Pappas stuga! <3

Älskar verkligen att va i Pappas stuga här är det nästan alltid lä så jag kan sola i lugn och ro utan att bli stör. Det är ca 8 km hem ifrån hit nästan bara uppför hela vägen så man får bra träning på vägen. Och så har han tvättmaskin så medan jag ligger och steker så kan jag passa på att låna maskin :) Sen när de blir varmt eller jag blir less på solandet så kan ja vattna trädgårn, skjuta luft pistol, kasta pil eller måla lill-stugan. Perfekta sommar stället :). Och imorgon får han nycklarna till hans nya lägenhet vilket blir kul att äntligen få se! Jobbar 07.00-17.00 imörra så får se om jag hinner/orkar se den imorgon. :)

Nu äntligen!

Jag och Jimmy hade ett vad nu i veckan, att jag inte skulle läsa några bloggar och Jimmy inte skulle se nån sport. Så det är därför jag inte har lagt upp bilderna. Båda klarade det så ingen fick två timmars massage...
 
Men NU kommer bilderna på lägenheten!
 
Hallen med badrummet där dörren står lite öppen.

Vårt kök 

Min duktiga Pappa har byggt hyllan åt oss

Utsikt från köksfönstret

 
Vårt lilla men mysiga sovrum
 
Vardagsrummet med fungerande öppenspis! 
Matplatsen/ min favorit del av lägenheten!
 
Med utsikt över parken där man kan sitta och titta på folk som går förbi eller festar i parken
 
Så ser det ut hemma hos, vi bor som sagt på Haga i Umeå ca. 1km från stan de är bara rulla ner för backen i princip så är man i stan. Det är ett gammalt läkarhus som är ombyggt till fem lägenheter, så de är högt i tak, luftigt och lyhört men vi trivs super bra!! 

Sool!

Nu känner jag att de är ok att bo i Sverige när de är så fint väder som de har vart de senaste dagarna! Lyxigt att cykla ut till pappas stuga och ligga där och steka hela dagen lyssna på musik och bli bjuden på grillat. Nu är man inte grå längre heller utan börjar få hudfärg igen. Lägger upp bilder på lyan imöra för nu är de mesta klart, äntligen. :)

Cecilia

<3

RSS 2.0