Julafton i bilder

Oscar fyllde 18 den 23 dec. Födelsedags frukosten.
Inväntar kalle.


Under kalle


Julmiddan.
 Julmidda och allsång på snappsvior appen. :p
DansJulafton och Tomten kom.
Philip fick party förklädet. 
Och Zlatan
Bästa julen på länge med underbart härliga Bergholms släkten! Mycke skratt, dans, prat och presenter med de bästa sällskapet. :) Love you all! <3

Grattis Empan!

Grattis Empan min fina vän på din 21års dag! :D Hope you have a good one! <3Tavlor

Nu är våra två tavlor uppe, mycket nöjd! :D

Dammsög av grannen våran oxå innan vi åkte. :p

A man.

A man who is not afraid is not aggressive.

A man who has no sense of fear of any kind is really a free, a peaceful man.

- Jiddu Krishnamurti

Yatzy!

Fick yatzy på ett slag!! Helt sjukt juh! Tydligen enligt mitt mattesnille till sambo är chansen 1/7776. Woho nööjd tjej haha. Inte så farligt att va fast i stormen ändå. :)

Snöstooorm!!!!

Jäävlar i min låda idag äre storm! Spösnöar och nå så jävelusiskt med vind! Tittar man ut så äre vitt blåser 18 sekundmeter. Å vi som skulle åka skidor idag, men nu blir de fråganom vi äns går utanför dörren. :p

Oscar blir myndig!

Grattis grattis älskade lillebror! Nu är du äntligen arton! :D Så efter lite yatzy så har dom hällt upp deras först grogg. :p

Mys

Haft en mysig middag på Dahlboms med familjen Bergholm <3

Vinter!

Wohoo här är de allafall gott om snö, äkta vinterkänsla! Lyssnar på jul musik å myser. 20 mil kvar bara! :D Lycka.

Driving home for christmas

Nu är vi på väg hem till Östersund. Äntligen som jag längtat :p. Vi tänkte åka vid sex men vi va inte tillräckligt pigga när klockan ringde vid fem. Så vi ställde om den till sex och åkte 07.22 :). Igår åkte vi runt till alla i Jimmys familj för att säga god jul och lämna julklappar, de va mys de å. :) Nu äre Östersund och mamma som gäller i två dar, sen åker vi upp till Åre och firar Oscars 18års dag och jul med pappas släktsida. :)

Packar

Håller på att packa inför våran tidiga avfärd imorgon bitti upp till Norrland. :) Men de är inte bara inte, vi vet inte exakt hur länge vi blir borta. Kan bli tills efter nyår de kanske blir tidigare men jag må packa för två veckor. Resultatet blir party kläder, nyårs kläder, julkläder, vardas, skidor, Åre, bad-kläder så ni förstår de blir en del, må ha olika val me. Don't get me started on shoes! Sen är de kameror och datorer, olika hårtänger. Sen alla julklappar!! Damn de blir en fullpackad bil. Näe nu tar jag pack paus för att gå och träna.

Fest hos empan, fest fest hos empan.

Ikväll äre ladies night hos Empan partyt är i full gång. :D

Svårt att somna

Ligger i sängen läser bloggar och har på big bang theory i bakgrunden, har svårt att somna.. Kände mig trött i eftermiddags men nu har jag piggnat till igen.
Längtar sjukt mycke tillbaka till Australien! Jajag vet de är ett jävla tjat på de!! Men de är svårt att va nöjd när de är skridskobana ute, regn på de som jag tror vi kallar dag och så fryser de på undernatten. Sen är de som sagt mörkret, de tar kål på mig verkligen. Jag fungerar tydligen som solenergi. Hade jag pengarna hade jag åkt till sydliga breddgrader imorgon och stannat tills maj, eller möjligen förevigt. 😝 Men de kommer I know it!
Okej shake it of..
Sissi kommer vilket är efterlängtat! Sen på fredag äre feest hos Empan i Örebro, ladies night oxå efterlängtat! Sen blir de norrut med en väldans massa planer. Nyår är dock oplanerat än så länge, va ska ni göra på nyår?

Mycket nöjd över mitt första högpoängat wordfued ord!!! 😃

kyssjohanna.se

Åh hittade precis den bästa hemsidan! De är superfina armband och ringar bla med fina budskap! Önskar mig typ allt där i julklapp haha. www.kyssjohannna.se heter den, perfekta presenter till alla verkligen.

Take me home to my beloved Australia!

Är allmänt less på livet just nu. De händer på tok för lite i de. De är bara mörkt och kallt hela dagarna och jag är en sol människa. Jag får energi, glädje och styrka av sol och värme. Tur att Sissi snart kommer ner och att de snart är jul så vi åker upp till Östersund, omringad av vänner och familj. 

Be strong now,
Because things will  get better.
It may be stormy now
But it can’t Rain forever.

Pics.

Jag och Empan va ju ute och fotade lite häromdagen så sitter och redigerar dom lite. Guu vad jag har glömt bort hur man använder photoshop! Haha de är galet länge sedan jag höll på att fota och redigera. Men nu hoppas jag att insperationen är tillbaka!En vitvägg! :)

Lappvantar

Åh vad de snöar! De snöar lappvantar :). Mysigt, men de hade väl kunnat vänta tills tisdag? För nu jobbar ju jag mina dagar så må bege mig ut på dom hala vägarna. Men de blir härlig julstämning :D

Snö!

Idag är de snö på backen! :D De är ett tunt lager, skulle nästan kunna va frost, men de är allt snö :). Åker å tränar nu sen blir de ringa lite samtal och hoppas att Empan blir klar med sin tenta å kan komma. :)

Lyckan ser alltid liten ut när du håller den i dina händer..Nu är myssen som jag virkat färdig. :) Gu må typ börja sälja eller ge bort de jag gör, har nu tre olika vantar och en mössa och ett par vantar som jag håller på med nu. :p Men de är roligt, håller mig sysselsatt.

Lyckan ser alltid liten ut när du håller den i dina händer, men släpp den, och du inser genast hur stor och dyrbar den är. Så stanna till ibland och påminn dig själv hur dyrbar din lycka är så du inte släpper och mister den.

Tränings dag

Idag har ändå vart en aktiv dag med träning i morse och sen en lång prommis på eftermiddan. Lika bra att ut å röra på sig, har juh ändå inget bättre för mig haha. Hade ett bra samtal me mamma idag så nu vet jag lite mer vad nästa steg är. :) Just nu sitter jag och pillar me de två sista julklapparna som sen ska upp till Åre. Läääängtar tills vi åker!!

Julbord

Veckan har de väl inte hänt så mycke, mest njutit av ledighet. Har julpyntat hemma och virkat en massa, även fått ett milt sims beroende. :p Men nu är granen uppe och lyser så fint. :) Idag äre julbord med Jimmys familj, blir spännande för jag har aldrig vart på julbord och vet inte riktigt va de innebär. Men de blir mys, tydligen svensk tradition att gå och äta julbord före jul. Är inte så förtjust i julmat men de är inte de viktigaste :). Just nu sitter jag på en handbolls match och kikar på när jommys yngsta bror spelar. :) en dag av första. :)

Cecilia

<3

RSS 2.0