villig att gå i koppel, den va mer intresserad av den spännande omgivningen :).
Middag blev de på tacobaren vid 4, för Sissi kom på den smarta ideén att vi skulle gå hem och då sa jag att jag behövde äta för jag hade inte ätigt nåt sen 8 imorse. En härlig prommenad med mycke prat, Sissi du ger mig hopp och glädje i alla möjliga problem som vi alltid hittar en bra lösning till! <3 :) Men när vi kom till ica så gjorde mina fötter och ben sjukt ont eftersom skorna jag valde är inte så promenadvänliga.. Så de blev en lång varm skön dusch när jag kom hem.

Btw tror ni inte att vi fick hämta vår katt (som verkar tro att hon är hund) som följde med mamma och Urban på promenad men hittade inte tillbaka, hon är så hopplös!

Intervju!

Igår när jag stod i provrummet på Vila så ringer dom från Cubus och säger att dom vill gärna träffa mig för en intervju!! Fatta lycka!! Så jag hoppa ut ur mitt omklädningsrum och in till Sissis och berättar vad som har hänt! Så jag firade med att köpa den sjukt snygga klänningen jag stod och provade.
Så idag klockan 13.45 har jag intervju med Cubus!! :D De här jobbet ska jag ha! Vill jag ha!
Igår kväll så läste jag på lite om företaget och kollade på lite frågor som dom skulle kunna fråga så jag är lite redo. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig bara men de löser jag, sen fick jag mina glasögon igår så kanske har dom. :p Haha jag trodde jag såg helt ok men tydligen inte för fan va jag ser bra med glasögonen! Jag ser bussnummer på långt håll och massa haha. Näe men nu må jag klä på mig och kolla igenom lite saker innan de är dax. Wish me luck!

Halkbana

Näe nu ska jag rycka upp mig liten men vist blev bilden i förra bra alla fall :D.

Igår så va jag och hade halkban och ojojoj vad roligt de va! Jag ägde lätt  killen som jag åkte/körde med. :p Jag gjorde en 360 fin pirruet, en riktig tio poängare va de ska ni veta haha. Och sen fick vi åka upp och ner i en bil och jag säger bara en sak och de är att jag tänker unvika att krocka och hamna uppochned alla fall!
Va hos arbetsförmedligen på morgonen oxå men de är så tråkigt så de är inte värt att nämna äns. :p
Nu snart är de helg och än sålänge så har jag inga planer men de hinner nog ändras.
Jaajust va på den ny öppnade butiken Vila idag oxå, liten affär men hittade massa saker jag tycker om. Imorgon ska Sissi få följa med och va smak råd. Antingen svart eller hallonröd? Behöver råd så jag hoppas hon inte är för trött efter resan så hon orkar hänga med :). Nu ska jag hjälpa mamma med att göra natchos.

Saknad



Maybe it's too soon to be sure
But I really do believe that someday
We're gonna have it all <3

Förstår du inte hur mycke jag saknar dig?

Svininfluensan hit och svininfluensan dit..

Jag blir såå less! De va ett jävla tjat om så kallade svininfluensan överallt!! Nej jag tror inte att halva jordens befolkning kommer att dö och nej jag tänker inte vaccinera mig hur mycke än media och alla läkare tycker att de är en strålande idé. De är säkert lika farligt som fågelinfluensan va, ojoj alla kommer dö, håll er inne och för guds skull gå inte i närheten av nån fågel!! Men än sitter jag här idag och mår prima har inte känt av nån fågelinfluensa. Och om jag nu skulle få influensan så hur farligt är de då? Jaa de är inte en super skönt att ligga och ha feber och spy men so be it. Dessutom tror jag att själva vaccinet är farligare än sjukdomen eftersom vaccinet innehåller qviksilver som är förbjudet att ha i termometrar för att de är giftigt om de kommer ut, men det är en kanon idé att spruta rätt in i kroppen? Njaaa är tveksam ja.

Hur som helst så har jag kört idag igen. De där med enkelriktat i stan de är fan inte de lättaste heller, ska hålla koll på om jag får köra där, är de enkelriktat eller inte, kommer de en bil från höger nu som ska före mig? Nejnej de va lite mycke för mig att hålla koll på idag men de ska väl lösa sig hoppas jag! Imorgon blir det äkel arbetsförmedligen på förmiddan och halkbana på eftermiddan, spännande! :)



Här är bilden på Pappa som jag skrev om i om de va förra inlägget? (Haha näe de va de inte såg jag nu utan för 4 inlägg sen :p.)
Då mamma påstår att han är 18 år, vist är han stilig far min. :)

Cecilia

<3

RSS 2.0