Helgen

Imorgon blir det jobb troligen mycke paket som ska slås in. Sen på söndag kommer fröken Moe hit för vi ska planera våran feta nyårsfest! Troligen så slinker nog lite förstaadvents fika ner oxå. Ska göra pepparkaksdeg ikväll, vet dock inte om jag hinner baka nå kakor i helgen. Kanske även ta och julpynta oxå? Näe nu blir de lite återhämtning efter ett styrkepass framför tvn.

Hösten

Nu är det i rullning. Till hösten kommer jag söka till sjuksköterskelinjen på umeå universitet. Har anmält mig att läsa in matte B och naturkunskap B så jag är behörig när det är dax att söka. Kommer läsa de två ämnena på distans så jag kan läsa de på tio veckor istället för typ tio månader :p. Varför jag väljer sjuksköterska är för att jag tycker om att hjälpa människor och att det finns på tok för många otrevliga sjuksyrror. Sen nästan starkaste anledningen är att det är väldigt lätt att få uppehållstillstånd i Australien som sjukvårdare. Det underlättar väldigt för när vi vill flytta dit. :)

Nytt

Sådär det får duga for now. Jag har varken photoshop eller nå bra bilder på datan men lite juligt sådär.

Under uppbygnad

Nu råkade jag klicka på nån knapp så utseendet på min blogg gick tillbaka till sitt ursprung.......Så nu håller jag på att fixa det och samtidigt gör om lite här så det är därför den ser ut som den gör.. Älskar när de händer.

Thank you

Ta mig tillbaka!

Helgen <3

Jag förstår mig inte på folk som går på gymmet en måndag eftermiddag. Det är den absolut sämsta dagen att träna på av den enkla anledningen att ALLA andra oxå tränar på måndagar. Alltid smockfullt och kvavt, man får vänta på maskiner och vikter man ska använda. Näe tacka vet jag fredag, lördag och söndagar då äre lungt, fridfullt och frisk luft. Älskar att träna på helgen, va och sprang idag tillexempel va helt själv i konditionsrummet så jag kunde svettas och ha mig i fred. Måndag= vilodag. 
 
 
 
 
 

Frösön

Alltid lika trevligt att komma till Frösön och hem till Mamma. Så fridfullt. Hann även träffa Oscar en sväng i morse och fick höra vad som händer borta i Norge. Men nu är vi på väg hem igen med fullpackad bil och släpvagn. Blir mycke bära när vi kommer hem!

Nov. 14, 2012

Idag fyller Jimmys kompis Martin 19år. Han har ingen familj eller så här uppe så vi bestämde oss för att baka en tårta och åka och överrasknings fira han i morse. Med tårta, ljus, presenter och musik så väckte vi Martin som blev lagomt snopen. Haha roligt och uppskattat var det!
Nu om bara nån timme så äre äntligen dax! Ska gå och se Twilight sista filmen!!! Läängtar, trots att jag vet vad som händer för jag har läst böckerna.
Och imörra åker vi till Östersund en snabbis för att hämta möbler. Kommer hem fredag, lagomt till Maddes fest på lördag såklart!

Nya lägenheten!

Nu kommer bilderna på nya lägenheten, men vi har juh inte äns bott här en vecka ännu så i vardagsrummet saknas det möbler. Allt fick inte plats när mamma kom upp med släpvagnen. 
 
Det man ser när man står i dörröppningen.
Köket är första öppningen till vänster, till höger där det hänger en grå handduk är garderoben, dörren till vänster med vithandduk är badrummet och till höger om den vardagsrummet och raktfram är sovrummet.
 
Och sista bilden är våran balkong som det är riktigt bra storlek på och där vi kommer ha härliga middagar i sommar! 

Halloween

Händelserik och rolig helg! Två riktigt bra halloween fester mycket skratt, godricka och musik. Haft min älskade vän Em här ett par dagar, va länge sen sist men de var jävligt trevlig som vanlig! Trivs super bra i nya lägenheten, känns redan som hemma. Tänkte ta lite bilder imorgon när det är ljust ute och lägga upp här, familjen vill se har jag hört. Men nu ska jag ta en dusch efter att ha gymmat och sen krypa ner i soffan och se nya avsnitten av Grey´s.
Stay tuned!

Cecilia

<3

RSS 2.0