Allt eller inget

Jaa nu verkar de vara klart jag ar nu snart en arbetande bartender!! Hur harligt som helst, pa mandag ska jag dit igen och skriva pa och fixa massa pappers arbete sen verkar de som att jag har jobb! :) Nu tanker inte jag lite pa de till 100% med tanke pa vad som hande sist men de ser juh lovande ut! :) Mycket nojd.
Pa mandag ar de flyttdag oxa, vi har bestamt att flytta till Base hostel tills vi hittar en ny lagenhet som vi bada ar nojda med sa de blir kul. :) Ska bli lite skont att komma ifran denna lagenhet och byta miljo. ;p
Alla fall sa blir de till att fira i helgen! Fira de nya kapitlet pa resan. :)
Sen ar de nastan helt bestamt att Mamma och ganget kommer ner till jul harligt!
Vet att de ar lite trakigt pa bloggen utan bilder men jag har inte tagigt sa manga pa senaste, blir mer sen. :)

De gar bra nu

Har inte uppdaterat pa ett par dagar nu men jag har lite fullt upp med att leta jobb, flytta och allt som hor till med att flytta. Knepigare an vad man kan tro! Har nyss vart pa en jobbintervju till ett bartender jobb vilket later lovande, skulle va sjukt kul att jobb i en bar for de ar en erfarenhet man kan anvanda over hela varden nar pengarna borjar ta slut. :) Annars har jag gatt runt till alla cafeer och nattclubar i narheten sa nu far jag napp snart ska ni se. ;) Maste helt enkelt vara kvar har nu for mamma och Oscar kommer over till jul och ska byta hus med en av mina gamla larare har i brisbane sa jag skulle inte ha nagonstans att bo i en manad da serru. :p Kanns sa jakla kul att Mamma, Urban, Oscar och hans kompis Matts ska komma over i december!! Saknar Mamma och Oscar massor, har inte sett dom pa over ett halv ar. Sen hoppas jag innerligt pa att Em kommer over i september! Henne har jag inte sett pa over ett ar ar de val snart. :O Inte kul saknar min van. <3

Fredag kvall

Har haft en riktig tjej kvall for mig sjalv efter en lang jobb sokar dag. Som nagra vet sa blev de inge jobb pa pizzerian for han hade tydligen salt? Varfor anstaller man ny personal om man ska salja? Riktigt ledsen och forbannad va jag men de gav mig extra energi for att nu soka ett nytt jobb. Sa nu gick jag och lamnade 7 cvn och de lat lovande pa nagra stallen. :)
Alla fall tillbaka till min kvall mala naglarna, helkropps skrubbning med hemmagjord peeling blev babis len! Nu sitter jag med en kopp te och kollar pa nan konstig film och bara njuter.
Nu ar de forovrigt Jimmys tur att vara sjuk eller sjuk men han har ont i halsen och kanner sig seg sa nu blir han min forsoks kanin pa husmors kurer. An sa lange har han fatt gurgla med salt vatten (vilket jag vet funkar mot hals ont), atigt kiwi, tagit en shot vodka, sovigt och jag forsoker trycka i han massa vatten men han ar inte sa pigg pa de.. Sa nu jaklar ska han allt ma prima snart igen. :) Men han ar pa jobbet sa sa illa ar de inte annu som tur ar. Ma bota forkyling i forsta symptomerna serru. ;)

Taste from home

Igar sa pratade jag med Carolin pa skype sa jakla harligt att prata med vanner hem ifran! Blir att man langtar lite hem men anda sa kanns de skont att kunna ha kontakt aven fast jag ar sa langt borta. :)

Skor

Ligger och designar skor i vantan pa att trottheten ska komma. Jaklar va kul de ar for en sko nord som jag! Skor ar de basta jag vet nar de galler att shoppa, en snygg sko ar ett maste sen om de ar skont eller inte ar mindre viktigt fotterna blir taligare efter ett tag. :p Alla fall sa kan man designa egna skor pa nelly.com mycke fula bidrag nagra snygga och nagra kalas-snygga-bara-maste-ha-dojor (mina). Kanske skulle bli sko designer, skulle passa mig som hur bra som helst och vilket roligt jobb! Mitt mal ar att gora snygga ovanliga klacke skor som ar skona att ga i, plus att jag ska forsoka att gora varlden lite snyggare med att forbjuda foppa-tofflor utomhus!!!!! Till er som anvander de helt ok pa jobbet helt ok hemma men inte ok ute bland folk! Pa jobbet ar okej for om man ska sta och ga hela dagen sa forstar jag att de ar bra men till och fran jobbet ska du banne mig ha skor du kanner dig snygg i!

Alla fall nu ska ni fa se vad jag har hittat pa for nat, tva par skor som jag vill ha NU. :)


Har
 kan du rosta om du skulle vilja pa min fracka zebra sko




En lite mer sommrig sko som jag garna skulle vilja ha pa stuts! Puder rosa med blommigt innertyg rosta har for den dojan. Jag skulle juh som bli glad om ni rosta sa jag kanske fick min sko tillverkad! :)

Varfor ar de san brist pa snygga skor i sverige?! Eller alla fall i ostersund alla ar som varandra lik. Jag ar ganska enkel i sko smak, vill inte ha massa krimskrams men en snygg sko i lite kvalitet till inte svindyrt pris ska de va sa svart?

Till min kara Jimmy som tycker att jag har pa tok for manga skor med mig (jag vet knappt va? som att man kan ha for manga skor?!) Jag kan inte ra for de alska skor ligger i blodet, ligger i generna, far skylla pa min alskade mamma de ar henne jag arft de fran serru. Eller hur mamms? ;)

Jimmy 23

De har vart en perfekt helg faktiskt, solen har lyst skont pa oss jimmy har vart ledig och vi har firat hans fodelsedag. :) Vi drack lite vin i fredags kvall men jag madde inge bra av trotthet och for mycke sol sa de blev ingen utgang sen lordag sa klev jag upp tidigt eftersom min man fyllde 23. Kan tillagga att han ar javligt nojd att fa vara 4 ar aldre an mig men inte lange till! Gick till Wollies de forsta jag gjorde, ni sag juh hur de blev med mitt forsta cupcake forsok.. Meen jag hittade tartbotten faktiskt, mycke battre och roligare att fa en tarta istallet. Sa de blev tarta och farskt brod som inhandlades, nar jag kom hem sa blev de montering av tarta och pyta lagenheten med bandiroll och partyhattar. Jag kom intagandes med tarta presenter sang och partyhatt! Han blev glad for presenterna meen jag tror han blev lyckliast av tartan och sjalvklart min vackra morgonstamma! :)
Kvallen kom Pelle over och de blev utgang till the Valley. :) Sondag va de solning i parken som stod pa schemat och kika pa marknaden pa Eagel point. Som sagt perfekt helg!



Fjasko

Forsoker baka cupcakes till fodelsedags barnet imorgon en san shake and bake i princip meeeen de ar nat som inte ar som de ska. :p Smeten ar stord vet inte om de beror pa smoret eller va fan de ar? Kan inte forklara maste visa.. Jag soma ar bra pa att baka pa riktigt. :p




Ser juh inte sa bra ut!



Fjasko! Sa nu blir de kuta till affaren och prova pa nytt. Aterkommer med utvecklingen.

Sool


En harlig dag med stralande sol och en filt i parken med trevligt sallskap. :)
Jimmy fyller ar pa lordag och de ar sa jakla svart att komma pa bra presenter till killar! Blir galen haha, meen jag tror att jag har komigt pa en bra. :)



Sunshine

Jag kan inte riktigt fatta att jag har vart har nere i 6 manader redan! Ett halv ar, kanns helt galet for tiden gar sa jakla fort! :p Som Jimmy sa igar nu har vi redan gatt halvvags nu ar de bara nerfor usch va de inte lat kul hahah! Om tiden gar lika fort resten av tiden sa ar juh vi snart hemma igen. :p Ar sa himmla glad jag jag valde att gora denna resa, hade inga planer alls vad jag skulle gora har nere utan skulle ta de lite som de kom. Blev bara less pa allt i Ostersund och ville bara komma bort ett tag och ojojoj vad bra de blev!! Upplever massor varje dag traffar helt nya personen som jag aldrig skulle traffat annars och vaxer varje dag som person. De ar nog de basta valet jag nagonsin gjort! Tack vare smarta tog jag detta beslut och jag angrar inte en sekund, detta maste bara vara bevis pa att allt sker av en anledning och allt ont kommer med nagot gott i langden. :)

Jimmy har alla fall fatt en promotion till skanner! Sa glad for hans skull, far 4 dollar mer i timmen vilket gor han en valdigt rik man plus att han inte behover lyfta massa tunga lador lika ofta och paja ryggen. :p

En nyhet har jag till er alla, nu har vi sagt upp lagenheten och ska flytta ut den 31 Juli kanns lite trakigt att flytta fran lagenheten for den ar perfekt. Men vi bada tycker att de ar dax for nya aventyr plus att vi vill bo lite billigare sa att vi kan spara mer pengar sa vi kan gora massa roligare saker sen nar vi reser vidare. Sa vi ska flytta in i ett share house eller lagenhet lar de bli for vi vill fortfarande bo i stan! Sa nu blir de leta nytt boende och hoppas vi hittar na roliga manniskor att flytta in med. :)

Fredag kvall

Inte hant sa mycke idag, har vart kallt och sjukt blasigt! Men som tuuur ar sa kommer varen redan i Augusti har jag hort sa da borde de bli varmare snart. :) Va bara 15 grader har idag och blast burr!!
Aja har precis vart ner och tranat i vart lilla "gym" efter ha lagat en riktigt god ceacarsallad med kyckling, blev faktiskt lite forvanad att jag lyckades sa bra. Sag riktigt resturang lik ut, dock va den kopta dressingen aklig men den gjorde juh inte jag sa de gills inte. ;)
Funderar pa att ge mig pa att farga mitt har, va sa jakla omstandigt sist jag forsokte gora de sjalv. Maste som forsoka ha ogon i nacken eller nat nar man ska forsoka komma at over allt i bakhuvudet... Jimmt erbjod att hjalpa mig imorgon men jag kanner han sa han lar sova till typ 6-7 och de ar lite sent att borja farga har om vi ska ut sen. Vore skont att ha de klart hmm joo jag har juh klarat de en gang sa da borde jag fixa de igen. :) Har juh inte sa mycke battre for mig faktiskt. :p

Och ett GRATTIS till Jimmys pappa som fyller 50 idag! :)



Hachiko - a dogs story

Sag nyss filmen Pappa skickade med pa Usb-stickan jag fick forra  veckan Hachiko - a dogs story hette den, trodde de skulle vara nan tecknad film eller nat med pratande djur men ojojoj vad jag misstog mig! Helt underbar vacker film som dessutom ar en verklig historia vilken jag tycker gor de hela liite battre. San fin historia om lojalitet och typ vanskap kan man nog saga, blev verkligen rord till tarar. Jag ar sa dalig pa att forklara filmer utan att avsloja for mycke sa ni far google den eller gor inte de foresten se den utan att riktigt veta vad den handlar om,  for mig ar den verkligen se vard.
Se den en kvall du kanner for att mysa framfor en bra film. Jag hade verkligen inga forhoppningar for filmen utan tankte bara kika pa va de va Pappa hade skickat och snacka om att jag fick en underbar overaskning. :) Mycket val genomtankt film tycker jag, allt fran musiken till manniskorna till hur dom filmar allt mumms!

Over till nat helt annat nu, jag har fatt jobb pa en italiensk resturang och ska borja nasta helg! :) Fatta lycklig jag ar?! Fa ett jobb tjana pengar och erfarenhet. Ska bli jatte kul att borja alla som jobbade dar verkar jatte mysiga och trevliga. :) Nae nu blir de sova, ville bara dela med mig av min harliga film upplevelse! :D

BTW ni som inte har sett The Blind side an gor de for guds skull!! De ar en kalas bra film, an av dom basta jag sett faktiskt, nu har ni fatt tva film tips som ni ma se harre gu nu fick ni mycke att sta i. ;)




Lordag

Sa jakla fint vader idag! Stralande sol fran en klarbla himmel, kyligt i luften men skont i solen. :) Gick pa en promenad i morse i Botanical garden och vidare ut till south bank, finns sa himla fina jogging och promenad rundor runt om Brisbane. Va sjuukt mycke folk pa stan alla promenerade runt och njot av helgen. :)
Ikvall ar planen the valley men vi brukar hamna pa down under bar anda.. :p nar men ikvall ska vi!


Vilken snygging va ;)

Twilight eclipse

Filmen va sjuukt javla bra! De ar en san film jag skulle vilja se direkt igen! Aven fast jag vet vad som kommer handa eftersom jag har last alla bocker sa ar de anda spannande lite for spannande tills jag pamnner mig sjalv vad som kommer att handa sa jag lugnar mig lite. :p Till och med Jimmy tyckte den va bra. Sa ga och se den nu da! ;)

Nys och hjartat stannar?!

"När du nyser stannar alla kroppsfunktioner, t.o.m. hjärtat." De visste jag inte, laskigt jag nos typ minst 10 ganger per dag nar jag va sjuk sa sammanlagt sa stod mitt hjarta stilla i en min kanske?! :O Kan val aldrig va bra haha.
Jag mar alla fall mycke battre, madde battre redan igar. Sa jakla skont att ma battre igen! Ar fortfarande lite snorig men annars ar de bra. Va ute pa en lang promenad idag for att fa lite luft och motion. De va Jimmy som tipsade om rundan och den va riktigt fin att ga! Har bilder om jag kan visa lite senare.
Idag har jag oxa fatt usb-stickan fran pappa sa nu ska jag antligen fa installera Photoshop! Eller jag forsokte installera de men de va sa manga filer sa jag ar inte saker vilken som ar installationen sa Jimmy far hjalpa mig nar han kommer hem. Han ar namligen och hjalper Pelle att flytta igen, nu ska han flytta till en lagenhet i stan igen som han skulle dela med nagra andra om jag fatta ratt?
Laangtar tills klockan 18.00 idag far da ska vi namligen se Twilight eclips!!! Underbart! Sen nasta manad sa kommer sista Harry Potter filmen ut, eller forsta delen av sista filmen alla fall, den va tydligen sa lang sa dom fick dela den pa tva. Man kan juh hoppas att dom har premiar inte allt for langt isar. :p Aterkommer ikvall med bilder fran idag och en kommentar om filmen. ;)

Cecilia

<3

RSS 2.0