Perfect for me ♥

I know you too well to say that you're perfect,
But you see my sweet love, you're perfect for me.
The beauty of this life I've made with you. 


Grönt

Vi har suttit på balkongen i solen och löst korsord och solat! Så skönt är de 21 grader i skuggan och träden är halv utslagna. Pollen håller på att ta dö på mig men de är bara bita ihop för jag tänker sitta ute i solen. Fast de är ingen skillnad att va inne för den delen för de kommer och går hela tiden.. Men de ska vara fint väder nu tills Onsdag och de skulle regna nån natt så då borde de bli bättre. :) De är lycka när de är sommar! <3

Sommaren på besök!

Så härligt väder idag! +19,8 grader i skuggan och typ 28 eller nåt i solen. Så underbart att kunna gå ut i sommarskor och kortärmat. :) Jag bli verkligen lycklig i hela kroppen när de är varmt ute åhh vad jag älskar att bo i Örebro! Sommar värme i April?! Jag är helt salig haha.
Jag va uppe med tuppen i morse har blivigt van att kliva upp tidigt så de blev frukost på balkongen i solen. Har vart och tränat med Jimmy på förmiddan, sen när han drog på jobbet så gick jag in till stan och tillbaka. En underbar dag!

Älskade Farmor..

För ett par timmar sedan somnade min farmor stillsamt in.. Hon är hos änglarna nu.. De känns ändå skönt att veta att både Farfar och Janne väntade på henne, hon behöver liksom inte vara ensam där uppe. Känns så sjukt konstigt att dagen och livet går på som vanligt ändå. Middagen lagas, bilarna kör, tvn maler på som vanligt. Inget stannar upp, en underbar människa har gått bort men för alla andra är allt som vanligt. Även fast jag vet att hon säkert tycker att de är skönt att få vila nu, jag vet att hon kände sig klar för de har hon sagt så känns de sorligt såklart.
Farmor du är och kommer alltid att vara älskad av många. Ni håller ett vakande öga på oss däruppifrån så länge tills vi ses igen, fast de får dröja ett tag hoppas jag ändå. ♥


Wopwop!

Hemma från jobbet, de gick skiit bra! Kan kassan redan. Är trött som tusan och har ont i fötterna men vilken härlig känsla att ha ett jobb. :) Blir lägga sig tidigt ikväll igen för jag ska upp lika tidigt imorgon igen. Nu ska jag mysa med min älskade sambo i soffan hela kvällen. :)

First day

Första dagen på jobbet idag, de är tidig uppstigning eftersom jag  börjar 06.45! Liite ovant då men jag är vaken och redo alla fall. Ska köra första gången själv här i Örebro med en ny bil som jag inte alls är van vid så de är väl mer nervöst än nåt annat :p. Näe men jag ska packa ihop de sista och åka snart. Berättar väl mer när jag kommer hem om jag inte går och lägger mig direkt.

Fin lördag

De är så fint väder idag, strålande sol och 13 grader varmt. :) Dock så blåser de ganska mycke men där de är lä så är de riktigt varmt! Så vi har precis vart ute på en promenad i närområdet. Eftersom jag börjar 06.45 på måndag så tar vi de bara lugnt i helgen och jag ska försöka lägga mig tidigt idag och imorgon! :)
Jobb!!

Jag är så glad!! Har fått jobb idag på Tanka i Örebro, äntligen får jag jobba och tjäna pengar. :D Efter intervjun igår så hade jag en idag oxå då de stod mellan mig och en annan men sen rignde som efter typ en halvtimme och sa att jag fick jobbet!! WIIIIEE

Turista i Örebro

Helgen va hur bra som helst!! Em kom hit och stannade tills måndag kväll. Vi turisade runt i stan de coolaste va slottet när vi äntligen hittade vart man fick gå in. Sen blev de party i Lördags men de blev ingen utgång den här gången heller. :p Vi har för roligt på förfesten så vi inte vill gå ut.

De har hänt så mycke saker de senaste dagarna så jag vet inte vad jag ska skriva. :p Våren är här med 13,5 härliga grader och sol dock så stormar de som fan men ändå. Har fått köpa pollen-piller redan.

Sen har jag vart på intervju idag på en mack så jag hoppas verkligen att jag får jobbet!! Tyckte att de gick bra plus att jag fick behålla schemat så de måste va ett gott tecken? Dom rignde precis och de blir en anda intervju imorgon med the big boss!! :D De står mellan mig och en till.

Jag och Jimmy hade års dag i söndags, helt galet vad ett år har gott fort kan inte fatta att ett år har gått. Fast på andra sätt känns de som att vi har vart tillsammans längelänge. :)


Lite turist bilder från helgen, Em har de flesta bilderna i hennes kamera som jag glömde ta innan hon åkte..


Em


På väg upp i slottet


Jag framför slottet
Nere i fängelsehålan.

Cecilia

<3

RSS 2.0