Ar mindre bra pa de hara..

Ligger fortfarande och tycker annu mer synd om mig sjalv, jag ar inte duktig pa att vara sjuk. Ar uppe och gor for mycke saker som min kropp igentligen inte orkar, men jag vagrar att inse de. Sen nar jag ligger i sangen eller soffan helt utslagen sa vill jag bara grata for att jag inte kan gora saker som jag brukar kunna gora. De ar en anstrangning att bara slapa sig upp till toan for att hamta en ny toa rulle, snyter namligen upp dom ratt fort. Ljuset i mitt tillfalliga morker ar Jimmy, han lagar mat at mig gar och handlar, tar ur diskmaskinen och bast av allt sa fick jag en overaskning igar! :) Ni vet hur mycke jag aaalskar de. :) Jag fick en skvaller tidningo, choklad och han hade hyrt tva filmer for att fa mig pa andra tankar vilken kille va?! De gjorde min dag eller dagar hade inte last ut tidningen sa fick njuta av de idag oxa. :D Nae nu ska jag sova for imorgon har jag namligen planerat att vara frisk nar jag vaknar punkt.
En liten tanke bara innan vi skills at, vart kommer allt snor ifran? jaja lite akligt men halla vart kommer de ifran? Aldrig att jag har allt de snoret fran borjan i kroppen, de far helt enkelt inte plats! Produserar kroppen hela tiden nytt eller va vill de mig? Nae de blir en google pa den.

Sjuuk...

Ligger och tycker synd om mig sjalv har legat deckad hela dan gar och idag ar de lite battre. Har snytigt ett kilo snor minst! Har inte kunnat sova i natt bara ligger och vrider och vander mig. Blaa for att ma daligt.. Sa jag har inget roligt att uppdatera er med.

Glad Midsommar!

Haft en riktigt mysig dag idag med lite midsommar firande. :) Jag och Jimmy bestamde oss for att picknick i botanical garden inte langt hemifran, gick forst till Subway for att kopa en macka var (tankte forst gora egna meen de blev som smidigast att kopa klara) Gott va de i vilket fall och smirnoff till de. Lange sen jag va pa picknick sa de tyckte vi bada va riktigt mysigt. Tyvarr sa va de inte stralande sol som jag hade bestallt men de va val 22 grader eller nat anda. :) Lag dar pa varan filt tills fem tiden sa gick vi hemat igen. Nu har karln gatt till jobbet och jag sitter och soker jobb med lite kexchoklad som sallskap. :p
Saknar alla dar hemma idag nar man far hora vad alla har planerat, men de kommer flera. :) Tycker att de inte ar nan big deal midsommar om man inte firar med vanner.

Stor dag for Australien

En historisk dag for Australien idag for dom fick dom namligen deras forsta kvinnliga premiarminister Julia Gillard, stackars lilla Kevin Rudd blev bortknuffad och han grat en skvatt nar han holl sitt sista tal som premiar minister. Aja kul for dom va men de va ett valdans tjat om de pa alla tv och radio kanaler idag kan jag juh saga.. Da ar juh ett kungligt brollop bra mycke roligare! :p

Te

Usch vaknade till i morse nar Jimmy kom hem med sjukt ont i halsen kandes som den hade blivigt dubbel sa stor under natten... Men jag somnade om igen sen nar jag vaknade sa va de liite battre men de ar anda tjockt dar inne sa nu har jag vart och kopt te (hallon och persika) och apelsiner, aldrig att jag tanker bli sjuk. Varfor ska de alltid va min hals som spokar? De ar en liten kottel eller knol dar inne som borjar gora as ont sen som sprider den sig efter ett par dagar. Sa min tanke ar kan man inte bara skara bort den nedrans knolen?

Idag har de alla fall vart fint vader +22 sol blandat med moln, hoppas att de ar lika bra imorgon far da blir de midsommar firande med picknick i parken. :) Va pa Ikea igar for att kopa lite svensk mat, blidde ingen sill for de ar de ingen av oss som ater. :p Kopte aven ett vinglas sa nu slipper jag dricka vin ur en mugg! :D

WHAT?!

What vad ar de som hander!! :O Sitter och ser pa Grays och jag ar overallt kan inte sitta still ar helt svettig sa sjuuuukt spannande! Dom kan val inte do heller! Hon ar juh med babis!! Vet inte om jag pallar en timme av denna spanning! Nae nu borjar de igen!! Hors

Uppdate: Sjukt javla bra avsnitt!! Grat som en babis hoppas runt, holl for ogonen ujujuj spannande avsnitt! Han dog inte pjuh! :D

Natt

Ar sa trott att jag inte orka sova, da ar de illa assa! Kan inte somna sa nu ligger jag och laser bloggar istallet men jag tycker allt att mina kara vanner uppdaterar lite val sallan. ;) Okej jag kanske inte ska saga nat men jag tycker om att lasa era blogga serru. :)
Sen kan jag inte pasta att mina alskade grannar pa vaningen ovanfor gor min somn mycke enklare, tror namligen att dom ma ha en elefant som bor dar uppe eller nat. Spelar ingen roll vilken tid pa dygnet de ar alltid bankar de och smaller de i taket hos oss. Sen ar de oxa fest i granden utanfor fonstret, de blir som eko mellan husvaggarna sa att de later jatte mycke. Lite kul att kika ner ibland och kollla vad dom har for sig, alltid nat konstigt pa helgern. Idag svar jag pa att de va na slags sekt mote eller nat. Dom sitter pa marken pa asfalt i en grand och gor ljud typ sjunger men de ar bara oljud inte sang utan typ brol/stoningar/rop och sla i pinnar och gud vet allt..
Nee nu ar de bast jag slutar innan detta inlagg blir knappare, imorgon blir de utgang alla fall. Pelle fyller 23 pa mandag sa de ska vi allt kunna fira lite i forvag. :)
Godnatt puss!

En Emelur i Australien i host?!

Fick hora gladjande nyheter idag att min alskade van Emelie kanske/Troligen/bara maste komma ner till Australien i borjan pa september och halsar pa! :D Liiite glad jag blir da?! Du ar sa valkommen sa gumms! <3 Trevligt med en nara van har nere i varmen. :)

Stradbroke Island

Kom hem fran en kalas harlig helg pa Stradbroke Island igar. Jag, Jimmy, Pelle, Jason (jimmys jobbar kompis) och Helen Jasons fru akte dit och bodde i ett as fint hus nagra fa meter fran stranden men varldens javla utsikt fran ballkongen. Tydligen sa ar de vart ca 10 miljoner kr som en rik tandlakare som Helen kanner ager, latt att jag vill hyra de igen for de va fan inte dyrt att hyra nu nar de ar lag sesong.  Man kunde se delfiner fran balkongen valar oxa fast de hade vi inte turen att se tyvarr inte hajar heller men delfiner sag vi alla fall! :D Dom hade tyvligen stang hela main beach for att de va massor av hajar som hade komigt in i torsdags men da va vi inte pa on, fan oxa! Vill se en haj haha!
Kan latt foresla att aka till Stradbroke nar ni ar i Australien och i Brisbane, underbar o kunde latt bo dar! Tar typ 40 min med bil farja over och 20 min med passagerar bat sen ar man i storstan igen, perfekt!





Utrymning!

Sitter och kikar pa nar Jimmy packar och plotsligt ljuder brand alarmet i varat hus! Jag oppnar dorren for att kolla om de verkligen ar de, de ar de. Jag kutar hamtar min vaska och satter pa mig skorna, Jimmy star dar i bara kallingar och fragar om jag ska ga ut. Eeehh jaa!! De ar fan brandlarmet! Ja har smarre panik och Jimmy seeegar sig pa med kladerna. Sen gar ner for brandtrappan, vaning 2 sa ser man att de ar rok fylde dom tva vaningarna ner. Fy fan va radd jag va da meen sen sa kanner jag den valkanda doften av "dans rok" Du vet san som dom sprutar ut pa typ discon och sant? Vi gar ut anda for att va pa den sakra sidan vi och resten av bygnaden. 3 brandbilar kommer och massa smarriga brandman okuperar lobyn. Men tror ni jag har med mig kameran for en gang skull da de ar dar jag ar? Nae.. Dock sa ar jag tacksam over att ha kamera pa mobilen. :) Efter typ 10 min sa va de lungt att ga in igen. De va na jakla puckon i granden nedanfor som har nan jakla show som satt av brandlarmet. Saftig rakning till dom kan jag tanka mig! :p
Men shit i min lada va radd jag blev skakade som ett asplov, de anda jag kunde tanka pa va fan om min nya dator forstors!! Men tank om de skulle handa att brandlarmet borjar mitt i natten da Jimmy inte ar hemma!! Jag skulle juh va skit radd! Dock sa har jag uppenbarligen battre reaktions formaga an Jimmy men anda!! Sta ute pa gatan med pyjamas helt ensam skulle inte va sa skoj. Brandlarmet later fortfarande.. Men jag ar inne och ar i sakerhet. :) Tack gode gud for falskt alarm!

Suddiga bilder fran mobilen



Storstad

Alskar att bo i en storstad! Glomde att fylla pa mobilen idag och efter middagen sa sag jag att jag hade fatt ett harligt sms fran Sissi och ville svara pa sa da satter jag bara pa mig en kofta och ett par skor for att springa ner runt hornet till 7 eleven. Hur skont som helst att allt ar sa nara och oppet! Hade jag gjort de hemma sa hade ica vart stangt sa da skulle jag behova aka anda till jaa vart? Macken ar stangd sa jag hade behovt aka nastan anda till stan! :O

Typiskt killar



Min kille micrar sina nytvattade strumpor om dom ar for blota for att ha pa sig pa jobbet. HAHAHA jag holl pa att do av skratt nar jag sag han gora de! Vem gor de?! Hahah!

With love..

Idag vill jag rikta en tanke till de som just har mist nagon i fortid. Fick igar veta att en tjej pa Oscars skola ar inte langre med oss pa jorden efter en tragisk olycka. Sen sag jag oxa en ung kille som jag vet att nagra av mina vanner kanner dog i en bil olycka. Jag blir alltid sa gripen nar sant har hander i var lilla stad for de kanns sa nara pa nat vis. Kanner man dom inte personligen sa har man alltid vanner som gjorde de. De blir sa patagligt hur skort vart mannisko liv ar. Kanns sa otroligt konstigt och overkligt att en manniska kan spela brannboll i ena stunden med sina vanner och andra stunden inte langre finnas. Jag vet inte vad jag skulle gora om jag skulle mista nan i min familj eller nan av mina vanner, jag alskar er!
Forsok att leva i stunden verkligen kanna lyckan i de som ar nu, sluta oroa dig om framtiden.
Usch vad ledsen jag blir grater floder nar jag laser pa hennes FB, mitt hjarta gar ut till vanner och familj till den unga flickan. <3

Today

Kanner att jag ar i ett flow nu men inlagg. Men nu kan jag de for min lilla data yeay! :)
Idag kan man saga har vart en riktig tennis dag. Borjade med att aka till universitetet for att spela tennis, eller ja fota for min del, shit va stort och underbart harligt fint de unversitetet var! Latt kunna plugga dar om de fanns na roliga kurser men de gjorde de inte.. Aja men hyrde alla fall en bana och dom borjade spela, jaa de gick val sisadar i borjan kan man val saga. Kanske inte va jatte impad med tanke pa deras skrytande innan hade juh super hoga forhoppningar men efter typ en halv timme borjade bli lite flyt i de hela. Kul va de alla fall att kika pa. :) Dock lite kallt for de blaste tydligen ska de bli 10 grader kallare nasta vecka! Jag har fan inte klader for 10 gradig kyla heller! 20 grader idag och de tyckte jag va svalt och hade kofta..
Va oxa pa Sex and the city 2 idag, den va bra tyckte jag rolig till och med Jimmy satt dar och skrocka. ;)
Nae men hurrni kanske borde sova klockan ar halv tva. Har smsat tennis resultat halv kvallen sa de blev lite senare an tankt. Kan medela att Sweden vann sa mannen blev nojd. Fuck Yeah va svarat efter medelad vinst, gott!








Grattis!

Idag vill jag saga ett stort GRATTIS till alla studenter! Njut av dagen for jag har hort att de ar den roligaste dagen i skoltiden och att den tyvarr bara kommer en gang. Sjalv hade jag garna tagigt studenten igen for de va en san jakla harlig tid menmen. :p
Idag ar de tydligen tennis som star pa schemat, Jimmy och Pelle ska aka och spela de och tydligen sa ska jag hanga med. De ar en solig dag idag, forsta pa ett tag faktiskt sa de kan bli skont att kika pa lite tennis i solen. Sen ma jag juh kolla om han verkligen ar sa pass bra som han sager. :p Sen i eftermiddag/kvall sa blir det sex and the city! :D
Nae men nu ma jag gora mig klar for dagen. :)



Grattis till studenten Cecilia Magnusson!! Onskar jag kunde vara hos dig och fira din dag idag, men du finns i mina tankar och jag hoppas att du har varldens basta dag gumman!! <3

Dag pa stan

Idag har jag vart uta pa stan och kikat lite, har forsok hitta en kofta eller en troja men alla ar sa sjuukt fula eller gjord av konstigt och akligt material, sa de va lattare sagt an gjort. Hittade en fin lang kavaj i vit typ spets as snygg men jag vet inte riktigt vad jag ska ha till..
Sen har jag juh oxa sokt jobb som alla andra jakla dar, blaa va de ar seegt! Alla ar fulltbemanade.. Men for varje nej ar jag ett steg narmare ett ja. Maste tanka sa annars blir man galen.

Trodde jag ja!

Tihihi Nu kan jag inte skylla pa att jag inte har en dator langre for att jag har namligen kopt en liten dator idag!! :D Kanns kalas bra faktiskt, den ar sa liten sa de ar nastan att jag kan ha den i min handvaska, eller ja koper jag en normalstor vaska sa kan jag latt ha de. :)
Har nog glomt att saga de inte nu till helgen men nasta ska vi aka en helg till stradbrok island med nagra av Jimmys jobbar kompisar. De ska bli skit kul for att de ar val sesong dar nu sa vi ska pa val spaning och delfin, havs skolpadde spaning. Yeaah! :) Vi skulle juh se delfiner och skolpaddor nar vi va pa varna kajaktur men eftersom de va fucking storm ute pa havet dar vi paddlade med livet som insats kandes de som alla fall, speciellt nar en o lite langre ut fran dar vi va och harjade kallades for shark island. Mmm matligt laskigt ja! Men alla fall fick vi inte se sa mycke som fisk pa den turen, dom holl sig val borta fran regn, vagor och vinden. :p

Helt sjukt att jag har vart i Oz i typ 4 manader snart!! Jag som bara skulle stanna 3 :p. Underbart!

Skulle lagga upp en bild fran camen meen jag hittar inte vart bilden ligger sa de far va, ser ut som vanligt anda. :p

uppdatering

Kan varna att de kommer kanske bli lite klent med uppdateringar for nu har jag inte nan data hemma langre.. Pelle har flyttat ut och datorn med han. :p Men jag ar pa jakt efter en egen liten billig dator, hade hittat en bra men sa va dom tydligen slut lite le blev jag allt.. Men ska pa jakt idag och jag haller alla mina tva tummar pa att jag hittar en! Sa sjuukt trakigt pa kvallarna att forsoka roa sig sjalv nar jag inte har en data. :p Plus att jag behover de for jobb sok och kunna ha koll pa allt spannade som hander hemma. :) Pa Fredag tar namligen min alskade van Cecilia studenten!! :)
Har inte sa mer att saga nu men de kommer :D

Cecilia

<3

RSS 2.0