I'm gonna make it mine

Varje sekund som du agnar at att alta de forflutna ar en sekund som du stjal fran framtiden. Varje minut mindre for att hitta losningar. Och nar du tanker pa allt de dar du onskar aldrig hade hant dig staller du dig i sjalva verket i vagen for allt de dar som du vill ska handa i ditt liv. Med tanke pa att man blir de man tanker pa hela dagarna anvand istallet allt de du har lart dig i de forflutna for att vaxa till framtiden.





There was a time when I was broken hearted, but now my heart is full of joy. :D

Brisbane

Nu har jag ett film tips till er som ni bara maste ga och se!! The blind side heter den, sag den i forrgar och den va sa sjukt jakla bra! Mycket gripande och bra pa alla satt tyckte alla fall jag.

Haller pa att leta jobb for fullamuggar har i Brisbane och vi haller oxa pa att leta en lagenhet som vi kan bo i. Ska bli skont att ha eget rum, kok, badrum ja allt! Och slippa bo ur en rygga, packa upp och kolla vad man igentligen har med sig. :p Fa lite ensamtid ibland, kunna sitta framfor datorn och sjunga hogt i koket till sin favorit lat utan att folk kollar och undrar vad jag har for fel igentligen. :) Jimmy kommer att jobba natt sa da har jag kvallarna pa mig att sjunga ut haha, inte sa vakert att lyssna pa men man blir alltid pa battre humor! :D

Har blivigt daligt med bilder men de har inte vart sa jatte mycke att ta kort pa. :p Men de kommer, kliar sjukt i fingarna att fota men de ar sa jobbigt att inte ha Photoshop!! Men jag ska fa lana pappas data om ett par veckor nar Eva har akt hem sa da kan jag fota och trixa med bilder. :) Langtar!!


Brisbane

Ar i Brisbane nu skont att vara i en stor stad igen!! :D Imorgon blir de att kolla jobb for fulla muggar men ikvall blir de Dear John hoppas vi pa alla fall. Ar fran samma person som gjorde the notebook sa den borde va sjukt bra! Nu blir de middag :)




You say that love is blinde, I say open up your eyes

Cyclone Ului

Tur att vi akte ifran Airlie Beach igar for att tidigt imorse typ halv tva sa slog cyclonen till med vindar upp till 200 m/sek. Batar har blivigt slungade upp pa land och de finns ingen strom i hela stan. Ligger trad over vagarna och massa sant. :p Sa de blir nog inga batturer pa ett tag verkar de som. :p

Vi ar alla fall i Bundaberg en liten stad inte sa rolig, ska forsoka fa ett fruktplockar jobb men de verkar segt med jobb. Skulle va trevligt med att fa in lite mera pengar! Men far vi inte jobb tills tisdag ska vi aka vidare, ar ingen id'e att stanna kvar har och hoppas blir for dyrt och for trakigt!

Whitsundays

Sorry vet att jag har vart dalig pa att uppdatera men arligt sa har jag harft battre saker for mig. :) Sa jag hoppas ni starut med mig. :) Ar i Airlie beach nu och skulle ha akte pa en battur i mandags men den blev istalld pagrund av att de ar en stor cyclon dar ute till havs. Tydligen sa ska cyclonen kanske sla till har pa lordag, oarna runt omkring oss haller pa att evakueras. Snacka om att vi har fatt uppleva vader! Tsunami varning och nu en cyclon pavag in! Bara en jordbavning som saknas da. :p Jaa men i alla fall sa ar de inte na bra vader har uppe sa vi ska aka norrut igen bort fran cyclon baltet och regnperioden. Har aldrig sett sa mycke regn som jag har gjort den senaste veckan! De ar som om nan haller hinkar over oss. :p Sen blaser de mycke emellan at pga cyclonen, men ena stunden ar de stralande sol sa man ligger vid lagunen och mar gott sen en kvart senare sporegnar de.
Sa nu ar vi le regnat sa vi ska som sagt norrut och jobba. Sen aka upp senare och ta batresan da istallet. For aven om dom skulle hitta en av dom fa batarna som fortfarande gar ut sa vill man inte ut i de vadret och snorklingen och dykningen blir kass eftersom den har vispat runt i havet sa de blir grumligt.



Harligt hur fort vadret vaxlas!



Men vi har fina stunder oxa! :)


Fraser Island

De har hant sa mycke sen sist sa jag vet inte ans om jag orkar skriva om allt..
Vi akte allafall ut till Fraser Island och de kunde fan inte ha blivit battre!! Hade en super bra och harlig grupp pa 9 pers sammanlagt i varan chockrosa jeep, grillade drack lite vin pa kvallarna och va ute pa stranden. Pa dagarna badade vi i sjukt vackra sotvattens sjoar och aar, lag pa stranden och korde pa stranden. UNDERBART! Stralande sol nar vi va dar ute, regnade konstant tydligen 3 veckor innan och dagen efter vi kom hem regnade de, jag har juh san tur! :D Bilder ligger pa fejan, eller inte alla for jag tog over 600 pa dagar, sa kika pa dom. :)
Nu ar vi i Whitsundays och ska va har tills pa mandag, och pa mandag aker vi ut och seglar runt oarna och se blandannat whithaven beach. :)

Surfers

Jag ar helt dagavild har borta, jag har ingen aning om hur lange jag har vart har eller om de ar lordag eller mandag. :p Kanns lite skont att de inte ar viktigt har faktiskt alla dagar ar som dessamma varese de ar mandag eller lordag. :)
Igar va vi alla fall pa dreamworld en nojespark och akte massa karuseller, den basta och den varsta va wipeout oherregud! Upp och ner ut och in hogt uppe och nara marken man blev svingad runt som en disktrasa och hade ingen anning om vad som vantades men den va riktigt rolig. Va helt perfekt vader oxa de va varmt men mulet sa de va nastan inge folk sa vi slapp langa jobbiga koer som jag blir sa otalig i. :) Sag oxa en as cool tiger show sa nu mamma vill jag ha en tiger som husdjur! :D
Imorgon aker vi vidare upp till Fraiser Island, nu haller vi alla tummarna att de blir FINT och SOLIGT vader de narmsta dagarna eftersom vi ska sova i talt och kora jeep pa varldens storsta sand o, kan bli lite jobbigt om de regnar.. :p Efter de blir de att spurta upp till Whitsundays for att segla i 3 dagar och 2 natter runt de vackra oarna! :) Har inte surfat annu, vagorna ar over 2 meter och de kanns lite mastigt att borja med sisadar. :)
Miss ya! <3

Surfers!

Nu ar vi i Surfers Paradise, alskar denna stad! Skulle latt kunna bo har faktiskt! :) Idag har de vart fint vader sa vi har badat i poolen och solat. :) Har nu bokat Whitsunday baten sa den 15 mars aker vi ut pa stora havet och hoppas att vadret ar fint. :)

Cecilia

<3

RSS 2.0