Fredag kväll.

Idag så körde jag och Oscar in till stan för att leta ett flaggspel som Pappa ville ha i granen (Så nu lilla pappa kan du andas ut, du kommer få farfars flaggor i granen i år. ). Ända stället de fanns i hela stan va Hobby Boden! Inte äns Jamtli hade haha. Men nu har jag hittat de och så har jag köpt en fantomen tidning som han oxå önskade att jag skickade med så nu ska de postas.
Sen så hittade jag en sjukt snygg t-shirt på We som jag nog bara måste köpa! Kommer passa perfekt till brun hud i Australien. :p
Btw, nu har jag äntligen lyckas bränna en skiva till bilen! Men de krävdes att jag lånade Oscars data, förstår inte vad de är för fel på min?! aja nu är den klar alla fall.
Till veckan så blir de träning med Sissi, vi lovade oss att vi skulle träna minst 3 gånger i veckan. Men pga att Sissi tog spruta i onsdags tror jag att de va så har de inte blivigt mer än 2 gånger denna vecka. Och för att vi båda eller alla fall jag har juh som sagt haft lite ont i axlarna och bröstmusklerna, fast nu är de bra igen som tur är. :p Men till veckan så blir de skärpning! Right?!
If you find yourself in a negative situation with someone in your life, take a few minutes each day to feel love wihtin your heart fore that person, and then send it out into the Universe. Just doing this one thing helps to remove any resentment, anger, or negativity towards that person. Remember that feeling resentment, anger, or any negative amotion attracts it back to you. What you are feeling for another, you are bringing to you.

Vandrande blåmärke.

Idag vaknade jag upp och de känndes rätt bra tills jag satt mig upp..Fy fan jag är som ett stort blåmärke! Jag och Sissi va och tränade igår och idag kan jag knappt hålla upp armarna för att tvätta håret när jag duschade. Men de va riktigt skönt att äntligen träna igen, kroppen har saknat de. Skulle dock inte ha tränat armarna så hårt igår. :p Idag ska vi dit igen men idag blir de löpbandet för jag skulle nog inte kunna lyfta 5 kilo äns med armarna. Har lite ont i rumpan oxå men inte äns nära som med armarna eller bröstmusklerna är de, och typ axelmuskel som jag inte visste att jag hade.
Igår blev jag bjuden på middag hos Happe, en snabb sväng för hon skulle till tåget för att åka till sin mormor men trevligt va de. :) Sen skjusade jag henne till stan. :)

Riktigt kul att köra bil själv men bara bra musik som jag känner att jag saknar. De är bara de att bränna en skiva funkar inte! Och jag fattar inte vad som är fel? De är som att datan inte kan identifiera skivan som jag ska bränna på. Vad är de för fel?!


Regn.. I November?..

Jag fattar inte vad de är med vädret?! Regn i mitten på November och inte en snöflinga ligger på backen. Inte för jag längtar efter vintern men de är bra mycke bättre med snö än med regn och typ 3 grader varmt. Sen blir de så mörkt på kvällarna oxå. Aja men idag har jag fått mitt körkort på posten så jag ska åka upp och hämta ut de idag tänkte jag! :) Sen ikväll blir de en sen middag ute på stan med några kompisar och sen kolla på film och kanske basta hos Sissi. :) Blev som sagt ingen resa till skåne i helgen för biljetterna blev aldeles för dyra tyvärr... Att de ska va så jäkla dyrt att åka innom sitt egna land?! Men snart är de jul och då kommer Martin ändå hem. :)
Sen så smsade jag med min syrra igår och fick en bild på magen hennes, de sys redan en kula. :D Sen så ska hon nog komma upp till oss och fira jul i år, hon har lyckats skaffa hundvakt så nu är de bara biljett som saknas. :p Skulle va riktigt mysigt om hon kom upp. :)

Körkort!!

För jag har KÖRKORT nu!!!! :D JIPPI!!!!! Äntligen så är de över och övningskörningen börjar nu på riktigt! :p Ska nog ta mig en sväng eftermiddan bara för att jag kan! :D
Jag hade en väldigt trevlig man från luleå som godkännde mig, va juh inge svårt heller. Skjusade runt en person på lite olika ställen i 40 min sen klart. ;p  På torsdag ska jag nog ner till skåne för att hälsa på Martin ett par dagar, gäller bara att jag hittar en billig biljett från stockholm till skåne. Ska bli kul för jag har aldrig vart så långt ner i detta land. :p Blir nog en sväng förbi Vanessa oxå så jag vet inte när jag kommer hem till Östersund igen får se hur trippen utvecklar sig. :p Dock ska jag som sagt inte köra ner för de är lite tråkigt att åka så långt helt själv och lite jobbigt att köra hela sträckan själv. :p

Ett steg i taget

Idag så klarade jag provet med god magrinal och nu är jag ett steg närmare friheten!! :) Läängtar!

Min farsdags dikt till min Pappa

Teori..

fortfarande dålig uppdatering jag vet men de beror på att jag pluggar som bara den till teori provet som de snart är dax för! Fattar inte varför dom ska göra de så svårt för oss? Snacka om att tycka om kuggfrågor..
I veckan så har jag som sagt mest pluggat, men jag har oxå planerat en resa till Svalöv för att hälsa på Martin över troligen nästa helg. Och när jag är där nere i södra sverige så ska jag nog passa på att hälsa på min gravida syster. :) Har sett första bilderna på den lille idag. :) I helgen så har jag inga planer ännu, mamma och hennes tjejkompisar ska till Åre i helgen så de blir bara jag och Oscar hemma. Ikväll blir de nog idol och lite pyssel.
Försöker att hitta en perfekt flyg biljett till Australien och de kanske blir att jag åker tidigare än jag hade planerat. Har juh ändå inget för mig här i sverige så jag kan juh  fira en varm och skön jul med massa sol och bad i Australien lika gärna. Men jag har inte bestämt mig ännu, kanske blir i början på januari oxå får se lite hur priserna är och hur saker och ting utvecklas :).Hittade tillbaka

Nu är vi hemma från Norge igen. Som tur va hittade vi både dit och hem, de va snöstorm på vägen dit och tjock dimma på vägen hem underbara väg förhållande med andra ord. :)  Som sagt vi trodde att de skulle ta ca 5 timmar att köra, så japp 9 timmar senare är vi framme. Mosjön va mycke längre bort en va vi trodde om man säger så. Men de va den roligaste helgen jag har haft på länge och har mött så många nya härliga människor från olika delar av världen. :) Lägger upp lite bilder imorgon för nu är jag ganska trött.

Roadtrip till norge!

Nu är vi på väg! Hade lite problem med att hitta ut ur strömsund men tillslut hittade vi rätt och nu är vi ganska säker att vi är på rätt väg.. :p

Norge!

Nu blir det norge med Malin hela helgen. 5 timmars bilresa sen så är vi framme, härligt! Efter helgen så lägger jag upp lite bilder från halloween oxå som jag har glömt att göra. Ska bli så skönt att komma bort en helg från östersund!

Glöm inte farsdag på söndag!                            Daddys little girl

Nära nu

Har tänkt skriva nu i flera dagar men de har bara inte blivigt av helt enkelt. Imorse när jag vaknade så va de lite av en chock när jag tittade ut och såg att allt var helt vitt, snön har lagt sig över natten! :O De är väl mysigt men jag säger bara de att tur att jag snart åker till Auz! Vilket kommer till nästa sak jag har att berätta... Jag har nu prelimenär(?) bokat en resa! Den 19 jan- 02 maj! Men jag vet inte om jag ska ta den ännu har hittat en billigare resa med flygbolag som sägs är säkrare och lite "lyxigare" så jag ska kika runt lite innan jag betämmer mig för vilken jag ska ta. Men nu är jag juh halvvägs där alla fall. Kan erkänna att resväskan har jag letat fram så nu står den ståtligt i mitt rum och väntar på att bli fylld av sommar kläder. Mumms!

Och nu är de bara dagar kvar tills jag tar körkort! :O

Cecilia

<3

RSS 2.0