Sista dagen.. for den har gangen..

Sista dagen i Australien for den har gangen spenderade vi saklart pa Bondi igen. Imorgon 15.45 flyger vi hemat igen efter ett ar har nere. Byta sol och varme mot sno och kyla, hmm vad ska jag hem och gora?!
Dom filmade idag igen pa stranden, ma se avsnitten nar dom kommer ut haha. Imorgon sa aker vi juh som sagt och de ar sa skont att vi inte har na langa mellan landningar, typ 2 timmar pa varje knappt. Men de galler juh att allt flytter pa bra annars kan de bli lite problem.. For 2 timmar ar inte lang tid nar man ska igenom dom enorma flygplatserna och att alla sakerhets grejor. Men de ska ga bra tror jag, jag hoppas pa en uppgradering pa den forsta flighten som ar 15 timmar lang haha. Kanns sa sjukt att ett ar har gatt for de kanns fan inte som att de har vart sa lang tid anda..Australia day

Vi  hade en kanon bra Australia day vilket är Australiens national dag. Vi åkte till Bondi och de va så sjukt mycke folk men inte så soligt men sjukt jäkla varmt! Dom filmade oxå till Bondi rescue,  vi sett att dom har gjort  fler dagar lite coolt då. :p Eftersom vädret inte va de bästa så åkte vi hem efter typ två timmar bara och satt i parken resten av kvällen. Drack vin spelade kort och hade de mys. Våra picknick grannar började slåss som fan så 6 poliser kom och tog hand om dom haha. Mitt första slagsmål som jag sett. Dan va super mysig och härlig kväll, blev dock ingen utgång för Jimmy hade ont i huvudet men de va en kanon kväll ändå!
Nu är så så nära tills hemgång så jag får panik bara att tänka på de. :p Flyga är inget jag älskar att göra, ingen hobby om jag säger så... Men jag har googlat på hur man ska göra för att få störst chans till en uppgradering på flyget. :pNi ser juh hur mycke folk som är på stranden, ser juh knappt sanden för allt folk. :pBondi rescue teamet.I parken.

one week.

Nu jävlar är de nära!..:O Om en vecka den här tiden sitter vi på flyget mot sverige. Men en sak som är bra är att jag slipper ta tåget hem från stockholm. Pappa kommer och hämta mig för att vi sen ska åka ner till Vanessa och Oliver!! Åhh vad jag längtar! Pappa skulle jobba där nere så de blir perfekt, sen att åka bil med pappa bli kul. Vi har lite att ta igen efter ett år så. ;) Annars så hade jag åkt hem med tåget till ett tomt hus för att Mamma är borta med jobbet så de löste sig perfekt. Sen när jag kommer hem blir de att åka till min älskade vän Cecilia i Norge. Längtar efter alla nu så jäkla mycke. De är som att nu när de är så nära så vågar man längta utan att de ska vara för olidligt. :p Men jag vet inte hur de blir sen, kommer jobba i norge och så men jag vill flytta hit. Va ska jag i sverige att göra? Vet inte känner mer och mer att Australien känns rätt. Men de får tiden utvisa. :)

Bra en liten instickare.. Min visdomstand håller på att visa sig, känner hörnet av tanden på vänster sida. Huuu jag som HATAR tandläkare mer än nåt. Men jag har bestämt mig för att den ska få sitta kvar för jag ska sköta den som de mest värdefulla jag har. När man har slutat tappa tänder så ska nåt annat skit dyka upp. :p

Två veckor kvar tills kylan..

Om två veckor åker jag hem.. Kom på idag att jag inte ha nå kläder som passar vintern när jag landar i Stockholm, sen åka buss till Centralen och ta tåg till Östersund. Har inga skor, långbyxor eller jacka har  bara en tunn kofta och en halsduk haha! Jag vet inte riktigt hur jag ska lösa de heller.. Men de är liksom inte sånt man tänker på i 34 graders värme.
Veckan som har vart har vi mest softat på Bondi, shoppat inne i stan (jag har fönster shoppat..) och bara njutigt av värmen och denna underbara stad. :) På lördag kväll så åker Jimmy till Melbourne för att dyka med hajar, så de blir några dagar själv för mig. Ska bla. upp i Sydney tower hade jag tänkt mig, tydligen bra utsikt. :p

Nu när man har ställt in sig på att man ska åka hem så börjar jag faktiskt längta mer och mer, okej inte efter kylan och snön precis! Men typ att äntligen få träffa mina tjejor igen, min syster ska komma upp och jag får träffa min systerson för första gången och sånt. Bara att få sova i en skön säng med täcke och kudde som jag inte har gjort på ett år längtar jag till. :p Men jag lär väl ångra mig efter två veckor. :pÖversvämningar i Brisbane.

De är helt galet hela Queensland ligger snart under vatten i princip. Har sett nyheterna hela morgonon och hela south bank ligger typ under vatten. Känns så kontigt att se Brisabane när vi nyss har vart och bott i typ ett halvår sammanlagt är nu en katastrof zon. Under min resa så har vi undkomigt en orkan, en tsunami varning och nu översvämning. Vad är de som händer med världen igentligen?
Sen må jag säga att de är väldigt intressant att läsa dom svenska tidningarna om de som händer i Queensland. Dom säger att 14 personer har dött när de "bara" är 10. Dom skriver om att massa ormar och krokodiler simmar fritt runt i bostadsområden vilket inte sägs nåt om här. Vist är de ormar i vattnet men å andra sidan så är de ormar på marken alla dagar ändå. De som händer där är hemskt nog dom behöver väl inte krydda på de extra med skit saker.
Tur att Base ligger högt på en kulle så Pelle som är kvar i Brisbane är säker. :)80% av Queensland är katastrof zon.

Sydney Aquarium

Idag va vi på Sydney Aquarium, älskar att gå där gör de varje gång jag är i Sydney och de är lika bra varje gång. Jag blir som en av barna, helt till mig. :p Eftersom de va lite små regn idag så va de så sjukt mycke folk helt galet. Och jag förstår verkligen inte personen som går runt med barnvagn!!!! Åhhh så irriterande dom tar bara plats som inte finns när de är mycke folk. Bär ungen och lämna vagnen utanför! Samma sak på reor och utlets folk som går runt och trängs med barnvagnar inne i proppfulla affärer? Aja dan va kalas bra alla fall. :) Dock så har jag en eventuell stressfraktur i foten.. Gå inte långa promenader i flipflops tydligen. Men jag hoppas att de bara är en inflamation eller nåt så jag slipper gå gipsad och hoppa på kryckor i 6 veckor.Sydney

Bor på ett as billigt hostel med gång avstånd till stan, dubbelrum för 155 dollar. Kan lungt säga att vi är dom ända som inte talar nåt asiatiskt språk. :p Vi är dom ända som inte är från asien vilket är lite annorlunda men lärorikt. :) Men vi tillbringar inte så mycke tid här för de är knappaste de finaste hostelet precis och de är som en bastu i rummet.. Men de funkar bra under dom sista veckorna. :)

Idag gick vi runt på en super mysig marknad i the rocks, de är typ som gamla stan. Super fint väder idag och Jimmy har fått lite bon-bränna ;).


Manly

Eftersom vi ar pa Manly sa blir de inte sa mycke uppdateringar. Men vi har alla fall fatt njuta av riktigt fina och soliga dagar, bara legat pa stranden och haft de skont. :) Har oxa vart till Opera huset for ett par dagar sen. Men de borjar dra ihop sig.. Nu ar de bara 3 veckor kvar av mitt ar i Australien. :O Helt sjukt va fort ett ar kan ga igentligen, men de ska faktiskt bli lite skont att komma hem oxa. Hem och ladda om for nasta aventyr. :p Imorgon aker familjen hem igen kans trist men jag far juh snart se dom igen. :p Sa nu ska vi ta vara pa den lilla tiden vi har kvar innan de blir att palsa pa sig igen.

Basta dagen!
Hade en san jakla bra dag igar!! Vi bor nu pa varldens finaste hotell/lagenhet riktig pretty woman stil pa de hela. :) Mitt i stan ligger de oxa sa de ar gang avstand till opera huset och de ar vardens utsikt pa 44 vaningen. :p Fick de i julklapp av mamma och dom. Sen vilket verkligen toppade dagen och gjorde min vecka va att min alskade van Cecilia ringde pa deras nyar! Saknar dig sa himla mycke!!! Men de ar bara en manad kvar nu sen ska jag aka till dig direkt!! Sa de bokar jag sa du vet ;)

Nyar i Sydney!HAPPY NEW YEAR!!!!

Nyar i Sydney ar alltid en upplevelse i sig!! Fyverkerierna igar va helt fantastiska har aldrig sett pa maken haha! Sen nar vi skulle ga dar ifran va alla gator inne i stan avstangda och jag har ALDRIG sett sa javla mycke folk pa en och samma gang pa sa stort utrymme som anda Sydneys innerstad ar. De va folk over allt de va som pa yran ganger 10.000 helt galet cool. Alskar aret som har vart och valkomnar 2011 med oppna armar sa far vi se vad de har att erbjuda mig. :) Skriver mer sen vad vi hade for oss och sa men jag orkar inte nu efter att ha sovigt pa golvet av en bil i tva natter sa jag kanner mig lite slut. :p

Cecilia

<3

RSS 2.0