Veckan i bilder.

De började med att flytta den stygga röda soffan. Tung och otymplig va den efter vi boxerat den ner för alla trappor och in i halva källaren, mindre än en meter från förrådet tog de tvärstop... Så efter mycke om och men svett och arga ord så får den stå där nere. Den står kvar. Tror jag..
Söndags va vi på Nora marknaden och hittade ett smyckes stånd med jätte billiga smyckes delar. Mycke mycke billigare än tex panduro. :) Så åkte vi karusell me. :D
Efter första skoldagen slocknade Empan en stund på eftermiddan.

Glajjor.

Medans vi väntade på min tur igår hos optikern så provade vi glasögon. Fans en kamera som man kunde ta på sig själv och sen skicka direkt till mailen, fiffigt!
Om en timme ska jag på en timmes linsträning EN TIMME?! Låter juh heeelt galet, hur svårt kan de va att stoppa i linsen? Speciellt med tanke på att jag inte alls tycker de är obehagligt att peta i ögat.. Trodde hon drev med mig när hon sa att jag skulle gå och boka in en timmes lins träning haha. Spännande, kanske får äta upp mina ord senare men jag får berätta om de sen. :p 

Forever new.

Sitter och kikar lite på internet och surfade in på favorit klädaffären från Australien och jag dööör så mycke fina saker!! Blir så sint att dom bara har frakt innom Australien... Annars hade jag köpt de här två sakerna direkt! Ska klura på hur man kan lösa de utan att tullen tar massa pengar.... Mabye att jag kan skicka de till Pelle som skickar vidare till mig... Hmm är de värt de... tröjan alla fall...






Vill ni kika så är adressen www.forevernew.com.au
Dom har maaassor med fina klänningar, stilen på de hela är romantiskt skulle jag vilja påstå med ljusa färger och mjuka tyger. I love it!

Vardagen.

Har lite att uppdatera om men min ipone vill inte koppla upp sig med datorn hemma så jag kan få tag på bildera... Så de får vänta tills jag kommer hem från jobbet i eftermidda.

Emelie har nu flyttat in hos oss och vi har lyckats klämma ner den fula röda soffan ner i källaren och den ligger nu ute på blocket. YEESS!! Nu ska fanskapet bort.
Alla roomis va på gymet igår och tränade, Em tyckte att de kändes bra så nu ger vi gärnet serrni.

Om 7 dagar så åker vi ner till Ullllllareeed som vi räknar ner dagarna och sparar ihop våra slantar tills dess. Vi båda ska juh inreda våra nya lägenheter så de blir shopping av lite nödvändigheter och sånt som vi unnar oss själva. ;)


Idag ska jag på synundersökning för att skaffa linser, de blir spännande. Tydligen så ska dom blåsa i ögat? De känns sådär men skönt att slippa glajorna. Fan va ja börja se dåligt, allt börjar rasa nu när man är gammal ujujuj.

Annars då, de rullar på som de ska. Jobbar, bor med min man, har min älskade vän boendes i samma stad (äntligen!), pengar på banken, massa roligt planerat och en kanon bra familj. Livet är juh för underbart vett ni. :)

Parkfesten i Lindesberg.

I helgen har min älskade vän Emelie vart här och känt på Örebro lite. Hon flyttar juh hit på Lööööördag! :D
Så i Lördags va de fest i Lindesberg, väldigt roligt att äääntligen träffa några av Jimmys vänner. :) Så här får ni lite bilder från de. :p Känner mig inte på skriv humör idag känner jag så jag lägger upp bilderna istället, en bild är värd 1000 ord sägs de.
Jimmy fick köra till förfesten i Lindesberg...
Medans vi hade förfest bak i bilen. ;)
Väl framme så blev karl´n snabbt pepp. :D
Gänget. Sen blev de inte fler bilder.. :) Kul hade vi alla fall och de ska bli sååå kuuul att Emelie flyttar hit! :D

Family <3


Jag vill idag uttrycka hur mycke jag älskar min familj och släkt ni är underbara allihopa! Kan inte tänka mig en bättre, mer kärleksfulla och livs glada människor än er. <3

Birthday girl.

Hade en helt underbar 21 års dag! Började med tårta, presenter och sång av mamma och Jimmy ( dom va inte helt överens om sång texten men de va vackert ändå.) Sen åkte mamma hem medan jag och Jimmy gick och solade efter de va de fullt upp. Fick både fisk-spa och en klippning i födelsedags present som jag utnyttjade samma dag, så de blev en riktig rå-om-sig-själv dag. Så nu är jag både snygg i håret och har babylena fötter. ;) Fisk-spat va riktigt roligt! De kändes som småsmå bubblor typ de kittlades lite när dom va under tårna å käkade men de va bara skönt. De gjorde inte ont alls eller va obehagligt, bara avslappnande. En riktigt bra födelsedags present som Jimmy kom på helt själv.

Så jäkla nöjd över min födelsedag, kan inte ha önskat mig nå bättre. :D  Nu i helgen kommer Emelie så då blir de väl fortsatt firande med utgång. :D







Shopping

Min lediga dag idag så de blev shopping. Känner att hösten närmar sig och att jag inte har nå höstkläder, jag har typ inga kläder alls egentligen. Så de blev ett par skor, en marinblå klänning och en svart poncho. Hittade massa annat men jag får vänta tills min lön eller om jag kanske får lite slantar på min födelsedag. :D
Klänningen och ponchon orkar jag inte ta på mig och visa er men de får ni väl se inom sin tid. :) Men skorna ville Mamma gärna se (eftersom vi båda är skogalna!) så dom ser ni här. :) Snygga vett ni, antingen med nå snygga färgade strumpbyxor eller vita frillstrumpor funderar jag på kanske skulle sitta fint. :)
Fick glädjande nyheter idag oxå, Jimmy påpekade att vi kanske skulle ta och skaffa oss en liten kattunge när vi flyttar till vår nya bostad. Jag höll på trilla av soffan av glädje!! Saknar Greta (som ändå har flyttat hemifrån.) så jag vill så gäärna ha en katt igen, så mysigt! Så vi får se hur de blir men HOPPAS!
Näe nu ska jag ta mig ett glad vitt vin och stoppa in laxen i ugnen, Jimmy har precis åkt till jobbet så de blir en riktig me day. Mys. :)

Work

Sitter på jobbet, de känns att de är fredag och att jag har jobbat hela veckan. Är som trött och seg men jag är ledig imorgon innan jag jobbar på söndag så de är skönt. Då blir de att köpa lite flyttlådor och kanske börja packa ihop lite saker, men tydligen så får jag inte rota runt allt för mycke i lägenheten enligt Jimmy. Kan gissa att de ligger födelsedags överaskningar någonstans. Spännande. :D
Emelie ringde han vi hyr av och hon ska få taöver lägenheten efter oss. Blir juh perfekt!! Båda att hon har någonstans att bo, sen att vi kan bo kvar några dagar längre medans våran nya lägenhet blir fixad. Så slipper vi flytta ut och hitta någonstans att ha sängen. :p



Gaaammal bild från när jag klippte lugg! Har bara tillgång till arkiv bilderna när jag är på jobbet. Men de är roligt att se va man lagt upp genom åren. :p

Lindesberg.

De blir flytt för oss till Lindesberg!! Wohoo va skönt med en större lägenhet som jag dessutom valt tapeterna till, blir flytt i början på September. Snabba ryck. ;)
De luktade gammal gubbe där inne men dom försäkrade mig om att efter att städfriman hade städat och dom tapetserat om så skulle de lukta som nytt igen.
Sen så har jag och Emelie bokat in en tvådagars Ullared tripp 6-7 sept, med shopping, vin och tjejsnack. Sen kommer vi hem och de blir flytt för oss båda då hon kanske ska ta över den vi har nu. De blir den perfekta lösningen. Så kanske vi bor kvar ett tag medans dom tapetserar om åt oss och sånt. :)

Med andra ord en riktigt bra dag!



Gammal student bild på mig och Emelie.

Yran

Några av alla hundra bilder som togs under yran veckan! Va så härligt att va med mina tjejor igen. :D

Nu märks de att hösten är på väg... strålande sol ute men bara 15 grader nu på förmiddan, lite hurrvigt faktiskt. Idag så ska vi åka och kolla på en lägenhet i Lindesberg. En större på 57,5 kvadrat plus att vi får förstahandskontrakt och våra egna möbler och att hyran är lägre tackar vi för. :) Sen ska jag jobba, gör juh inge annat känns de som. Men de blir bra med pengar så kanske vi kan åka utomlands i höst, de vore skönt. Får se om de blir nå pengar över. :)

Kärlek.

Åhh vilken underbar man jag har! Han hämtade mig i stan idag efter jobbet och överaskade mig en en buket långa röda rosor. <3
Jag ääälskar att få rosor, första rosbuketten från Jimmy. :D
Så bra dag idag! Emelie ska dessutom flytta till Örebro i slutet på Augusti så livet är såå underbart just nu!
Ska lägga upp bilder och sånt från veckan i Östersund oxå!

Cecilia

<3

RSS 2.0