Woho de funka!!

Jamen va behändigt de funkade! :D
Sitter och myser i soffan efter ett träningspass, tar igen mig lite för morgondagens jobb. Jobbar själv hela dan, de blir skönt får spela vilken musik jag vill å så. :) Vill oxå medela att mina blommor lever ännu!! Även dom blommorna som dog ett tag har börjat växa igen.

Nya appen?

Se ja visste inte att de fans en app för blogg.se, woho kunna blogga direkt från mobilen. :p Får se om de funkar.

Surround yourself with people who believe in you.

Har redan duschat, sminkat mig, ätit frukost, diskat och städat hela lägenheten och klockan är inte äns 11 än. Jag som ändå tyckte att jag sov ganska länge. Känns skönt att kliva upp tidigt, har börjat uppskatta de. När man inte måste kliva upp tidigt gillar jag de. :p
På onsdag så åker jag och karl'n upp till Umeå för att hälsa på Pappa och se hans nya stuga. Ska bli kul att åka bort några dagar. Hoppas att Oscar oxå åker upp då så man får träffa sin lillebror me. Så nu ska jag boka flygbiljett och buss biljett till oss så är vi nästan där.
Btw de är helt gaalet, de är sommar varmt ute!! Fick en chock igår när jag gick ut och kände hur varmt de va. Hur ofta är de de i slutet på september? Jag gillar de alla fall!

Eva 96år

Har ni sett denna söta dam som är 96år och har bestämt sig för att flytta till Thailand, hennes son bor där. Vilken härlig gumma! Så ska jag bli när jag är gammal!

Tisdag kväll.

Sitter här på jobbet igen då och försöker att fokusera på pengarna jag kommer få, försöker ignorera hur trött jag är. Spelar lite Wordfued på mobilen men alla är juh såå dryg på att lägga... Får gå hem om en timme.

Jaja jag lovade juh att uppdatera er om i fredags, va de i fredags, jo men de va de. I fredags va nog den mest perfekta dagen jag har haft på ett tag. Vaknade av solen som sken in runt 7.30 med Jimmy som precis vaknade samtidigt. Så vi låg i sängen, lyssnade på radio och pratade, ubermysigt. Sen åkte vi in till Örebro för shopping,  blev  bjuden på resturange och bio efteråt. Ujujuj så bortskämd och nöjd jag kände mig, som en prinsessa. Sen att få somna i min karls trygga armar va de perfekta avslutet på dagen. Hela helgen va faktiskt perfekt. Härligt, jag är inne i en perfekt period märker jag. De är juh alltid lika trevligt. Plötsligt kändes allt så mycke mindre jobbigt att sitta här. Lyssnar juh faktiskt på Rod Steward så jag har de rätt mysigt, gu va klagar jag i, tar tillbaka de i början.

Dimma

Dimman ligger tät över Lindesberg denna morgon.. Jobbar tills 20.00 så jag lär uppdatera under dagen. :)

Snyggt!

Nu börjar det likna ett hem! Fått upp gardiner och jag är mycket nöjd. Tänkte lägga upp lite bilder för jag ska ut på promenad nu, i de fina höstvädret. :) Nu har ni lite att kika på så uppdatera jag er om gårdagen när jag kommer tillbaka in igen. :)

Fix.

Denna vecka är både jag och Jimmy ledig, så igår passade vi på att åka in till Örebro och gå på Ikea. Så nu har vi nog de mesta till vår lägenhet. Idag blir de att sätta upp gardinstångar för nu har vi plugg och andra nödvändigheter. :) Så just nu är vardagsrums golvet täckt med saker som jag håller på att sätta ihop och sen målar vit. :) De blir snyggt vett ni. :)
Jag igår med mitt fina paraply i regnet.
Väldigt fin blomma som tydligen ska vara lätt att hålla vid liv, så de är juh bra för min del.

Godmorgon.

Godmorgon alla. Själv har jag stått och jobbat i 1½ timme redan, åkte hemifrån redan klockan 06.00 i morse. Ut på dom mörka och regniga vägarna. Är nog ingen morgon-människa längre, ändå la jag mig jätte tidigt igår.. Vid nio är en rimlig tid att kliva upp och sen jobba eftermidda/kväll. Att man inte får OB på tidigamårnar!? Så här står jag och svajar bakom kassan denna väldiga folktomma morgonen. Men lyssnar på morgonradion i mina nya snygga jeans så jag har de rätt bra ändå. Sen på lunchen ska jag till ikea och så en ny byråkant en spegelvänd till den jag har.  

Be the change you want to see in the world.

Uppe tidigt denna söndags för jag jobbar, dock öppnar jag sju imorgon bitti så då blir de verkligen en tidig morgon. Men att pendla går bra hittills, ganska skönt att få en stund att lyssna på musik och sjunga. :p
Imorgon så har vi bott i lägenheten en vecka och de känns mycket bra må jag säga. Nu är de bara gardiner och tavlor som saknas och möjligen mattor så de slutar eka, en hylla skulle noga vara bra med så vi kan packa upp lådorna som är kvar. Vi köpte en byrå på ikea som vi må tillbaka me för den går inte att sätta ihop för dom har nämligen gjort två exakt lika delar. Egentligen ska en av dom va spegelvänd men de hade dom tydligen missat.. Ska juh lix på ikea ändå för att köpa knoppar och en låång gardinstång.

Oj så mycke nödvändigt ni fick reda på nu. En geting har jag på laget märkte jag nu.


Annars då så är hösten här, riktigt hurvigt idag faktiskt kallt och regnigt. Men man får försöka hitta de goda i de och då säger jag, men så mysigt då får jag ha på mig min mysiga kofta och tända ljus ikväll. Kanske rent av ta ett varmt bad nu när vi har badkar, bada gör man juh sällan på sommaren.

Gorgeous looking man <3
I can't believe, that your my man,
And I get to kiss you baby just because I can. <3

Lägenhets kaos.

Okej nu kommer dom första bilderna från lägenheten, dom togs igår kväll när allt va uppburet så de är lite kaos haha. Men jag vet att de finns några nyfikna som vill se i stora drag hur de ser ut.
Första bilden är tagen från ytterdörren och in mot lägenhetendirekt till höger ligger köket, dörr två sovrummet, bruna dörren raktfram toan, och sen till vänster ligger vardagsrummet.

Köket
Sovrummet
Tapeten i sovrummet.
Vardagsrummet
Så nu är jag i full färd med att försöka få lite ordning på saker här hemma, ieftermidda åker vi en sväng till ikea för att köpa förvaring och lite sånt. :) Så nu vet ni lite mer alla fall.

11 September.

Idag har vi packat ihop de sista i lägenheten för imorgon är våran nya lägenhet färdig tapetserad och städad. Så imorgon flyttar vi till våran nya lägenhet!! :D Med våra egna prylar och äntligen efter att ha levt de senaste två åren i massa tillfälliga boende så får vi en fast punkt som vi kan kalla hemma. Ska bli så skönt, är redo att ha en fast punkt nu ett tag. Så när vi ledsnar på de så får vi ta en till resa eller flytta. ;)
Sen till ett litet sorgligt ämne. Idag är de 10 års sedan den 11 september hände, minns de som igår hur vi satt vid tvn i chock. Fatta att jag bara va 11år då! Helt sjukt va liten jag var men ändå minns jag de så tydligt. 10 år har gått men efter alla dessa år så är det lika hemskt. Hur onda dessa människor som planerade och utförde nåt så hemskt måste vara.

Akuten och Ullared

Ännu en gång har de vart en händelserik vecka som började i helgen. I söndags så mådde jag aaas dåligt, hade vart ut i lördags så tänkte jag att jaja är väl bara ovanligt bakis. Men efter att ha spytt konstant hela dagen och hade en sprängande huvudvärk i bakhuvudet så tänkte jag att de aldrig kan bero på alkoholen för så mycke hade jag verkligen inte druckit! Så när jag fortfarande spydde 23.00 nästan 24 timmar efter att de börjat och huvudet om möjligt gjorde ännu ondare så blev mina roomis orolig och tyckte att jag skulle ringa sjukvårdsupplysningen. Dom sa att jag skulle åka ner akut för att få en utredning. Åkte till akuten och fick ett rum och dropp i armen. Efter blodprover och magnetröntgen och sextimmar senare så va de ingen blödning i hjärnan m.m så dom sa att jag fick stanna om jag ville men fick oxå åka hem om jag ville. Jag vill hem men fick fint lova att åka tillbaka nästa dag om de inte hade blivit bättre. Mår lite konstigt i kroppen än men de är mycke bättre. :)
Sen i tisdags åkte jag och Empan till Ulllareeed, som vi hade längtat!! Vi hade redan diskuterat hur inget utom möjligen dödsfall skulle stoppa den resan så ett litet sjukhusbesök skulle inte stoppa oss. De onda och känna sig dålig ignorerade jag. Vi hade de super bra!! Såg till och med Ola-Conny tidigt på onsdags morgonen, vi heja men han verkade inte speciellt pigg på att ställa upp på bild. Bilen full med påsar och plånkan betydligt lättare så körde vi hem efter två härliga shoppingdagar med massor av fynd!
Jaa så ser de ut i mitt liv för tillfället, flyttar imorgon eller på måndag till ny lägenheten, ska försöka åka upp till Umeå och hälsa på pappa runt den 20 sept och vilar upp mig så jag blir frisk. :)

Cecilia

<3

RSS 2.0