Midsommar

Vi hade de jätte mysigt uppe i Östersund! Åhh jobbigt att vi va tvungen att åka tillbaka så fort.. Men jag hann träffa alla jag ville. :) Jag hann träffa Carolinerna, Sissi, Emelie och min familj, va så jäkla härligt att hänga med brudarna igen! Jisses vad jag saknar dom. <3 Så nu räknar jag ner dagarna tills jag åker upp till yran för då får jag vara där en hel vecka. På Midsommar så va vi i Rätan och festade och sen så körde vi hem lördag eftermiddag.
Veckorna framöver så jobbar jag i princip varenda dag.. Jag vill ju va ute i finvädret!
Jaa juste, vi kommer att bo kvar i våran lägenhet ett år till! Woho! Så ska vi få flytta in våra egna möbler ska bli så härligt att få möblera så de känns som hemma. Perfekt!

En helt vanlig måndag.

På måndagar så är jag oftast ledig så idag blev de tvätt dag. Eftersom vi åker upp till Östersund på Onsdag så måste vi ha rena kläder ju! :) Åhh vad jag längtar efter att få komma upp kram min familj och festa med mina vänner. De kan faktiskt inte bli så mycke bättre, eller ja sol och varmt vore trevligt. Filmen va riktigt bra oxå btw skrattade så jag hade ont i kinderna efteråt. Längtar tills onsdag!!!

Bio

Vi har stor städat lägenheten idag och jag har vart och köpt lite förvarings lådor. Men nu blir de bio, baksmällan del 2. Ska börja blogga mer, men de funkar inte via mobilen och de är den jag använder mest nu. :p Skriver mer ikväll för Jimmy står och hoppar i hallen och säger att vi måste gå. :p

Grannar!!

Vi må juh ha nå stolpskott som grannar! Innan 9 på en lördags morgon börjar dom borra och renovera?! De här är dom som bor snett nedanför mig, men ändå så skakar de i väggarna och de är så högt så man hör inte tvn och skulle inte kunna prata med varandra. Och de sätter dom igång och göra halv 9 en lördags morgon?! Inte bara en snabbis på två minuter utan dom har hållt på i 20 min i sträck... Nu är de tur att jag va vaken för jag ska jobba men hade de vart en annan helg så hade jag vart flyförbannad. Så gör man faktiskt inte om man väljer att bo i lägenhet. Då får man snällt vänta tills lite senare på dagen och respektera om nån skulle vilja ha sovmorgon. Men nu är hela huset vaken tack vara din renovering!! Happ nu börjar dom igen. Gissar på att dom snart får ett besök av nån granne i huset. Hoppas.

Student

Idag är de student dag i Örebro, kan inte fatta att de är 2 år sedan jag tog! Helt sjukt vad tiden flyger fram. Massa flak åkte precis förbi utanför och jag blir alltid såå avis när jag ser de! Vill ta studenten igen, att åka på flaket är fan de roligaste jag har gjort. Tänk att min lillebror tar studenten nästa år, härre gu han börjar juh växa ikapp mig..
Annars så har jag legat och solat ett par timmar men nu börjar de bli mulet, men de passar rätt bra eftersom vi har tvätt tid och mister tvättarn har inte vaknat ännu....

De blir som de ska tillslut..

Åhhh de blir inte inflytt till min drömlägenhet.. Hyresvärden hade ändrat sig så hon fick inte hyra ut i andrahand ändå.. Men tydligen så va de inte meningen att vi skulle bo där, så nu blir de spännande att se vart vi kommer bo i september. :p
I dagarna här har de vart STORM!! Har aldrig vart med om dess like. De regnade så mycke så jag såg inte shopping gallerian som ligger på andra sidan vägen där jag jobbar. Sen så blåste de orkan vindar och inte nog med de så va de disko på himmelen och de lät som att de föll bomber över stan för så högt small de verkligen!! Utan att överdriva. De är de sjukaste jag har sett i mitt liv tror jag bestämt. :O Men de är juh fortfarande 27 grader hela dagarna så de är skönt :).
Har väl inte så mycke att uppdatera er, jag jobbar, solar och sover mycke mer än så har jag inte hunnit den här veckan. :p Ledig imorgon men sen jobbar jag helgen igen.. Pengar blir de alla fall :) Måste köpa Yran biljetter innan den 12 för sen höjer dom priset.

Flytt

Ser ut som att vi har hittat vart vi ska bo till hösten, eller ja från 1 Augusti! :D En super fin lägenhet precis vid slottet dvs mitt inne i stan, större än den vi har nu och så ska vi ha den i 10 månader. :) Så skönt att kunna sluta tänka på de eftersom de är inte så mycke lägenheter ute. Ser fram emot att få flytta in!
Nu är de klart alla fall att vi åker upp till Ö-sund till midsommar och har midsommar fest hemma hos mig med Sissi. Ska bli så härligt att få festa med mina vänner igen. Sissi min vän saknar dig massor! Så fram tills dess blir de att jobba och njuta av de varma soliga vädret i ska få i helgen 28 grader! Gött :D

Cecilia

<3

RSS 2.0