Rosa bandet

Kom ihåg att köpa era rosa band nu! För de finns ute i butikerna. För varje krona som kommer in till cancerfonden är en krona närmare ett botemedel. För mig är det superviktigt att stödja cancer fonden och speciellt rosa bandet då flera viktiga människor i mitt liv  inte längre finns på grund av cancer.
7000 kvinnor  får  bröstcancer diagnosen varje år , 7000 kvinnor som alla är viktiga för någon. Det innebär att var nionde kvinna kommer någon gång få samma diagnos. Jag tycker att det är dax att hitta ett botemedel för skiten!
För de viktiga kvinnorna i ditt liv köp rosabandet! Kanske är det dina kronor som gör att botemedlet hittas. Känner du att du har råd med en  chokladkaka så har du råd med ett rosa band!
 
Glöm inte att känna igenom brösten en gång i månaden! 
 
 

What will you do?

 

Surströmming

Hittade precis lådan med massa bilder i, oj sicka minnen! <3 Jimmy och hans polare Martin är på surströmingssittning och ingen av dom har vart nära surströmning förut. Haha they're in for a surprise minstsagt! Hur man nu aldrig känt lukten av surströmning förbluffar mig, må va nå sörlänskt?.. Anyway så försöker jag hålla mig vaken för jag har lovat att hämta dom inatt. Så ser på min favvo film Burlesque och tittar på bilder <3

Arrow

News

Va till ÖSD en snabbis, körde ner en Volvo s60 helt gratis med hertz. Jävligt nice bil faktiskt, vill ha!!
Jimmy nollas för fullt, karln som inte har vart pepp på fest partar flera dagar i rad och jag är aavis. ;)

Har bestämt mig att troligen plugga till sjuksyrra nästa höst. Tycker om att hjälpa människor, att de händer olika saker varje dag och vill kunna va en av de få snälla sjuksyrror som finns inom vården. Plus att man får enkelt visum i Australien om man är sjuksyster, vilket är bra med tanke på våran önskan om framtiden. :) Sen kan jag va aningens hypokondrisk ibland så då är de bra att ställa en diagnos på sig själv. :)


Har även pimpat laptopen och köpt en snygg väska.

Mumms!

Rostade pumpakärnor med mörk choklad överdrag, så goa. Nyttigare lördagsgodis :)

Cecilia

<3

RSS 2.0