Norge.

Vad är det för ond människa (eller nu kanske människor) som gör nåt så hemskt att gå runt och skjuta ungdommar?
Igår så såg jag på tv att de hade vart ett bombdåd i Oslo och de va hemskt att se, kändes så nära att de va i grannlandet. Men jag måste nog säga att de är lite småsten när man sen nån timme senare läser att de är en galning som har gått runt och skjutigt hejvilt bland ungdomar. Och vakna i morse och se på nyheterna att minst 84 är döda.. Så otroligt hemskt och sorligt. Hur kan en människa känna att dom har rätten att göra de?
Usch får kalla kårar och känner sorg när sånna här saker sker.

My heart goes out to the victims and their families. <3

Jimmy 24!

Grattis älskling på 24års dagen!!

Har precis tågat in med sång och tårta till födelsedagsbarnet, presenterna uppskattades och tårtan va smarrig. Idag blir de en hel dag på Gustavsviks relaxen, bara ta de lungt och mysa med bubbelpool, godmat och sol. :D
Sen imrgonbitti åker vi till Stockholm överdagen, UNDERBAR lång hel för mig!
Jag älskar dig hjärtat mitt <3

Veckan som gått

Mycke har hänt den här veckan, de började med att jag fick typ nässelutslag över hela kroppen som kliade extremt heeela tiden i 1 1/2 dygn sov inget den natten. Fy fan till och med händer och under fötter kliade... Så efter en natts kliande så va jag på apoteket och köpte nå kylbalsam som man blev ljus rosa av.. Så där satt jag i soffan, en ljus rosa uppenbarelse och tänkte att nu har gud de roligt... Men de gick över efter en tripp till akuten mitt i natten efter tungan och halsen svullnade upp. A juste jag hade slagit i tån så jag blödde så jag fick ha en tändare mellan tårna för att de inte skulle skava emot granntån.

I torsdags va jag ledig och njöt av solen i parken, äntligen va de soligt när jag va ledig!! :D
Igår va de Harry Potter som stod på schemat oooo så bra den va!!! De va lätt den bästa filmen, men de va tur att jag redan visste va som skulle hända (läst böckerna) för annars hade de blivit sorgligt. Damerna bredvid satt och grina genom hela filmen, från start till slut. De va roligt. :p
Näe nu så ska vi snart iväg på gymmet och sen ska vi till Jimmys mormor för pre födelsedags middag. Karl´n fyller ju 24 imorgon. :)

Lördag

Solen skiner och luften är varm men jag sitter på jobbet och väntar på kunder.. :p Men jag kommer juh alla fall få en saftig lön så jag får se de så istället. :)
Snart vankas de födelsedag för Jimmy och de är så jäkla svårt att komma på en bra present! Varför ska de vara så svårt att komma på nåt till killar? Tjejer är ju super lätt till men killar.. Till och med killar tycker att de är svårt att komma på nåt bra att köpa till en kille, då är de svårt. Tänk tänkt tänk..!! Men jag har en vecka på mig.
Annars så händer de inte så mycke hinner bara äta, sova och jobba.All work work..

Jag har faktiskt blivit frälst av Ullared, jag trodde de skulle va mycke skit men de är många kända märken som jag andvänder. Inte alls så mycke chep shit som jag trodde. :) Köpte en träningströja precis en sån som jag har letat efter för enbart 50 spänn bara en sån sak? Och massa skönhetsprodukter som jag använder tillvardags fanns för halva priset, kanon bra ju! Dock kan jag inte fatta hur man lyckas köpa saker för typ 10.000? Vi köpte för 2300 ca och då va de saker till oss båda plus saker till hemmet eller va man ska säga. Men folk är juh som galen där inte, tur att vi åkte tidigt för när vi va klara och skulle betala va de inte en kö men maaassssoooor med folk där i början av affärn´. En bra dag vad de verkligen men nu börjar verkligheten och min första 6 dagars vecka börjar idag, känns tungt.

Ullared!

Idag åker vi till Ullared och utforskar vad dom har att erbjuda. De är inte en tidig morgon utan vi klev upp mitt i natten eftersom Jimmy va vaken hela dagen igår plus jobbade natt igår så somnade han vi sju igår och va pigg och gla. Jag däremot hade lite svårare att somna och kliva upp. Men jag får se soluppgången vilket inte är vanligt förekommande så de är juh trevligt. Pepp för en hel shopping dag! :D

Helg!

Åh nu är de helg och den ska jag verkligen ta vara på för nästa vecka börjar mitt sommar schema på riktigt och jag jobbar typ bara 6 dagars veckor. Så om ni undrar va jag gör kan vi nätan ta för givet att jag sitter på jobbet och häckar.. :p Men de blir bra med pengar så jag får tänka på de så. Jag håller på att längtar ihjäl mig efter yran veckan!! Jaja mycke tjat om de men de är verkligen en hemvändarfest hela veckan och många har jag inte sett på snart tvåår! :O
Har vart super fint väder i veckan så härligt när man är ledig alla fall. De är så jag glömde bort att de kommer att bli vinter snart igen, är ju som van vid de här vädret nu så jag glömmer att de blir att leva i tjockjacka i flera månader sen.. Vi lär ju bli tokig och typ fly till Thailand eller nåt haha. Varför  bor man där de blir en sån kall vinter igentligen? Äh nu ska jag ta mitt vinglas och sätta mig ute på balkongen  och njuta av sommaren. :)

Cecilia

<3

RSS 2.0