Pack

Är i full färd med att packa ihop köks grejor vi inte använder dagligen och julsaker. Första flyttlasset går måndag morgon upp till Östersund för att sen fortsätta upp till Umeå på tisdag :).

Respect.

Löpa

Har precis avslutat en löprunda på 3km mycket nöjd med tanke på att jag är en sån icke löpare som de bara går. Men nu ska de bli ändring. Förbättrade även tiden med två och en halv minut. :) Nu blir de hem och tvätta.

Vad betyder Cecilia?

Cecilia är ett kvinnonamn av latinskt ursprung (Caecilia). Från början bars namnet av de kvinnliga medlemmarna i den romerska släkten Caecilius, vars namn tagits från ordet caecus, 'blind' . En försvenskad variant är Sissela och andra nordiska varianter är Silje och Silja.

Namnet har funnits i Sverige sedan 1100-talet och var ett av de populäraste namnen under 1970- och 1980-talen. I almanackan finns namnet till minne av Sankta Cecilia som led martyrdöden i Rom i början av 200-talet.

You are not a tree.

Summer!

Åh de är ju så härligt med sol och värme! Att de kunde vara 17 grader i Sverige i mars visste inte jag!
Började dagen med en jogging tur med Jimmy i bara kortbrallor och en uppkavlad hoodie :). Sen hem dusch och smink för en hel dag inne i Örebro, shopping, middag och nu bio the hunger game tror jag filmen heter. Loove life <3

Lägenhet

Nu har vi en lägenhet i Umeå! Så skönt att slippa oroa sig över vart man ska ta vägen sista maj haha.
Pappas lilla etta i Umeå blev ledig så vi får ta den, vilket blir perfekt! Ja den är sviiin liiiten verkligen men den är stört billig i hyra och knappt fem minuters promenad till centrala Umeå. Nära att gå hem efter en krog runda ;).
Blir stor omställning från att bo i 57,5 kvadrat til typ 18 haha men vi har ju trots allt bott på hostel i ett år så de blir nog bra. Sen är de sommar så vi lär knappast spendera mycke tid i den.
Längtar så tills vi flyttar, känner mig klar med Lindesberg nu (förutom klimatet) så nu är jag redo för nåt nytt igen! :)
Står nära med min familj så de ska bli skönt att bo i samma stad som pappa och bara några timmar bort från mamma och lillbror. :)

Zumba

Glömde att skriva de men när vi va till Ullared så köpte vi Zumba 2 till wii. Så jäkla roligt och faktiskt ett bra träningspass! Wii må ju va de smartaste spelet dom komit på! Och är man på dåligt humör så ber man sambon att köra lite Zumba och vips så är man på bra humör igen haha. ;p

Träning

Jag och Jimmy tränar ju ganska mycket nu för tin, har inte så mycke bättre för mig lixom. Så igår skulle vi göra nåt nytt nu när de är varmt och soligt och vårigt ute så gav vi oss ut på mitt livs första jogging tur.

Jag kör en timmes krossträning vart tredje träningspass och tycker väl ha fått för mig att jag fått bättre kondition.
Krossen är en jävla barnlek i jämförelse! Började småjogga i början för att sen kom Jimmy på den briljanta idén att vi skulle köra intervaller. Promenerar till första orangapinnen sen kuta allt vad man jävlar inamma kan, som om man blir jagad av en galen älg. Jag kan juh inte va sämre än Jimmy såklart, så även fast jag igenligen inte orkar springa så fort så gjorde min hjärna de ändå. Jobbigt som fan. Dog. Skratta för att de va så löjligt jobbigt. Och ja så höll vi på ett tag.
Om nån hade frågat mig om man får träningsvärk efter löpning hade jag sagt nejnej de kan jag inte tänka mig de är ju kondition. Tji.fick.jag. Gisses vilken värk jag har i mina ben, på ställen man inte brukar få ont i, plus på båda sidorna av magen. Vakna varje gång jag skulle vända mig i natt.
Uppenbarligen bra träning, så nu blir det intervallträning, meeen jag ska stretcha efter!!!

Bröd bak

Karl'n min har vart kräksjuk hela dagen och eftersom mitt pussel blev klart så bestämde jag mig för att baka bagles. De tar ett par timmar och köket ligger typ längst bort från sjuklingen. Resonerar som så att jag ska börja baka eget bröd istället för att köpa. Då vet jag vad som är i, de är billigare och mycke goare.
Dom blev mycket goa, nästa gång ska jag göra några med blåbär me, blev linfrö den här gången med olika toppings.

.......

Och så va de ihop byggt... Nu vill jag ha ett nytt! :p

Har att göra

Nu har jag lite att göra, köpte nämligen ett tusen bitars pussel när vi va till Ullis! Vi byggde alltid massa pussel hemma hos mamma och de är ju så roligt. :D Utom när man ska börja och man måste vända upp alla bitar.. :p

Lite om mig antar jag

Gjorde för tio år sedan?
Jag var 11 år bott i Sverige två år, gick i grundskolan.

Vad gjorde du för 1 år sedan:

Jag backpackade i Australien och nyss träffat en underbar kille som blir min sambo senare. Var i Airlie Beach gissar jag på.

Fem snacks du gillar:

*Chips
*Choklad
*Popcorn
*Mango
*Kakor

Fem sånger du kan hela texten till:

* Tracy Chapman - Fast car
* Chris Medina - What are words
* Craig David - Fill me in
* Train - Drive by
* Ron pope - Perfect for me
(Med många flera, väldigt bra på låt texter nämligen.)

Fem saker du skulle göra om du var mångmiljonär:

*Skänka pengar till förening som hjälper fattiga barn.
* Hjälpa nära och kära.
* Köpa drömhus på stranden i mitt älsklings land Australien.
* Resa!!
* Starta mitt företag.

Fem dåliga vanor:

*Extremt rastlös!
* Tar inte kritik bra alls. Vill ju gärna va bäst på allt.
* Tjinkig när jag ätit eller sovit dåligt.
* Sprider saker runt mig hemma.
* Kommer inte på nå fler.. Jo tycker att de är svin tråkigt att gå på promenad. Man kommer ju alltid tillbaka till samma ställe utan att nåt speciellt har hänt.

Fem saker du gillar att göra:

* Vara med min sambo <3

* Umgås med mina nära och kära.

* Resa.

* Måla.

* Fota

Fem saker du aldrig skulle klä dig i, eller köpa:

* Jeffrey Cambell skor

* Foppatofflor (undantag på
Jobbet om man går mycke och ingen ser fötterna, dock helst inte!!!!)

* Läderbyxor.

* Onepiece (Och den som går ut med foppatofflor med Onepiece skämmes!)

* T-shirt med en stor varg eller liknande på.Tre favoritleksaker:

* Min iphone
* Datorn
* Wii


Cecilia

<3

RSS 2.0