Dela eran godhet. Gör skillnad.
Min lillebror Oscar ska till Lusaka i Zambi (tillsammans med Share for Life) den femte mars med en klasskompis. De ska göra ett projekt arbete där ska de bland annat hjälpa till på Universitets sjukhuset UTHs barn avdelning.  Barnavdelning B är liten och i dåligt skick och behöver därför en upprustning. Där finns ett vänterum med några få utslitna leksaker så de ska bland annat måla om i vänterummet och göra det mer barnvänligt och lite trevligare.

Snälla stötta deras projekt Youth to Lusaka genom att skänka ett bidrag till BG 348-0332 varje liten slant gör stor skillnad för dessa barn och deras sjukhus.

Ni kan följa Oscars och Alexanders resa på http://youthtolusaka.bloggo.nu/Det-bar-ivag-till-Lusaka/ Jag är en väldigt stolt storasyster att han vilj åka och hjälpa de som verkligen behöver de.

 

Våår i februari! <3

Skapligt ogenomtänkt de är att flytta norrut till Umeå... Plus fyra här minus sex där och flera meter snö... Kanske flyttar till Stockholm eller Skåne istället, jag avskyr ju vintern!

Två år

Idag är de två år sedan jag och Jimmy träffades för första gången! Va till blue mountins på utflykt, dagen efter flyttade jag till hans hostel i sydney och sen dess bott me han 24/7. Dock tog de ett par månader innan vi bestämde oss för att bli tillsammans :p Så vi har årsdag i april först. :)

Silver smycken skinande rena

Har precis rengjort några av mina smycken och tänkte tipsa om det absolut bästa sättet att få dom skinande rena igen! Jag har ganska många silver smycken så att sitta och putsa tar tid och de blir aldrig riktigt bra eftersom de är litet och plottrigt. Men nu ska ni höra, koka upp vatten i en kastrull sen när de kokar ta av från plattan och lägg i folie i botten så de täcker hela, häll i ca 3 msk bikarbonat och sen lägg ner smyckerna och vänta i typ 40 min sen äre bara ta upp torka av och vola som ny igen! Även mellan stenarna och så blir rent. Prova!


Help!

Ge mig styrka! Är på ett sånt härligt personal strategers möte, idag kommer unionen och ska prata guu va rooooligt.. Jag som stödjer facket och så...

Happy Valentines day!Hoppas ni har en mysig och kärleksfull dag! <3

Loove

Världens finast blommor från världens finaste sambo! <3 I Love you honey!!

Valentine

Sitter som fastklistrad vid photoshop och fixar med årets alla hjärtans dag pyssel, med melodifestivalen i bakgrunden. Kan inte påstå att jag är imponerad av låtarna ännu... Karl´n är ute på festligheter med sina gamla lumparpolare så då passar jag på! :) Inte har ni väl glömt att det är Valentines day på tisdag? Och de spelar ingen roll om man har en "partner" eller inte utan jag tycker att man ska uppvakta alla man håller kär! Föräldrar, släkten, vänner, pojkvän/flickvän, husdjur what ever. Jag vet att de är många som tycker att de är ett påhitt de här med alla hjärtans dag, att de är affärer som kommit på de? OCH?! De är väl en alldeles förträfflig dag att visa lite extra uppskattning till nära och kära tycker jag. Mycke bättre än påhittet påsken, med julmat/"påskmat" (igen) och maaassa godis.. Anamma Valentines day! De gör jag varje år. :D

Ensaam

Känner mig lite låg ikväll för min partner in crime har flyttat tillbaka till Rätan för ett par veckor sen.. Speciellt nu när jag är göralös om dagarna så saknar jag na!

Omänskligt kallt?

Så roligt med sörlänningar, idag tex så är de -15 och strålande sol och överallt hör man folk oja sig över att de är såå kallt, omänskligt kallt. Jag undrar då hur dom överlevde när de var -25 förra vintern? Skrattar lite för mig själv när dom tycker att-15 är omänskligt kallt när jag vet att de är -31 i Östersund och -35 i Fredrika. De är omänskligt kallt!!
Det är Sverige i februari vad förväntar sig folk? Kan väl inte tillhöra ovanligheten att de är över tio minus eller?

Tack kort

Fick ett så fint kort och presentkort med posten idag från jobbet! Så överraskad jag blev! Har precis slutat på tanka så de va ett tack för min tid. :)

Home again

Oj första dagen i Teneriffa inlägget publicerades först nu. :p Vi hade i vilket fall som helst en kanon vecka! Sol alla dagar utom dagen vi åkte på marknad, vilket va perfekt. :D Skulle lätt åka tillbaka till los gigantes igen så här mitt vintern, vem vet de kanske blir vårt vinter resmål. Både jag och Jimmy älskar att resa och uppleva nya ställen, vilket är perfekt när jag vill rymma från kylan. :p

Nu hemma igen så är jag brun men dunder förkyld så jag ligger i soffan och ser på the bachelor med snorpapper i högsta hugg. Bläää är som en kille när jag är sjuk, de är såå synd om mig, iingeen har vart lika sjuk som jag är nu. Lite sånna saker, tur att Jimmy jobbar natt och sover långt in på dagarna så han slipper mig haha.

Los Gigantes

Så jävla gött äre! Super vacker liten by i bergen med havet nedanför balkongen. Vi vaknade tidigt imorse pga stört jävla lyhört, grannarna är svensk så jag hörde va dom samtalade om imorse. :p Va ut köpte frukost och lite andra nödvändigheter, skulle på välkomstmötet men hittade inte dit. Gick istället till poolen för att sola och bada, perfekta värmen och strålande sol.

Cecilia

<3

RSS 2.0