Valborg

Ja nu är jag 1000 kr rikare :D. Han som köpte cykeln va jätte trevlig och han tog den för tusen kronor! :)
Såg juh the hills igår fy fan va spencer är dum i huvet! och va dum Heidi är knäpp som fortfarande är tillsammans med aset!

Ikväll blir det festligheter min brudarna och några killar från klassen. :) Ska bli jätte kul men vad ska jag ha på mig?

SOOOOOL

Vaknade imorse och va sjuukt trött! Men så öppnade jag rullgardinen och solens strålar lös in i rummet så blev jag genast mycke piggare och gladare! :D Hade Nk prov i morse, tror de gick ganska bra. :) Nu har jag en köpare på cykeln oxå. :D så ikväll är jag 1000 kr rikare! :D tjoho! :)  De va nå tjall på ena växeln på cykeln igår men min underbara älskade pojkvän fixade de åt mig idag på hans hål timme och snacka om jag blev lycklig när jag hörde att han hade fixat de. :D TACK ÄLSKLING! (K)
Imorgon är det valborg och de är = Fest! :D ska grilla och ha de mys hos Hansson sen vidare till Linus :) har lite saker att fixa tills imorgon men de löser sig! :D Hoppas på fint väder och varmt. Kan man sola på dagen och sen på eftermiddan grilla :). perfekta planen. Näe nu ska jag kika på ett avsnitt på nya sesongen av the hills. I love it!

Regn?!

Vad är de här? jag har inte beställt regn?! jag vill ha sooool juh!! :D
Idag är en bra tisdag för jag har ingen historia. TJOHO! Och ingen svenska heller för den delen, eftersom jag gjode talet förra veckan så är kursen klar för min del. :) Så idag börjar jag ett. Glömde att berätta men sålde ännu en bild till mammas kille som skulle ge den till sin dotter i födelsedags present :D. De rullar på, men nu hoppas jag att de ringer nån på cykeln oxå för 1000 kr skulle sitta fint. :p Idag har jag inget speciellt planerat utan de blir väl till att plugga hela kvällen. Har NK prov imorgon 08.15 uscha! Sen måste jag göra klart min psykologi oxå...Mycke att göra nu med skolan och studenten. Näe men nu ska jag gå ner och äta frukost med Paul. :) Kanske att vi gör pankakor :)

19 dagar

Igår blev det grill premiär och vi satt till och med ute och åt i solen super härligt! Kan det inte va sånt här väder ända fram till efter studenten minst?! fatta härligt!
Madde har just vart här, hennes klänning va kanon fin och du kommer va snyggast på balen gumman! :) Nu så ska jag sitta och sy på kvällarna fram över :).
Nu är det bara 19 dagar kvar tills vi åker till turkiet och jag lääängtar! Tur att de är så fint väder nu så man kan grunda solbrännan nu så slipper jag bränna mig sen! :D Ikväll blir det att grilla igen men vi sitter nog inte ute för att de blåser lite kallt från fjällen. Imorgon så är jag "ledig" min psykologi lärare ska bort och jag är klar  med webbdesign kursen, skönt! fast ja måste göra klar psykologi fördjupningen på kroppsspråk men de kan jag sitta ute på altanen och göra om de är fin väder :D. Sen ska ja in och träna med Paul när han har slutat :). Tråkigt att träna men skönt när jag väl har gjort de:P
Jag har juh glömt att berätta att igår så hittade jag och fixade jag min första cykel punka! :D stod i ladan och skruvade och sen letade hålet på slangen i en hink med vatten så nu skulle Paul hem och fixa slangen åt mig så jag kan sätta tillbaka den och sen sälja cykeln så jag har pengar till resan! :D Men ja måste erkänna att jag är stolt över mig själv :). Fan ja börja kunna mycke ja :D ena dagen så är jag fotograf och säljer bilder och nästa byter jag cykel däck eller syr :P.

  JAg vill åka NU!  måste köpa en bok oxå som jag kan läsa annars så blir jag så rastlös när jag ska sola :P

SOOOL!!

Vilket UNDERBART väder!! 15 grader i skuggan och 30 i solen på altan. Jag är så lycklig och det va absolut den bästa dagen att vara ledig på! Vaknade vid 11 duschade och sen åt frukost ute och sen la mig på en solstol och solade tills nu, super skönt. Första dan på året som jag kunde ligga ute i bara underkläder utan att frysa! :) Hoppas det blir lika fint väder hela helgen så jag kan få en grund färg innan turkiet. :)  Har gått runt i mina nya skor idag oxå, må gå in dom innan studenten så jag inte får skavsår´, och sen må ja vänja mig med höjden på klacken oxå. Men det går redan bättre att gå i dom sen i morse. :D  Jag såg föresten en fjäril idag oxå en sån orange och svart, och sen har blåsipporna slagigt ut oxå oxh syren buskarna har fått gröna knoppar. Nu är det verkligen vår och i love it!!!! :D:D 
Blåsipporna ute i backarna står niger och säger att nu är det VÅR!
Imorgon kommer Madde hit för att jag ska sy upp hennes bal klänning, lite nervös är jag för fan tänk om nåt går fel och hennes klänning är förstörd!?:O Men Madde sa att hon litar på mig så nu gäller det att vara noga och försiktig men de ska nog gå bra. :)  Tänk va mycke som händer i mitt liv nu, sålde bilder igår och idag frågade Sandra om jag ville hjälpa henne med att stå modell eller hjälpa henne med hennes projektarbete som va att ta student bilder :) Roligt tycker jag! :D Och sen är de juh bara 21 dagar tills vi åker till turkiet och inte så länge till jag tar studenten heller. xD Livet leker! :D



Mina nya skor! :D


Fotograf

Idag hände något riktigt roligt! Det va en som köpa 2 av mina foton! :D Hon tyckte att dom va super fina och ville så gärna ha dom hemma i vardagsrummet. TJOHO!! Tänk att någon vill ha mina bilder på sin vägg. :) Lycklig tjej! Första steget mot min blivande karriär

Äntligen så får jag en väl behövd sovmorgon för imorgon ska vi fota hemma hela dagen, sköönt måste bara komma på nåt bra projekt som jag kan börja med.

Hade labb imorse, sjukt tidigt men förvånansvärt roligt, vi fick titta i microskåp på löv, lök och våran egen kind. Mycket intressant må ja säga, fan va grejs alla hade i käften haha :P.

23 dagar kvar

Gjorde mitt tal idag, först tänkte jag att ja ville göra de i en mindre grupp men så tänkte jag att äh de är fan lika bra att göra de nu så de blir gjort. Va ganska nervös och jag minns typ inte va ja sa men martin och madde sa att de va bra och madde sa till och med att de va as bra, men de sa hon nog bara för att hon är min kompis och måste säga att de va bra :P. Är nöjd i alla fall, nu är svenska kursen avklarad! :)

Tänkte lägga ut 2 cyklar på blocket men ja få nog vänta tills imorgon eller nåt när Paul kommer så han kan hjälpa mig med va jag ska skriva. Jag kan inget om cyklar heller...Tror att den är hel dämpad alla fall :P. Men ja måste skrapa ihop mer pengar så jag få gräva i mina gömmor och se vad jag kan hitta som jag kan sälja på tradera så jag får in några hundra lappar alla fall! :D

Måste skicka ut mina student inbjudningar snart oxå, typ i veckan eller nästa vecka. Ska juh ha hit släkt från göteborg så dom måste hinna planera resan :).

tal

Idag är det dax att hålla talet jag skrev igår om skolans och lärarnas påverkan. Tur att det är i eftermiddag så jag hinner öva lite på de. I eftermiddag så blir det stan med Madde, hon ska köpa allt till balen/studenten/turkiet. Själv är jag pank och ska bara fönster shoppa skulle jag tro. Mina sista 300 gick till skorna igår.
Näe nu må ja gå till bussen 10 min tills den går, men jag skriver mer sen när jag kommer hem. Wish me luck!

2 timmar senare

Ja då va jag klar och extremt nöjd med mitt tal. Fan ja trodde aldrig att jag skulle äns kunna börja på de:p.
Nu ska jag snart se på DH men innan så tänkte jag lägga upp bilderna på tre rådjur som för nån dag sen stod precis utanför vardagsrums fönstret :)

 Han med horen va juh snyggast! de va en unge oxå men han kom inte me på den här bilden :)



Trevlig med lite sällskap när man pluggar, hon ligger på min data. Gos!

Tisdag...

Tisdagar är den dan på veckan jag verkligen hatar. Upp tidigt på morgonen för att ha skit historia med en lärare som verkligen inte är min favorit, sen är dan sjukt lååång! Kan bero på att efter 3 timmars historia är han helt slut i huvet, känns som man har gått en hel skoldag efter historia lektionen! BLÄÄ
Men dan avslutades på ett underbart sätt :) Gick först och fikade med Rebecka, Martin, Linus och Ajax sen så gick jag rebecka, Emelie och Martin på stan en sväng för emelie skulle kika på en student klänning :) Hon hittade dock ingen som föll henne i smaken.
Jag har hittat de perfekta tygerna till min student klänning som jag tänker sy! :) Ska bara sälja lite saker på tradera för att få råd med tyget :P. Sen har jag köpt ett par skor oxå som jag skulle kunna ha till alla 3 klänningarna. Ska kolla i Turkiet oxå om jag hittar nå skor, men nu har jag ett par snygga reserv skor. :D

Sitter och försöker att skriva ett tal som jag ska hålla imorgon men näe fan va dåligt de går!! Kommer inte på en ända rad...Vet inte hur jag ska börja och jag har inte riktigt bestämt mig för ett ämne. Tänkte ta lärarens påverkan eller bloggens påverkan. Hmm svårt.. har aldrigt skrivigt ett tal förut.

Men jag kan glädjas åt att de bara är 24 dagar kvar tils vi åker :D TJOHOO!

1,5 år <3

Igår så firade jag och min älskade pojkvän 1,5 år tillsammans. De är dubbelt så långt än nåt förhållande jag någonsin har haft! :) Det började med morgon mys i sängen låg och pratade och så, sen på kvällen lagade vi tacos och såg på film. Lugn och mysig kväll. Skulle egentligen festa eftersom de va 49 dagars men eftersom jag vill va försiktig med min nacke så blev de en hemma kväll istället, Mycke mysigare.:) Jag vet inte hur jag kommer att klara mig utan han när han rycker in i lumpen!
Nacken känns bättre idag, är inte längre lika stel utan kan funktionera som en vanlig människa igen.

Idag blir det att göra mina student inbjudningar och kanske att jag och Paul åker in till stan en sväng för att komma hemifrån. Sen skulle jag oxå behöva hitta tyg till min student klänning. Måste börja sy den snart så ja vet att den är klar och bra tills vi åker till turkiet. Jag får ta med mig skissen till nån tyg affär så kanske dom kan hjälpa mig. :)  



                                                      

Jag älskar dig Paul Bergström <3

Ajaj

Igår så va jag me om en skoter olycka, trodde att jag kanske hade nackskada så då ringde dom fjällräddningen och jag fick åka med ambulanshelikopter med värdens fart hem till östersund och sen åka ambulans upp till sjukhuset. Första gången jag åker helikopter och ambulans, synd bara att jag inte såg mer än taket :P. Väl inne på sjukhuset så kollade dom min nacke och sånt. Fast innan jag åkte av skotern så va ja kissnödig och på sjukuset så va de olidigt men nejnej jag fick inte sätta mig upp och gå på toa, dom sa att jag kunde få ligga på en potta och kissa men njaa jag sa att jag fick väl fan hålla mig då. Efter 3 timmar av olidligt kissnödig så kallade jag på en sjuksköterska och tänkte säga att ge mig pott helvetet då. Men som TUR va så va de okej att jag satt upp och fick gå på toa äntligen! Fatta va skönt de va! Dagens lycka!! Nära där ett tag att de va antingen att kissblåsan sprack eller jag kissade på mig...:P
Efter 4 timmar så fick jag gå hem. Slutet gott allting gott!:) Fast idag är jag sjukt stel och öm i nacken och jag känner mig som ett vandrande blåmärke. Hoppas att nacken känns bra tills på måndag för just för tillfället så kan jag inte titta neråt och inte åt sidorna så de ser ut som jag har en pinne rakt igenom kroppen :P.

Idag så har jag och Madde betalat resan till Turkiet! :) nu är det nästan bara att packa kvar. :D 29 dagar tills vi åker och 50 tills vi tar studenten!! TJOHO! 
Va på H&M idag och kollade på badkläder och sovkländer, jag tror att Emelie uppskattar om jag köper en pyjamas till Turkiet ;P För vi ska ha dubbel sängen så är de bara! Vi har en plan.



http://www.myspace.com/cujoisacat - Riktigt bra band, Min svenska lärare och min foto lärares band :)

Fjällen

Imorgon åker jag med Pauls familj upp till åkersjön för att köra skoter och få i mig lite fjälls luft. Har inte åkt skoter på hela vintern så de kommer att bli roligt. Har precis packat klart, blev inte så mycke saker men de är svårt att packa när jag inte riktigt vet hur länge jag blir där. Pauls familj ska va där tills torsdag men jag vet inte om ja blir där riktigt lika länge för att mamma ska till stockholm på tisdag eller onsdag så då kanske jag åker hem och tar hand och hus och katt. Sen är det juh 50 dagars på torsdag oxå. :P

Idag har jag vart ute i solen och solat, de va så skönt fast de blåste jätte mycke. Greta va helt hysterisk för de satt fullt med flugor på väggen och hon älskar att fånga och äta flugor så de va hennes paradis. Till lunch när paul hade vaknat till liv så gjorde vi amerikanska pannkakor med bär och glass mumms! har massa bilder som ja ska visa sen men Emelie har fortfarande min sladd!! :P Igår kväll så va de 3 rådjur precis utanför vardagsrums fönstret, helt sjukt va nära dom va. Stod där och betade och en la sig ner i gräset ett tag. Dom är så söta!

Min dunderkur vet ja inte om den har hjälpt men jag mår bättre idag. Ett bra tips för att rensa systemet är att koka upp vatten hälla i en skål så att de ångar hälla i några droppar eucalyptus olja, inte för mycke bara 2-3 droppar räcker annars så storknar man tro mig!, och sen lägg en handuk över huvudet och andas in ångorna. Det hjälpte jätte bra! idag kan jag andas genom näsan, ibland alla fall :D.

Glad påsk!

Glad påsk på er alla! :D

Som sagt är jag sjuk.. febern är borta men snorig och hostig har övertagigt. Känns segt speciellt eftersom de bara va 5 veckor sen jag kände så här sist...
Men nu gör jag allt för att snabbt bli frisk! :D
Tog just en dunder dryck som innehöll:
3-4 pressade vitlöksklyftor
två pressade citroner
1-2 matskedar honung och varmt vatten.
Fy i helvete vad de smakade illa! först så tänkte jag mm de här va juh inte så farligt smakade citron och honung men sen håll i hatten va starkt de blev då kom vitlökssmaken! Jag kunde inte dricka upp hela. Så nu kommer jag gå runt och stinka vitlök. Nu håller jag mig nog till citron vatten. Kanske att jag tar drycken imorgon igen om jag känner att den har hjälp och när jag har glömt bort hur de smakade... om de nu går...:P
Ikväll så blir det påsk middag med familjen, men vi är inte såna som tycker om varken "påsk mat" eller traditioner så ska vi troligen köra på nåt asiatiskt eller kanske att vi göra raklett. :) 

I onsdags så hade vi alla fall jätte kul! :) började med förfest hos Hansson  med lite poker och skvaller sen så tog vi bussen in till stan och gick till Upstairs där vi dansade och hade jätte trevligt! Synd bara att Emelie inte kände sig pigg så hon stannade hos Hansson. Men på 50 dagars som är nu på torsdag så får vi ta och göra om de! :)

Är det nån som har dunderkur mot förkylning så skriv! :D

Feber + Fest = Sant!

Fy va ledsen jag va imorse när jag vaknade och mådde pyton! Jag hade juh längtat så mycke efter dennan kväll, hade 38, 9 i feber och hade ont i hela kroppen så jag gick som en gammal tant så fort jag skulle upp på toa eller dricka vatten, kunde inte räta på mig för de gjorde ont!! Men nu några timmar senare så mår jag tack och lov lite bättre. Ringde mamma och va så ledsen att jag inte kunde gå men då sa min underbara mor att ta en ipren nu gå och ducha och sen ha kul med dina kompisar. Lite annorlunda svar från sin mamma men de är därför jag älskar henne! Så sagt och gjort har tagigt en ipren, min feber är nere i 38,0 vilket snart innebär att jag har normal tempratur! :D Ska gå och duscha nu och fixa i ordning mig för kvällens festligheter.

Slutet är nära

Nu är det snart 50 dagars! Snacka om tiden går fort, tyckte att de va ganska nyligen som 100 dagars va :P.
Idag så köpte jag balbiljett oxå, 600 spänn! :O snacka om att de må bli oxfilé med champagne eller nåt! 600 per person är sjukt mycke pengar juh! Menmen det händer kanske bara en gång i livet så jag känner att det är lätt värt de.

Imorgon blir det äntligen utgång! Har inte vart ute och festat sen hundra dagars som va för ca 50 dagar sen. Det blir typ klassen som drar ut för att fira lovet. Och så har dom as billiga drinkar på upstairs :D. Temat är disco tror jag eller glitter och glamor...Har inte bestämt  mig vad jag ska ha på mig men jag kommer säkert på nåt, inte så stor sannolikhet att jag går dit naken precis :P.

Håller nu på att plugga eller ja snarare försöka plugga till Nk provet som vi har imorgon som jag helt hade glömt, tur att jag har klasskamrater som har koll! Hoppas jag kan de tills imorgon...ska minst ha ett VG de fick jag på förra provet så ja vill försöka hålla mig fast vid de.

Nu är det bara 38 dagar kvar tills vi åker!! ska betala de sista av resan nästa vecka tänkte vi. Madde har nästan resväskan i hallen hon redan, jag har "bara" gjort pack listan xD.

Sundsvall!

Kom just hem från Sundsvall. Jag och Paul åkte imorse runt halv tio i regnet :P. Men jag tycker att det faktiskt känns härligt med regn för jag vill att snön ska smälta bort!!! Men vi va först på ikea en snabbis köpte lite ljus servetter och lite sånt och sen blev det Birsta för hela slanten!! :) Paul köpte kostym till balen, skit snygg med en rosa slips :). Jag köpte 3 tröjor och ett hårband :). Underbar dag i regnet. :D  Skönt att komma bort från östersund ett tag, även om det bara är ett par timmar :).

På onsdag så blir det partyparty vilket jag ser fram emot för jag har inte festat sen hundra dagars :O

Snart är det påsklov också och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, Pauls föräldrar har hyrt en stuga i åkersjön men ja vet inte om ja vill nu när det bara smälter. Får fundera på saken.....

Np prov

Har haft nationella prov i svenska B idag, gick faktiskt förvånansvärt bra! :D
Efter provet så fick vi sluta, jag och emelie gick på Törners och firade med en lunch :). Sen kom Martin "kaffe latte pappan"  och köpte en latte och en socker bomb.

Till helgen blir det roligt först klass fest och sen drar jag Paul, Emelie och kanske Jocke till sundsvall på lördag! :D Ska bli skönt att lämna denna stad! :P

Näe nu ska jag och Paul till gymmet. Sen ska jag svimma i sängen och bara gosa hela kvällen och kanske ta sovmorgon imorgon!

Cecilia

<3

RSS 2.0