Helgen

Är så glad för att min älskade vän Emelie kommer i helgen! :D Så lägesedan jag hade girltime så de ska bli myys!! Sen hoppas jag att Em känner sig lite snäll och kan hjälpa mig med mitt långa livlösa hår, kanske kan klippa av lite om jag har lite tur. ;) Så blir de party på lördag yeey!

Va precis ute på en promenad i de fina vädret så skönt med sol och barmark, men jag tycker allt att dom ska sopa. Får sjukt med grus i skorna. :p Hörde att de va -9 grader hemma i morse.. huua va jag är glad att jag flytta söderut! :D



de påstås att de ska bli 17 grader nästa vecka :O Let´s hope it´s true.

Fotoalbum

Fick äntligen mina bilder idag! Som jag har väntat, dom blev skit bra så nu håller jag på att klippa och klistra in dom i ett album. Samla alla Australien bilder i ett album då är de mycke roligare att kolla på dom än på datorn. Sen skriva minnen till bilderna gör de lättare att minnas allt me. :)

Nya sängen

Har juh glömt att visa hur de blev i sovrummet när vi satt in dubbel sängen.

Före



Efter



Mycke mysigare och mycke skönare att sova två i haha!

Bullmamma



Imorse så lyxade vi till de lite till frukost, för jag bakade scones. :) Mummsiga blev dom me!

Annars idag så har jag vart runt på stan och sökt jobb. Fick ganska bra respons, dock är de efter sommaren men de är en början. :D Sen att de är 10 grader, ingen snö och träden börjar knoppa sig gör dagen bara så mycke bättre! :D

Vill ha!

Nu när de har vart hela +12 grader idag i skuggan så blir jag sugen på vår och sommar grejor!!



Så snygg bikini från H&M som jag vill ha!!



Och två par snygga som som jag vill ha nu till sommaren/våren!
Är de nån som kan ge mig ett jobb eller? Några hundra tusen funkar oxå tillsvidare.

Från vår till vinter på mindre än 24 timmar..

Jag trodde våren kanske va här men tjii fick jag. De har nämligen snöat över en deci inatt.... Så nu ser de ut som vinter igen, när igår så va de varmt nog att fundera på att ta fram vårjackan. Men de verkar få vänta ett tag till. Men jag är inte allt för ledsen för dagarna som kommer ska de bli sol och 10 grader så jag hoppas de här smälter bort fort igen. :)



så ser de ut idag                                  lite annat såg de ut igår...

Vår

Va på promenad in till stan idag första gången själv, det gick de skit bra. Hem är de en annan sak, jaja jag gick lite vilse när jag skulle hem men Jimmy styrde mig hemåt. :p Så nu är jag ganska säker på att jag hittar hem.

Imorse när jag vaknade fick jag en trevlig överaskning för på bordet stod en bukett tulpaner och en fin lapp som väntade på mig. :) Underbar kille man har!

Har vart en riktig husfru idag med att städat, handlat, tvättat ( hade min första tvättid någonsin, vuxenpoäng) Och lagat massa pizzor till Jimmys matlådor så nu sitter jag med is på mina fingertoppar som jag brände..





Ni ser juh hur lite snö de är super härligt!! Går runt och njuter.

Inflytt!

Nu är vi inflyttad till lägenheten! Känns så jääääkla bra!!
Nu eftersom min älskade mamma är så nyfiken så ska ni få lite bilder. :)



Vi börjar i hallen rakt fram är de badrummet svänger man vänster kommer man till vardagsrummet och går man fram lite och sen vänster så kommer köket i följd av sovrummet. :)



Badrum.



Köket.



Sovrummet, men där ska de in en dubbel säng såfort mamma kommer ner.



Vardagsrummet.



Vardagsrummet igen, sen är de en balkon utanför. :) Här kommer vi trivas kalas bra! Så nu är de bara komma och hälsa på.

Statidigt hålla

En sak du kan ge och stadigt hålla ..... är ditt ord

Du ljuger mest när du ljuger för dig själv.

Om du saknar modet att starta något, är du redan stoppad.


Nu slog de tydligen slint...

Asså vad är fel på svenska folket?! Eric Saade? Är ni seriös eller???? Okej jag inser att jag har vart borta ett år och jag har inte en aning om vart jåsen Eric Saade kom ifrån men inte fan är låten bra! Vet inte riktigt hur de blev att jag såg finalen av melodifestivalen eftersom jag lovade mig att sluta se skiten för två år sen. Men inte kommer den lilla sprätten vinna hela eurovision!! Så typisk svensk blahablaha låt tysh je då.. Fans mycke bättre låtar, Swingfly va bättre, Danny är snyggare och bätte och Linda så hel skön där har vi en låt som man blir glad av varse man vill eller inte (fast kanske inte en vinnar låt men..). Pff Eric Saade seriöst vill rycka ut öronen när jag hör skiten! Hejar på ett annat land i år om jag ser final finalen.
Fast introt med dansarna va jävligt bra, de kan jag inte ta ifrån han! De va riktigt snyggt. Men refrängen pajar allt.

Lägenhet!

Va och kollade på en lägenhet inne i Örebro, en tvåa på 42kvadrat väldigt nära centrum! Så vi har nu skrivigt kontrakt på den wohoo! De är en andrahands och möblerat men de är en början , vi får ha den ända tills september så de är perfekt! Åhh jag är så glad. Sen är de jobbmässa den 17 då dom söker 80 pers till en butik som ska öppna. De går bra nu äntligen!! Så från och med söndag så är vi örebrosbon haha gött!

Kan sen medela att de är vår i luften, plusgrader flera dagar i rad även fast de har regnat i två dagar. Vägarna är snöfria och man ser lite gräs här och var. Läängtar till sommaren som tusan. :)

Jimmy jobbar extra ikväll så jag har mys-fredag med ett glas vin, skruvar och big brother. :)

Världens bästa dag!

Åh vilken dag, vilken underbart härlig dag, en sån dag som man blir glad av ända in i själen.
Va som sagt på relaxen idag på gustaviksbadet oj så fint de va har aldrig sett på maken! Skulle kunna bosätta mig i omklädningsrummet för de va så tjusigt, fick morgonrockar och handdukar oxå. Så idag har jag åkt rutchkanor(?),  badat bubbelpool, läst tidningar och bara umgåts med min käreste. Men bäst av allt va avslutet som va en timme lång massage, de satt fint kan jag säga! Så nu är jag härligt avslappnad, go och lycklig. Jag har de så bra vett ni och inte nog med de har jag även världens bästa pojkvän. <3 Den här dagen kan jag leva läänge på. :)
Nu tog jag inga bilder där inne (inte tänkte jag på de...) men jag kan säga att när mina älskade vänner kommer hit så är det där de blir tjejdag!

Lyx

Idag blir de lyx för hela slanten. Vi ska nämligen till relaxen på gustavsviks badet i Örebro och sen har jag fått en massage klockan 2 hur lyxigt är inte de då!? Jag har världens bästa pojkvän alla fall! :D <3
Annars då så va vi och tränade på gym igår, de är fan sorligt hur dålig kondis man har fått!! Usch så nu ska de bli bra igen, har jag lite av ett projekt att hålla på med på dagarna. Har hittat en lägenhet idag som är för tre månader bara men de är en början allafall. Känner inte att vi kan bo hos Jimmys föräldrar tills vi hittar den perfekta permanenta lägenheten. Så de är bra att ha börjat alla fall, Känns som att vi verkligen tränger oss på här. :p En vuxen karl som flyttar hem hos föräldrarna igen, me inte nog med de han har med sig sin vuxna flickvän oxå haha. Näe så jag ska höra med Jimmy vad han tycker, prefekt eftersom de va inflytt så snart som möjligt på den plus att den är inne i Örebro. :)



Hittade den här bilden igår och de är fan lätt min dröm sommarstuga eller kanske snarare vinterstuga! Hur mysigt va inte de där då!!

Lindesberg

De här med att uppdatera går väl sådär haha men jag hoppas ni står ut. Jag är nu halvt flyttat till Örebro/Lindesberg, letar jobb och lägenhet men undertiden så bor vi i Jimmys brors lägenhet på helgerna och hos hans mamma/pappa på veckorna. :) Så då va man lite halvt sambos då.
Idag har de vart kalas härligt med sol som faktiskt värmer och vindstilla, så vi gick på en långpromenad. :) Undrar om det är våren som är här eller om den bara retas, Jimmt säger att snön borde vara borta innan månaden är slut! Yeey. Men jag hoppas jag hittar ett jobb snart för jag klättrar på väggarna, haha håller på att bli galen att inte jobba och tjäna pengar!! gaaahhh!  

Cecilia

<3

RSS 2.0