Motgångar

Mycke motgångar har de fan vart, och få veta att vi måste flytta igen inom två månader svider ordentligt... Orken och styrkan börjar fan tryta nu. FUCK vuxenlivet med brist på bostäder och brist på jobb, hur äre tänkt att samhället ska fortsätta gå runt? Folk blir ju äldre och äldre.

Valentine's day

Valentine's day is coming up!
Tror faktiskt det är min favorit "högtid", en dag per år som är åtsidosatt för att visa de man älskar hur mycke man bryr sig, underbart! Jag skiter fullständigt i att bittra människor säger att det är butikerna som har hittat på de för att få sälja. Fan så bra jobbat av dom säger jag bara! Kärlekens dag. I år kommer jag köra all in. Har så mycket att vara tacksam över och så många som jag älskar som jag vill hylla. Tänkte bara påminna er om de! 14 Februari så nu har ni lite tid på er att känna kärleken. Det är faktiskt inte bara för dom med partner alla har människor i sina liv som man älskar. 
 
 
Feel the LOVE
 
 
 

Snorpapper och apelsiner

Blää för att va förkyld! Har knappt vart ut... Vill va frisk tills helgen, fredag blir det middag ute på stan för att fira Jimmys första vecka som polis student. Och på lördag äre fest hos Madde med middag och godricka. Så vatten.vattten.vatten.vatten.apelsiner.vatten.VILA.

Ändrat spår

Nu när det nya året är kommen så kände jag att jag verkligen behövde fundera på vad jag vill göra. Vill jag verkligen bli sjuksyrra? Kan jag tänka mig att jobba med de? Och svaret blev NEJ! Så de är ju jävlit dumt att plugga 3½ år ta lån till något man faktiskt inte äns vill bli. Så nu har jag funderat och kommit fram till att det jag verkligen vill är att bli hudterapeut. Det har jag velat länge att kunna öppna eget och jag är intresserad av skönhet och hur kroppen fungerar och så. Så jag ska söka till Elisabeth skolan i Stockholm en privat skola där man får lära sig allt från hur kroppen fungerar till att ge sminkningar till företagsekonomi. Så det är sååå mycket mer än bara ge ansiktsbehandlingar. Sen är hudterapeut internationellt vilket är viktigt eftersom våran plan är att flytta till Australien mööjligen Usa när vi är färdig utbildad. Men eftersom min älskade sambo ska om nån vecka börja på Polishögskolan här i Umeå, vilket har vart hans dröm i många år, så vill jag vänta tills han ska börja aspiranten till att börja plugga. Eftersom det bara är ett år jag ska plugga så har jag gott om tid. Ska ändå plugga in Matte B och naturkunskap B. Så nu är ni uppdaterade på mina tankar och mitt liv. Nu känns det riktigt bra, det känns som att polletten har trillat ner och målet är glasklart. Slut på velandet och halvdanna val. Tjihoo! Och jag lär behöva folk att träna på och där ligger nära och kära på listan ;) , win win situation! 

 

Och imorgon åker vi till Playa del Ingles! Planet går tolv imorgon natt från Umeå.

 

 

 

Vacker dag i Umeå

Let's have a good one!

Cecilia

<3

RSS 2.0