Händelserik vecka!

Mycke på gång i veckan! Packa, flytta, af möte, fester m.m m.m Men de är roligt att de händer bra saker. Hoppas att Empan kommer upp till Umeå i slutet på veckan och är med på festerna!! Väntar på att Pappa ska komma och hämtar mig för att åka och köpa flyttlådor. Första november flyttar vi och FAAAN vad jag lääängtar! :D Inflyttnings förfest på lördag!

-

Grattis!

GRATTIS ÄLSKADE MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN! 

Hoppas du har en bra dag! Längtar tills helgen då du kommer upp så vi får fira dig! 
Puss bästa Mamma <3
 

Jajemen babe!!

JAAAA!! Min älsklings sambo kom in på polishögskolan och börjar i Januari!! Så jävla stolt över dig älskling! You're just that good babe! Av många tusen som sökte blev du en av de få som kom in.

Love

Känner flåset i nacken...

De kryper närmare och närmare vinter och snö flåsar oss i nacken HUVVA!!! AVSKYR VINTERN! Vill bara gråta av tanken av ett halvår med snö, kyla, slask, mörker och hemskheter... Bor i fel ände av världen I know.. 
Snöar i Östersund idag har jag hört. Hoppas de håller sig från Umeå ett par dagar till alla fall så jag hinner köpa förnödigheter, går nämligen i ide vid första snön hade jag tänkt. Sen åter uppstår jag där runt maj då solen och värmen återvänder. 
 
Håller på att samla energi för att snart gå iväg och springa lite puttifallatt vi överlever till sommaren 2013.

Halloween

Gaahhh blir tokig! Är bjuden till två stora halloween festen som kommer bli as kul meen jag kan inte komma fram till vad jag ska vara! Har köpt en as cool generalshatt men jag måste ju ha nåt på kroppen också och jag vet inte vad?.. Tänkte sy en kjol men vad vad vad ska jag ha upp till?! Ska outfiten va grå som hatten eller militärgrön? Sen funderar jag på att de är kanske enklare och billigare att bara köpa en färdig dräkt och sälja hatten igen. Pfff om man ändå bodde i USA så man bara kunde glida in på en butik och prova massa bra maskeradkläder. Alla bra i Sverige är snordyr typ tusen spänn. 

Första Oktober

Cecilia

<3

RSS 2.0