Julafton

Julafton blev super trevlig med mycke skratt. Trist att de vill regna men de har de gjort ganska mycke på senaste tiden.. Men vi försöker att åka ner mot Sydney lite tidigare typ imorgon för att få lite sol, men de är svårt med boende nu nära nyår.. Men vi får se hur de blir, deras packning har fortfarande inte anlänt och de har snart gått en vecka. :p
Julmiddag i värmen. :)

Jul jul stralande jul

Nu ar familjen har nere, har vart sen i Tisdags, riktigt harligt att fa traffa dom igen efter 10 manader!! Sa nu bor vi alla 6 i huset som en anda stor familj. :) Igar fyllde Oscar 17 sa vi drog till Surfers over dagen for att fa lite sol och sa dom kunde bara i havet och surfa. Jimmy anvande fodelsedags presenten han fick av min som va en surf lektion sa pojkarna surfade medans jag och mamma och Urban satt pa stranden och tittade pa. Gick faktiskt ganska bra for dom alla tre.

Idag ar de julaftons morgon eller ja formiddag, ganget drog till Lone pine men eftersom vi va dar ganska nyligen sa bestamde jag och Jimmy oss for att inte hanga med utan aka till stan en svang for att fixa de sista innna ikvall och plocka upp Pelle pa hem vagen som ska fira jul med oss. :)



Skit sot bild pa Oliver med jul utstyrseln som jag skickade ner. :)

Nu blir de stan for att hitta tomteluvor till 7 pers. :p Alla ska ha en ikvall. :p

Bo i hus.

Nu har vi antligen flyttat fran hostelet och in till en bekants hus. Mamma och Margret har namligen gjort husbyte under dom komande 3 veckorna. :) Ganget skulle ha komigt i Lordags men pga sno och annat trassel sa har dom vart fast i tyskland sen i torsdags, men imorgon bitti far vi antligen aka och hamta dom pa flygplatsen!! Ska bli sa himmla kul att traffa lillbror och mamma igen efter 10 manader. :)
Huset ar super fint med 5 sovrum, ett fint kok, pool, biljardbord och tva bilar. Men de basta av allt ar nog att dom hade Wii!! Jag har aldrig spelat de innan men nu spelar vi dygnet runt nastan, tur att de spooo regnade hela langa dagen igar ( har inte sett pa maken till sa mycke regn!) Sa vi kunde vara inne och spela. :p



Igar bakade vi bullar i regnet medans wiiet fick vila lite.



Idag har jag legat pa min nykopta badmadrass i solen och last. Skoont vett ni ;)

Män och smärta!?

Vad är de med killar och smärta? Liite ont i huvudet för en tjej är migrän för killar. Inte nog med de de är non stop klagande och påminnande av dom i närheten av hur ooooont de göööör. Okej nu ska jag inte va sån som drar alla stackars pojkar över en kam men dom män i min närhet är likadana. Nu är de så att min älskade pojkvän fått nånslags nervkläm eller muskel låsning i ryggen eller i skulderbladet och jag har hört om de nu heela dan om hur ont de gör. Vilket måste vara oerhört bekvämt för karln efter som jag måste bära alla kassar från affärn för de gör så ooont och massa andra saker. :p Jag sa de kan omöjligt göra så fruktansvärt ont men jodå. Han skulle nu försöka förklara hur ont de gjorde, de är som när jag masserar dig sådär jääättte hårt på dina spänningar i ryggen. Okej de gör ont de är inte skönt MEN man börjar tro att han ska börja föda vilken sekund som helst på ojandet. Är de så att män har lägre smärt tröskel eller vet dom helt enkelt inte vad riktig smärta är?

På lördag på lördag på lördag!!

På lördag så kommer gänget ner hit!!! Mamma, Urban (Mammas kille.) , Oscar och Mats (Oscars kompis) Wiiiiii! Fatta vad vi har längtat och nu är de liksom så himla nära. Har inte sett de flesta i min familj på över 10 månader helt galet juh. Pappa träffade jag när jag kom ner men de va ett tag sen de oxå. Helt galet att de faktiskt bara är typ 1 halv månad innan de är dax att åka hem. Känns som de kanske är på tiden att få allt klart med biljetten hem.
Har inte fått nå jul känslor ännu, inga speciella alla fall men de blir nog när dom kommer ner och vi har de mys i ett hus istället för ett hostel. Sjukt less på att bo på hostel..

nästa liv?!

Finns de liv efter döden så ska jag antingen bli spöke eller påfågel om man inte får välja på människa. :p Dom är så jävla ståtliga och snygga, vill ha en påfågel! Man glömmer hur snygga dom är fjädrarna är så färgstarka!

Två år av förändring.

De här är uppenbarligen en tid för förändring i mitt liv. De senaste två åren skulle jag vilja påstå är förändringens tid för mig. De har hänt så mycke saker som har vänt min värld upp och ner. Allt som va min trygghet förändrades, allt från att ta studenten, till att vänner flyttade, ett långt förhållande tog slut, jag flyttade, flyttade tillbaka, reste iväg ja fan allt möjligt! Allt som va normalt fanns inte där längre de va inte äns likt sig hemma eftersom min lillebror började skola i sundsvall. Fan va allt kändes jävla skitpissigt då! Men jävlar i min låda vad jag är lycklig att precis varenda sak hände. För hade inte allt de hänt så hade jag inte mått så dåligt så att jag inte pallade att vara i Sverige då, ville bara bort från allt och alla och åkte så lååångt bort jag bara kunde.

Jag behövde de för att kunna växa och lista ut vad JAG vill med MITT liv. Kan kanske inte påstå att jag är riktigt där ännu men är på godväg tycker jag allt. Efter allt skit som jag inte såg hur jag någonsin skulle ta mig ur och fixa så är jag nu på andra sidan. Starkare än någonsin och med så mycke nya erfarenheter och lärdomar som jag aldrig skulle vilja vara utan. Folk jag har mött under tidens gång, så intensiva känslor som jag inte visste fans och en styrka jag fann tillbaka till.

De kanske såg jobbigt och mörkt ut just då men de va tydligen precis vad jag behövde för att utvecklas som människa och lära mig för att kunna gå vidare i livets stig.

 

Hata aldrig någon du en gång har älskat.

 

What have you done today to make your self feel proud?

Lone pine koala sanctuary

Igår så sa Jimmy när jag kom hem efter jobbet att han hade en överaskning åt mig imorgon. Så idag fick jag veta att vi skulle åka till Lone pine koala sanctuary som är ett zoo/koala park. Skit bra va de, mycke bättre än Australia zoo enligt mig. Massor med koalor och andra djur att få kika riktigt nära på, sen såg vi en as grym fågelshow. Men höjdpuknten på dagen måste jag nog ändå säga va när vi såg påfågeln tycker att dom är så fräna! Skulle jag va ett djur skulle jag vara en påfågel. Härlig överasking av en underbar pojkvän <3

Lussebullar & Jobb

Mycke som har hänt de senaste dagarna. I måndags så skulle vi baka lussebullar hos Pelle men saffran kostade nå så sjuktjävlamycke så de blev kanelbullar istället. Men att baka med två av de manliga könet blev de lite underliga problem, tex Jimmy satt och läste receptet och skulle räkna om från dl till cup men han sa att mjölet skulle i sen efter de va en deg så skulle sockret och saltet i?! hahah de kan man säga blev lite knepigt att försöka få de jämt in i en färdig deg. :p Men de gick tillslut, sen finns inte varken pärlsocker eller färsk jäst här i Australien så de blev torrjäst och strösocker istället. Bullarna blev goda så de blev lite sen adventsfika. :)

Annars i veckan har jag bara jobbat, har fått två dagar till på mitt schema så de blir inte att jag hinner göra så mycke annat. Jag känner att man är inte van att jobba och kliva upp på en speciell tid, man blir ovan ganska fort usch men de är skönt att få jobba igen även fast mitt jobb är sjukt ogivande men de är inte så läge kvar. :p
Lite bilder från i Lördags så vi hade Room party med två Engelska brudar och en kompis till dom, hade jäkligt kul!!

Miss you<3

Saknar min brudar nå sjukt!! Gör ont i hjärtat att vara ifrån er såhär länge!!!
Minnen <3

Världens längsta?

Kan de vara världens längsta kvitto för enbart ett par tajts?! Helt galet trodde han skoja när jag fick de mils långa kvittot i handen. Skulle kunna tror att jag storhandlat mat till julafton eller nåt.
Galet! :p
Aja nu ska jag alla fall ner och jobba ett par timmar sen blir de fääst! Gött men idag skiter vi i the Valley och går på älskade Down Under Bar. Dansa hela natten lång. Har laddat med en ny ljudbok så jobbet ska gå fortare. :)

Blir galen på Mac!!

Jimmy har juh köpt en macbook och de är svårt att lära sig allt igen. Vi hade Mac på skolan men de va såpass länge sen så jag minns knappt nåt av de.. Har krånglat i 35 min med att försöka hitta vart minneskortet hamnar för de poppade inte upp av sig själv. Höll på att slita ur håret innan jag fick till de, karln är hos Pelle för att basta och jag kunde inte panik ringa honom pjuff hur skulle de se ut? Kan själv eller hur ;p Fick till de tillslut alla fall så jag har nu lyckats och skickat bilderna till mamma. Men nu när jag ska prova hur bra camen är så har jag ingen som helst aning om vart man installerar den om man nu måste de? Att de ska va så förbaskans svårt! Men kan juh oxå tillägga att jag vill oxå ha en Mac så jäkla bra! :p
Idag har jag jobbat och sen handlat julklapp, åhh vill så gärna visa vad jag har köpt men då avslöjar jag de hela för jag vet att den som ska få de läser de här. Hoho va nyfikna ni vart nu va xD Kan lägga upp och drygt en vecka för då borde de va lugnt. :) Hihi de kommer bli sååå gulligt.
Ser faktiskt fram emot julen i år även fast vi ska fira lite annorlund med lite nya familjemedlemmar. :) Härligt tycker jag!

Cecilia

<3

RSS 2.0