Resa!

Jag är så göööör sugen på att resa!! Gärna till typ Thailand ett par månader, eller Usa för en roadtrip och London för en shopping resa. Eller skita i allt och bara skaffa lägenhet i Brisbane och äntligen flytta hem! <3
Jag pallar inte detta sjukt jävla deppiga väder?!!!?? Kommer fan inte ihåg när de inte regnade eller va grått en hel dag... Blää är i ett vänteläge nu ett par månader, nu vill jag att de ska hända nåt. De är på tok för stillastående för mitt tycke.
Fick en trisslott av Jimmy som ligger i plånkan, ska gå och skrapa fram ett par miljonen.

Yes aningens bitter idag, så kan de bli ibland..

2000

Nu har jag å göra 2000 bitar att lägga, vart ska jag börja? Blir överväldigad..

Vuxenpoäng

Idag har vi gjort något som inbringar riktigt med vuxenpoäng. Jag/vi har köpt en säng för första gången i livet. 8000 + gick de loss på, men vi ska ju ha den ex antal år hoppas jag. :p De blev två 80cm madrasser med en bäddmadrass och en klockren sängstomme med massor med förvarning. :) Den fraktas upp till Umeå och min älskade mor skulle vara så go och montera ihop den när hon är uppe om ett par helger. :)

Home sweet home

Efter en riktigt bra tripp upp till familj och vänner så är de dax att åka hemåt. Men först ett stopp på Ikea Sundsvall för att provligga vår blivande säng. :) Vi båda är överens om att vi tror att vi kommer trivas väldigt bra i Umeå faktiskt. Sen känner pappa mycke folk i Umeå så nu har han lagt ut flera krokar så en tvåa borde inte va omöjligt att fixa så småningom. :)


Va till pappas stuga där han lite nöjt visade upp sin nya snöslunga :p

Framme!

Framme i Umeå och vår nya lägenhet, som är så mycke mindre än jag minns :p. Men nu är de uppbäddat på golvet en myshörna/sovplats :)

Vi har även tvåårs dag idag, jag älskar dig massor babe! <3

Norrland!

Med bilen vällastad så åker vi upp till Östersund och sen Umeå! :D Solen skiner från start får se hur de ter sig längre upp.

Cecilia

<3

RSS 2.0