Noooooooo.....

Min trogna mobil har nu slutat funka.. Eller den funkar men skärmen är svart, de funkar bara om den ligger på platt yta och har jag väl fått den att funka då gäller de att inte röra den. Må köpa mig en ny men vad för nån?! Har juh planerat att köpa en iphone men har inte råd med de ännu. Aja de löser sig. :)
Imorse åkte Jimmy hem med tåget, va uppe innan solen idag så nu är jag lite seg. Men vi va iväg till lillänge för att jag skulle kolla på en mobil, och sen tvättade jag bilen där vid max så då blev jag lite piggare.

Lördag kväll

Väldigt trevlig dag igår för jag fick den underbara överaskningen att Martin va hemma i stan! En av mina närmsta vänner som annars pluggar nere i skåne. Fikade som vanligt på törners och pratade en massa, saknade dock Thomas och Emelie. :p Då hade vårt lilla gäng vart åter samlat.
Imorgon tidigt tidigt åker Jimmy ner till Örebro igen eftersom den lyckisen har fått jobb och börjar på måndag. Men jag åker ner till han på torsdag eller fredag med litet flyttlass. :) Så jag slipper va i Östersund så länge. Så jäkla tråkigt när INGEN bor här längre haha.

Sol och fint väder...eller?!
Vaknade upp till sol i morse -2 i solen (-11 i skuggan..), perfekt för en promenad på isen in till stan. Jotjena... när vi kom ner höll jag på att frysa ihjäl! De blåste typ isvindar och de va så jävla kalllllt. Folk säger liksom måste passa på när det är sol, men hallå de är sol varje dag alla dagar i veckan. Ibland är de moln för, ibland snö eller regn men solen lyser alltid bakom molnen ska man ta vara på solen då oxå, liksom passa på när det är sol? Vist idag va de soligt och fint MEN de snålblåser och är skit kallt men ändå åker folk skridskor och ler. Folk är inte riktigt kloka!!! Aja vi överlevde alla fall som tur va, fick dessutom ta bilen hem från stan. Första jag gjorde när jag kom hem va tappa upp ett hett bad som jag nu har legat och tinat i. :)

Vinter promenadJag vet jag vet har inte skrivigt på länge, sorry!
Igår va jag och Jimmy ute på isen, skit fint väder solen sken MEN de va -22. De va fint och skön promenad men mitt ansikte höll på att ramla av eller nåt de va såå kallt!!
Idag är de betydligt varmare bara nå minus grader men vi har sökt massa jobb idag så de blev bara en kort promis. Vi har lite nya mål nu, eftersom Jimmy möjligen har halva tån inne med sitt gamla jobb så funderar vi på att flytta till Örebro. Jag vill bara ifrån Östersund och Jämtland så bara jag får ett jobb så är jag kalas nöjd i Örebro! Tänkte isåfall ha en andrahands lägenhet och känna oss för ett par månader. :) Yey närmare Em och Martin. :D Plus att jag då oxå lite lättare kan lära känna Jimmys mysiga familj. :) Har sökt ett jobb på NewYorker en klädaffär idag som jag VILLVILLVILLVILL ha! Så nu håller vi gemensamt tummarna för mig. :)
Ska köpa ett minneskort läsare imorgon så då ska jag bli bättre på att uppdatera er!

If it changes your life, let it.Life is too short to wake up with regrets.
So love the people who treat you right.
Love the ones who don’t just because you can.
Believe everything happens for a reason.
See too if you get a second chance, grab it with both hands.
If it changes your life, let it.
Kiss slowly.
Forgive quickly.
God never said life would be easy.
He just promised it would be worth it.

truck kort.

Framme i Norge, så himla kul att träffa Sissi igen! Spenderade kvällen med att komma ikapp vad som har hänt i varandras liv under året. :p Nu på morgon har alla tjejer gått till jobbet så jag är kvar i huset med grabbarna. Tänkte åka in till stan om ett tag, ska ta bussen så jag hoppas verkligen att jag kommer rätt. De är väl tillbaka igen som är värst antar jag. :p Dom bor i ett jätte fint och stort hus 8 pers, men i helgen så kommer vi bli 13 eller 14 personer så de  kommer bli skit kul! :)
Slakt sesongen va tydligen över så de blir inte att jobba på slakteri ännu alla fall. Men man  kan tydligen få ta truck kort genom arbetsförmedligen så jag kanske ska göra de. För man behöver typ truckkort för att jobba på lager och där tjänar man pengarna tydligen. :)

Norge!

Ikväll åker jag äntligen till Norge för att träffa Sissi, som jag har längtat! :) Ska söka jobb onsdag, torsdag sen fredag tror jag att de är blir de partyparty. Snacka om att jag ha saknat att festa med många vänner! :) Sen på Söndag när jag kommer hem så kommer Jimmy upp och ska stanna ett tag. Saknar min älskling! Från att vara med varandra vaaarje dag i ett år till att inte ses på två veckor, känns lite tomt utan dig älsk.
Back on frösön!

Nu äntligen går de att skriva! Är tillbaka på frösön igen efter år på resande fot, känns så konstigt för de känns inte som att man har vart borta. Allt ser lika ut och jag vet inte allt är som samma fast alla vänner har flyttat. :p
I onsdags så landade jag på bromma och sen åkte jag direkt till uppsala och träffade min älskade och saknade vän Emelie! Satt och fikade och pratade om vad som hade hänt under de 1½ året som inte har setts plus gamla minnen. Huuur mysigt som helst. :)
Sen på onsdag så ska jag åka till Norge och spendera ett par dagar med Sissi och gänget vilket jag längtar galet mycke efter!! Fick en så rolig julklapp av Sissi som jag fick öppna först nu eftersom mamma inte fick sina väskor tills dom va hemma igen. Massa bilder från alla hyss vi har gjort genom tiden och en film. :)

Cecilia

<3

RSS 2.0