Bränd

Härre gu va ja bränner mig heela tiden!! På allt som är varmt, flera veckor i rad har jag haft bränblåsor någonstans på händer eller armar. Just nu har jag en fet blåsa på höger mitten finger, från gårdagens middagslagning. Iof så kanske är därför jag bränner mig mer nu eftersom jag lagar mer mat. Men här om veckan hade jag ett långt märke på armen efter plattången.

Yupp extremt intressant, I know, står på jobbet och funderar över livet.

Va gör vi här?!?!

De tar inte många månader i Sverige tills jag är less igen och undrar varför jag bor här.. Har nu några bekanta på fejan som åkt ner till Australien, jag vill tillbaka!!!! Skulle jag få som jag ville så skulle jag ta med mig Jimmy och flytta till Brisbane. Nära till Surfers, Stradbrock island och en lagomt stor stad med de perfekta klimatet!! Guu va jag vill flytta dit!! Får försöka övertala mannen ;).

De är bara mörkt hela tiden nu.. Även fast de är dag så har de vart molnigt i flera dar, så de blir aldrig riktigt ljust. Så jag blir som less. Absolut ingen vinter människa!

Halloween

Hade en as kul kväll i fredags! Förfesten bättre än krogen som vanligt. :)
Tydligen så har vi ställt om
Klockan i natt så jag klev upp en timme tidigare än tänkt. Så nu chillar jag lite innan jobbet.

Smink

Jag är absolut ingen smink guru, de ända jag är bra på är att lägga mascara resten har jag ingen aning om. :p Så igår kollade jag på massa youtube filmer om olika sminkningar eftersom jag ska va 20tals pingla ikväll på Halloween fest. Så de är upp till bevis idag, men må säga hittills är jag nöjd har lagt liquid eyeliner. Sicket piller göra!

Färdig!

Nu är den på benen äntligen :D Nu är de sista uppackat sköönt. :) dock ekar de lite än, stor off white matta så blir de nog bättre. Dyrt som fan me mattor konstigt nog. Aja är nöjd ändå. Säng lamporna och tavlan är uppe me. :)

Oj va snett jag tog tavelbilden :p Den sitter faktiskt rakt på vägen de va vi noga med.

Bilder

Bokhyllan och bokhyllans underdel/överdel utan feta hål till benen?

Fredag eller lördag?

fredag,lördag?!fredag,lördag?!fredag,lördag?!fredag,lördag?!fredag,lördag?!fredag,lördag?!fredag,lördag?!fredag,lördag?!fredag,lördag?!fredag,lördag?!fredag,lördag?!fredag,lördag?!fredag,lördag?! Vilken ska vi välja? De är Halloween fest både på fredag och lördag på villa stumpis men vilken dag ska vi välja? Fredag vore bäst för mig och Empan eftersom hon ska plugga och jag jobba på söndag, meeen äre de bättre drag på en lördag kanske? Väga för och emot... Kan inte bestämma mig! För övrigt har jag snickrat ihop bokhyllan nu pjuh de va en kamp men nu står den klar, nästan alla fall. Benen ska på men de finns inga hål för dom så jag vet inte hur dom hade tänkt att de ska gå till? Ska snart dra och träna så jag kanske kommer på nå smart. På Ikea möbler brukar man juh aldrig behöva skruva egna hål väl? Okej insåg precis att de inte går lägga upp bilder?!! Vad är detta nu då? Sen när ändrade dom de? Går bra nu haha.. försöker lägga upp via ifånen strax.

Jobb

Sitter på jobbet precis packat upp veckans varuleverans.
Jag och mannen min va till Ikea igår och köpte sista möbeln till vårt hem, en bokhylla. Härre gu så fort de gick vi han knappt in tills vi satt i bilen igen och va snopen på hur snabbt vi bestämde oss för en. Men tung som satan va den, men vi lyckades släpa upp den dom fyra våningarna. Så nu står den feta lådan i hallen i väntan på montering, men de får bli imöra när jag inte jobbar. Hade svärföräldrarna på besök i veckan, och iochmed de så fick vi en jätte fin tavla med bilder på oss i. Skitfin är den, fick den av jimmys mor. :) Så de blir tavel uppsättning oxå. :DHitta em gammal bild på Empan igår blad massa papper :)

Fullt upp.

Har fullt upp, efter att jag slutade måndag eftermiddag så blev de boda borg på tisdan. De va skiitkul!!! Åhh vi va där 7timmar å kuta runt i de olika banorna. Vill tillbaka snart igen då de byggde flera banor . :D Sen tisdags in till stan för halloween shopping med Empan. Ullared igår och nu är jag och Jimmy på väg till en kryssning som han överaskade mig med! Heelt underbar vecka så de spritter i kroppen! :)

Horoskop

Känns som att de kan stämma riktigt bra i veckan, efter en som bara har haft jobb. :)

Det är meningen helt enkelt!

Okej jag har nu fått en bekräftelse från universum att jag helt enkelt ska åka på min tripp som jag har planerat med Emelie och Jimmy. För idag fick jag reda på att jag får löneökning! Wooohoo de satt fint just precis nu när jag har bestämt mig för att jobba så mycke som jag får och spara varje slant som jag inte måste lägga ut på hyra och mat. Så de passar ypperligt bra. Okej ni sitter som på nålar så jag kan berätta då. Vi, jag och Empan, ska i Februari möööjligen mars åka till Phuket och gå en bartender kurs på en månad. Sen när månaden är klar kommer äntligen min kära sambo ner (som jag kommer sakna så de gör ont) och vi tre reser runt ca en månad och jobbar som bartenders och upplever de vackra landet Thailand!! Har alltid velat åka till Thailand igen och gå en bartender utbildning. Känner att jag behöver den utbildningen sen när Jimmy börjar Polishögskolan uppe i Umeå. Pappa har juh lite kontakter i krogbranschen däruppe så en bartender utbildning känns nödvändig. :)

Cancer.

Jag kan slå vad om att alla som läser det här känner någon som har haft cancer. Och god forbidd kanske kommer känna flera som får de. 50kr kan ni leva utan denna månad, sänk de till cancer fonden så dom kan hitta ett botemedel mot denna förjävliga lömska sjukdom. Ett botemedel finns de gäller bara att dom kommer på de, vem vet de kanske är just din 50lapp som gör skillnaden mellan liv och död.

Smsa BESEGRA 5669 till 72988 för att ge 50kr.

Nu passar de

Efter att inte kunnat göra inlägg på flera dag så gick de tydligen igenom. :p Kom alla fall fram till vad jag vill! Så i februari så bär det av igen om allt blir som vi vill. :) Åhhhh lääängtaar!!!

Home sweet home

Hemma igen, alltid lika skönt att komma hem efter en resa. Har bokat upp riktigt med jobb denna vecka, blir 6 dagar i rad som jag jobbar. Men de behövs pengar nu när jultider närmar sig. Men börjar fundera på att plugga eller nåt. Vill gå vidare och ha ett jobb som utmanar mig, lite fart och fläkt. Men jag har ingen aning vad jag vill plugga. Inte äns vad jag vill bli igentligen, mer än egen företagare.. Nu blir de träning kanske klarnar tankarna efter :).

Bastubygge

Pappsen och lillbror bygger bastu. :) De går undan må ja säga. Själv hejar jag mest på när Oscar skruvar :p

Promenad

Imorse så gick vi påstådda 6km in till stan. Hade bara med mig klackeskor som vanligt men jag tror de va betydligt längre, för de tog aldrig slut!! Vi gick och gick. I början va de mysigt men efter ett tag blev man less. Men fram kom vi tillslut. :)

Stugan

Lite bilder från Pappas stuga i baggböle i Umeå. :) skiit söt i verkligheten, vet inte om de syns på bilderna. Utedass men med el och varmvatten inne. :)

Rosa bandet.

Ett rosaband inköpt, så nu tycker jag att alla går och köper ett!!