Morsdag <3

Jag älskar dig Mamma <3 Du betyder mycke för mig. :)

Bergavning


Igår va de som sagt begravning för min älskade farmor. De va en sån vacker begravning och en sån varm och bra präst som dessutom kunde sjunga. De va jobbigt inne i kyrkan ett tag men sen när vi gick ut igen så blev de okej. De var ingen kista inne i kyrkan vilket jag tyckte va skönt, blir så mycke tyngre då tycker jag.. Men de va väldigt fint. :)

Efteråt så va det middag och sen samlades de flesta på Bichop arms för att ta en öl och bara umgås. Satt på uteserveringen med massa filtar och de va så himla trevligt att få umgås med släkten som de ändå inte blir så ofta. Vi satt där i många timmar långt efter solen gick ner. Tack Bergholms släkten för mysiga dagar tillsammans. Jag hoppas att nästa gång vi alla samlas är för bröllop eller nåt glatt. :) <3 Vi saknade bara Vanessa och Oliver såklart.
Familj dag

Igår så va vi vid graven och gjorde den fin, satte blommor och krattade undan lite gräs. Så mycke blandade känslor men jag väljer att fokusera på de goda tills de är dax. De är så mysigt och trevligt att va med släkt och familjen hela dagen igår. Vi gjorde och åt middag i solen drack vin på balkongen i solen och sen gick vi alla ut till bichop (?) arms, gamal som ung alla va med och de va en sån bra stämning. <3Farmor du är så älskad av många, du är saknad. <3Idag är det begravning...

On the road again

Sitter nu i skrivandets stund på bussen som ska ta mig till Arlanda, ska byta i västerås men sen så. :) De är värst vad jag flyger mycke de här året de är inte precis min favorit sysla.. Speciellt inte ett sånt litet jäkla plan så bara man släper väder på skakar hela planet.. Men de ska väl gå bra som vanligt. Vannessa och Oliver ska inte åka upp för lillplutten har ögoninflamation så de är lite tråkigt. Tur är väl att restan av släkten kommer så de blir trevligt ändå! Min kusin har juh förlovat sig så de är roligt och skaffat hund för den delen. :)

Himmla smart att dom har internet på bussarna nu förtiden, blir så filosofisk när jag lyssnar på musik och tittar ut genom fönstret och ser alla gröna träd swicha förbi. Så de är möjligt att jag uppdaterar mer än vanligt idag. Vi får se hur uttråkad jag blir.

Nu ska jag börja läsa min nya bok Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. :)


Imorgon bär de av.

Imorgon så åker jag upp till Umeå för Farmors begravning på fredag. Ska flyga upp med Vanessa och Oliver, får äntligen träffa min systerson för första gången! :D Så jag håller på att tvätta och packa. Förstår inte hur folk orkar i flera års tid bo på så sätt att man måste boka tvätt tider, springa upp och ner till tvättstugan, vill man ha ett speciellt plagg till kvällen så får man hoppas att de finns tid.. Näe hoppas vi kan ha tvättmaskin i våran nästa lägenhet!! Men de är regnigt och bara 13 grader idag så jag har väl inget bättre för mig ändå. :p
Har så mycke olika känslor för att åka upp till Umeå, ena stunden längtar jag som tusan eftersom jag får träffa min familj och de va ett tag sen. Men sen får jag panik och vill verkligen inte åka när jag kommer på anledningen till att jag ska åka upp. Fram tills nu så har allt känts så overkligt och långt borta men nu börjar allt bli så verkligt..

Kalkbrottet

De har vart en sån fin och härlig dag idag! Började dagen med att gå till parken och sola, sen iväg till marieberg för att handla lite saker och avsluta dagen med att åka till ett jätte fint ställe som heter kalkbrottet. De är ett ställe man kan bada i sommar och de va såå himla fint där. :) Gått i barbent hela dagen i sommar vädret. :) I morgon blir de att jobba så de gäller att passa på att njuta medan vi är ledig. :)
Inga blåsippor alls här nere bara vitsippor :)
Kalkbrottet så fint och fridfullt!

Hemtrevligt

Va på Ikea igår och köpte två blommor som så fint står i fönstret. :)

Ledighet?

Sitter och planerar lite till sommaren. Niklas min chef frågade om jag ville vara ledigt nåt i sommar och de klart jag skulle vilja de så jag sitter och funderar lite på när. Jag vill juh upp till Östersund och träffa nära och kära och jag tror de blir vecka 30 så jag kan gå på Yran! Ja Yran stråket och allt vad den veckan för med sig. För jag tänker att de antagligen är då dom flesta söker sig hem, plus att de alltid är bäst väder då. :) Annars så jobbar jag två stycken 6 dagars veckor och annars 5 dagars så jag kommer jobba nonstop i sommar. Vill juh häller jobba som en galning på vintern när de inte finns nåt bättre att göra än på sommaren.. Menmen nästa år kanske. Kan juh faktiskt åka utomlands i vinter istället då. :p
Men först blir de upp till Umeå den 18 maj för begravning. Ska ändå bli kul att träffa alla igen! Och träffa min systerson för första gången. :) Farmor tyckte alltid om när familjen samlades <3
Saknar faktiskt min familj där långt upp i norrland! <3

Cecilia

<3

RSS 2.0