Aussie bbq

Jag vet att jag är kass på att uppdatera men ni får ha lite överseende! :) Måste låna Pelles dator och då kan man inte lägga upp bilder och då är de juh inte lika kul eller? :)
Aja nu har vi snart bott i våran lägenhet i en månad!! Galet va?! Tiden går så sjukt fort. De senaste dagarna har de vart kalas fint väder verkligen så de har blivigt en hel del solande! Äntligen! :P Så nu har jag fått tillbaka min bruna färg igen.
I Söndags va de Anzac day här vilket är en stor helg dag då man ska hedra de stupade i alla krig som Aus har vart med i plus krigs veteraner och alla som är nu ute i krig, är massa parader och sånt under hela dan med krigsvetteraner och sånt. Vi va bjudna till Jimmys jobbar kompis som hade födelsedag firande (38år) plus Anzac days firande så de va grillning och massa folk som samlades i deras trädgård. Kul va de att träffa massor av Jimmys jobbar kompisar för dom va riktigt sköna. :D Men jag vet inte riktigt hur jag ska förklara en riktigt Aussie bbq för de är nåt man måste uppleva för att förstå hur underbart skönt attityd de är på sånna! Från små barn till gammel mormor samlas och grillar dricker snackar och man är alltid så otroligt välkommen. Jag kände inte nån som skulle på de men alla pratar med alla som om vi kände varandra i alla år i princip. Älskar Aussie bbq! Hade en riktigt trevlig eftermidda och kväll. När vi va klar där vid 8 kanske så åkte vi hem och bytte om för en natt på stan, blev down under bar. En backpacker/student bar med skön musik och roliga tävlignar! :) De sköna är att alla natt klubbar och barer är öppna till 5 på natten om inte längre så man behöver inte ha nån brådis ut. :) Går man ut 12-1 nått så räcker de lätt. :) Östersund kanske ska prova att ha öppet till 3 i alla fall?
Nu får de räcka tills vidare men jag ska försöka att skriva oftare. :)

Att sånna killar finns på riktigt!? :O

Dennai killes blogg läste jag nyss för han pluggade film i Sydney i ett år och har tydligen en flickvän kvar i Sverige. Och varje månad på deras månads dag så har han skrivigt ett kärleks brev till henne som hon får hämta på olika ställen, som på ett café och lite sånt som han har fixat med. Precis som filmen P.S. I love you fast utan den delen att han är död dårå. Att sånna killar finns på riktigt!! Trodde de bara va i filmens värld. Så mys!

http://sauppenbart.blogg.se/category/till-julia-3.html  Read it! De värmer verkligen hjärtat!

Lev i nuet?

När allt känns kaos vad gör man då? Jo sluta tänka så jäkla mycke, försök att sluta försöka lösa allt i förväg och planera hemskheter som möjligen kanske händer. Varför planerar man och tänker nästan oftare på de dåliga som kanske händer istället för att se möjligheterna eller helt enkelt bara njuta i stunden? Va jag kämpar för att leva i stunden meen oj va man lätt faller tillbaka utan att tänka på de. Är allt så knasigt och jobbigt som man tror eller är de nåt som man målar upp?
Palla!! Jag är juh i Australien för tusan!! Kan de bli bättre? Småsaker är de bara att inte tänka på istället för att haka upp sig på de. Tänk att man alltid ska hitta nåt litet att klaga på hur bra man är han de? Va är de för fel på människan igentligen? :p

Brisbane!

Okej nu kommer de lite bilder pa var lagenhet, meen jag maste varna att jag tog dom i morse sa de ligger och sover en man i sangen och han som sover pa soffan far ha de lite stokigt eftersom soffan ar plutte liten. Men jag har alla fall stadat koket for er. :D
Utsikten fran vart koks fonster, Sa ser var lagenhet ut. :) Hoppas jag har stillat eran nyfikenhet ;)

Kortis

Soka jobb ar inte en rolig syssla.. Meen de ma juh goras sa har sitter jag och soker. Som manga har hort redan sa bor jag nu i en lagenhet i Brisbane! Mitt i stan och heeelt perfekt ar den! Tva pojkar och sa jag bor dar for tillfallet.

Sen sa sag jag att en kompis pa fejan hade skrivigt detta och jag kan juh bara halla med, alla killar som någonsin vill ha ett lyckat förhållande med en tjej borde kolla på the notebook och anteckna.

Har inte tid och skriva mer, soker jobb, ar upptagen!

Cecilia

<3

RSS 2.0