Riktigt bra helg!

Jag har haft en kanon helg även fast jag har jobbat. Mamma och Urban kom i lördags, även fast dom bara stannade över natten så hann vi gå på mejk, sätta upp en tavla och spela wii. Tråkigt att dom har åkt men jag åker upp om ca tre veckor. :) Min lillebror har tydligen bokat uppkörningstid, men skitungen vägrar att säga när! :p Men efter jul nångång de är allt jag vet eftersom han fyller 18 först den 23 dec.
Sen igår jobbade jag och åkte direkt till Empan efteråt. Vi åt kinamat, firade första advent och prata bröllop. La mig dock ganska tidigt eftersom jag öppnade idag, så skönt att sova en timme längre och slippa pendla. Är ändå trött så de gör ont..

Klaaar :)

Vante nummer två bliv finare, men nu vet jag till nästa par ;)

Virka

Jag har helt snöat in mig på de här med virkning. Håller på med ett par vantar, första någonsin! De går mycket bra må ja säga :). Väldigt rogivande och trevligt. :)

Lussebullar

Nu är även lussebullar bakade, både vanliga och med vaniljkräm. :) De är ju trots allt första advent på söndag så sånt här må juh va klart tills dess. :)

Besök

Har nu städat klart lägenheten så nu är den redo för besök av Mamma och Urban i helgen. Som jag har längtat att få visa mamma hur vi bor. :) Dom är här mindre än 24 timmar men de är bättre än inget. De är faktiskt mindre än en månad tills vi åker upp till östersund och sen vidare upp till Åre och Pappa. :) Längtar så mycke tills jul! Typ första året på väääldigt länge som jag gör de haha. Vill sätta upp våran lilla gran, lägga ut juldukar och tomtar. :p Näe nu snart ska jag väl ta mig i kragen och baka lussebullar. Men jag tror jag ska fixa mitt CV och söka lite jobb medan jag lix sitter vi datorn. Vill så gärna ha ett nytt jobb!!

Jul pyssel

Känner mig som en hemma fru idag. Har satt upp julgardiner i köket, julstjärnor i fönstret, bakat pepparkakor, tvättat, diskat och nu sitter jag å virkar framför kär och galen. :) Rätt mysig dag, imorgon däremot blir de jobb.

Frisör.

Nu äre så att de blir två lite tråkiga inlägg på rad.. Men de är väl bättre att ta dom i ett svep så är jag klar sen, må få ur mig de.

Va ju som sagt och klippte mig i torsdags. Och nu har jag tantfrilla. Vilket jag upptäcker  dagen efter då jag tvättar ur stylingen hon gjorde, vilket i sig oxå va en knepig ena. Hon har alltså klippt av ca en deci och jag höll ju på att tuppa av när jag upptäckte de.  Ni förstår att mitt hår växer ca ett centimeter per decennium så när jag äntligen har fått mitt långa hår som jag vill ha så har de tagigt hela mitt liv typ. Därför hatar jag att måsta gå till nya frisörer för uppenbarligen så går vissa inte att lita på... Men jag har inget val för min äälskade frisör Sara på Attityd i östersund verkar ha slutat, och jag kan för mitt liv inte hitta henne. Hon är den första och ändra som förstår hur jag vill ha de. Hon klipper så de blir fräscht men ändå inte känns så mycke kortare. Hon är ett geni helt enkelt. Men nu tänker jag fan sluta klippa mig och leta land och rike efter Sara! Är de nån som vet en vettig frisör man kan anförtro sitt heliga huvud till? För jag går inte me på att gå till nån annan som tänker förstöra mitt hår i framtiden.

Jaaaa jag är lite less på samhället just nu.. Men nu är de ute ur mitt system typ alla fall och jag tänker undvika speglar. Alla fall tills mitt schampo kommer med posten och de har börjat verka.



Sooo true i mitt fall..

Fucking "vård"central!

Asså jag blir gaaaalen på vårdcentralen, de spelar fan ingen roll vart i detta land man befinner sig men inte fan är man välkommen att boka tid när man behöver de. VARJE gång jag ringt dom vilket kanske är fyra gånger max i mitt liv är de ett jävla problem!
De två senaste gångerna först i våras när jag va nära att hugga huve av mig för de kliade så förbannat av pollen så fick jag lyssna på en robot röst som sa att de bara fans en telefon tid två timar senare. Okej så tog jag den, hinner ange mitt personnummer till kärringen på andra sidan luren då hon säger att nehedu lilla gumman du är inte skriven på den här vårdcentralen. Nehe vart är jag skriven då eftersom jag itne hade valt nån, ja de visste hon inte ajaj de är historia nu.
Men så har jag samma samtal med en dam idag igen men den här gången i lindesberg för en hälsokoll att
 - Ja du är inte skriven här så jaa... sa hon, (men nu vett ni hade jag gjort min läxa och vet att enligt lag så måste dom ta emot mitt samtal om jag väljer att ringa deras vårdcentral).
Så jag sa jaha så du menar att jag nu inte kan boka tid hos dig?
- Jo nja du måste flytta över ditt vårdregister.
Okej hur gör jag de då?
- Har du en dator så kan du göra de på den.
Jo de förstår jag men vad googlar jag då? Flytta vårdregister eller www.vårdregister.se eller vad?
Näe de fick jag inge vettigt svar på utan mest bara nåt mummel. Så jag struntade i de och började förklara varför jag kände att en tid vore lämplig. Jo då kunde hon ställa mig i väntekö för hon hade inga tider sa hon väldigt nöjt. Men se de finner jag mig inte i, så jag frågar:
Okej hur länge tar de innan jag får en tid då? månader? år?
 Då blidde de tyst ett tag, och ett nja slank igenom hennes läppar.. Sen ville hon veta va jag hade problem med och rabblade upp de igen. Men denna gång verkade hon äntligen lyssna och frågade till och med frågor, hör och häpna. Efter mycke om och men så har jag nu en tid nästa vecka. Va de så jääävla svårt undra jag?! Får juh tuppjuck! Man går väl för fan inte till hälsocentralen som onsdags nöje bara för att man inte har nå bättre för sig. Man bokar väl tid av en anledning!!!!
Sen skulle hon väl inte dö av att låta lite trevlig. Så nu försöker jag hiitta vart man ändrar vårdregister så jag slipper den igen....

En sån karl!

Vilken man jag har! Först och främst har jag fått en klippning i namnsdags present, så nu är ja snygg i håret. Sen har han fixat photoshop åt mig!! Äntligen har jag de på min data igen. :D Jimmy han kan han. Tack älskling! <3

Let´s make the world a better place.


The joy of my life are all the amazing people in it. And all the moments that bring me so much happyness. I miss you all so much and hope to see you at x-mas.


Tvätt och bio

Har precis vart ute på en prommis i fin vädret, älskar när de är sol!! Men en märklig sak jag upptäckte va att de flesta träd hade knoppar. Så träden tror att de är vår, då tänker jag såhär vi skippar den låånga vintern och går direkt på vår?! Perfekt tyck ja då.

Står i tvätt stugan och väntar på att tvätten ska bli klar. Hela garderoben behövs tvättas för oss så de är mycke tvätt! Men ikväll blir de Twilight premiär!!!

Upp och hoppa!

Godmorgon kära vänner jodå har vart vaken i ca 3 1/2 timme redan. Nu börjar solen kliva upp och hittills verkar de bli fin väder, kallt äre oxå. Planen för idag är väl i princip sitta här på pallen tills 4 då ja slutar, sen lär jag decka i soffan runt 5 när jag kommer hem. Brukar som bli så, usch va många timmar de är kvar tills dess.. Va ska jag roa mig me hela dan, allt är redan klart på dagslistan och de verkar inte bli rusning här. Alla tidningar är redan lästa i helgen.. Får fillosefera och tittar på bilar som kör förbi på motorvägen, möjligen räkna mina andetag.

Wii

Nu har vi nåt att nörda veckan som kommer, Jimmy har nämligen köpt ett Wii till oss med massa olika spel. :) Vann precis en omgång Mario Kart, imöra blir de väl en fight i stjärnornas krig. Måste förbi affärn och köpa batterier. Så rooligt spel! :D

Farsdag

Grattis på farsdag älskade far! <3
Ännu ett år då vi är åt olika håll, men jag skänker en uppskattande tanke till dig. Jag är glad och tacksam att just du är min pappa. Vi ses ju om cirka en månad. :)

Lussekatter

Jupp här luktar de jul. Vi har nämligen fått lussekatter till jobbet som har precis gräddats klart. Längtar tills jul i år. Ska bli så mysigt!!

Väder växling

Asså shit 10 min senare ligger de en tjock dimma över Lindesberg, va hände?!

-1

Första morgonen som de är minus grader! Frost på gräset och träden, lite vinter känsla. Men de är soligt så de lär ha tinat bort lagom tills jag ska köra till jobbet. Work today, sunday and on monday.

Tavlan!

Yees nu är tavlan som ska va över sängen klaar. :) Äntligen efter veckor av att leta efter en trä skiva så hitta ja en, nu är den målad vit och har ord på sig. I love it! Precis som jag hade tänkt mig!! Nu återstår bara en liten detalj.. Hur ska jag hänga upp den på väggen? En skruv i varje hörn? Inte så snyggt. En klassisk tavel upp hägning med snöre? Är de starkt nog? Vi vill inte bli nockad mitt i natten.. Förslag?

De är meningen, eller nåt

Idag för första dagen på läänge kan jag meddela att solen lyser! De är som att vädergudarna hörde mina desperata kall på solen. Blev inge Boda Borg för oss idag, tråkigt men sant.. Empan hade mycke att plugga så hon skulle inte hinna. Men vi hänger läpp för de, idag blir de in till Örebro för lite shopping till hemmet, klippning för Jimmy och biomys i kväll. Åkte aldrig in igår utan de blev en stenhård 30mins omgång på krossen svetten bara rann och sittupps på de. Gick och åt lunch en sväng och sen en lång promenad runt lindesjön. Så jag va rätt mör när vi kom hem igen, men de blev bara nån timmes vila för sen blev de födelsedags firande hos Jimmys mormor. Alltid lika trevligt, men jag kände att jag saknade min mormor då. Nu har jag tränings värk i magen bla. Men de är skönt på sittsätt me. Har precis kollat igenom alla bilder på fejan som jag är taggad på och Take me back to the other side of the world please!!

Grått grått och lite mera grått.

I två veckor har jag klivit upp på morgonen och mött av grått... De blir aldrig riktigt ljus, de blir ju aldrig dag! Inte undra på att man blir depp. Längtar och drömmer om att bo i Australien. Har inte sett himmelen på två veckor. Kan va längre, mins inte när de va soligt sist. Bläää..

Idag åker vi in till örebro en sväng, må ha en träskiva!! Imorgon blir de Boda Borg igen! Vi hade alla så kul sist plus att vi måste klara de banorna vi inte hann me sist. :)

Vilken dag..

Mööh sicken dag.. Jobbet gick låångsamt tror klockan va nio i tre timmar typ. Höll på att krocka på vägen hem när en biljävel plötsligt bestämde sig för att gena framför mig. Kom hem shit whent down. Och nu råka jag tappa en mindre spegel i golvet.. Kommer jag ha otur i 7 år eller va de är? Äh jag kommer nog ha tur i 7 år istället. Tänkte gå och lägga mig när Jimmy gick till jobbet meeen såg att klockan inte äns va 18.00. Får hålla mig vaken ett tag till.

Ni får den trasiga spegeln och en outfitt bild som jag verkligen vill ha, skiitsnygg, shooopping ;)

Gäsp

Åhh dör lite inombords när jag tänker på hur tidigt jag ska upp!! Just nu känns inga pengar i världen värt de, men jag kommer va så nöjd fredag kväll när jag kommer hem från jobbet. Och när jag får lön såklart. Fattar inte hur folk pallar att börja jobba 7 varje morgon och pendla i 45 min enkel väg?! Att de inte är Ob är oxå stört... Aja 21.13 säger godnatt då..

Cecilia

<3

RSS 2.0