Rygga

Har fortfarande inte börjat packa.. Men jag ska alla fall ha en ryggsäck för Malin sa att de va lättast så. Ska packa allt i en rullväska men sen lämna den hos pappa och resa med rygga.
Idag händer de mycke ska på stan med Sissi nu snart ska jag hämta henne och sen blir de Middag på Samuri bio med tio tjejer och sen ska vi gå ut på Goa efteråt. :D Kommer bli en höjdar dag. :) -22 ute igen.. Smhi påstår att Februari ska bli den kallast månaden... Då säger jag bara de skiter jag i för jag är inte här då!!! :D Hihi men jag hoppas ni får de mys i kylan. ;) Och ni är välkomna att haka på mig och ni känner att kylan inte lockar. ;p
Näe men nu måste väl ändå Sissi va klar! Medelar sen hur dagen va. :)

storm..

Tror ni att jag har sovigt gott i natt eller?! NEJ verkligen inte! Känns inte som jag har sovit nåt alls.. Heeela natten har de stormat så de visslar i fönstrerna och sen så smattrar de på fönstrerna oxå efter som de typ "regnar" Is eller nåt? Så vid 6 fick jag nog och gick upp, vilket mamma va glad för hon hade ändå tänkt väcka mig och fråga om jag kunde skjutsa henne till jobbet så hon slapp gå ner till bussen. Och självklart kan jag göra de. :) Men när jag kom hem strax före 8 så va jag så trött så jag gick och la mig i mammas rum där de va knäpp tyst, eftersom vinden inte låg mot hennes fönster. Så nu är jag utvilad och ska åka försiktigt in till stan och möta Sissi. Kan säga att de är sjuukt halt på vägarna så kör lungt! 



Mycke man ser ut va? Men nyss snöade de lappvantar :)

nionde februari!

JAAAA äntligen har jag bokat en resa! 9 feb åker jag till Australien tills den 10 maj :D Känns overkligt att jag har bokat och om ca två veckor så reser jag! Heeelt sjukt kul. :D Nu gäller de att hitta en resa ner till stockholm och börja packa! :D Vad är bäst att packa i? Rull väska eller ryggsäck? Rullväska va?  Åhh snart ligger jag där i sol och värme, med massa olika upplevelser! Längtar!

Work & Holiday

Har suttigt halva kvällen och försökt ansöka om visum för australien resan men de blev nå strul då jag har medborgarskap i 2 länder och mitt usa pass gick ut 95. Eftersom jag inte ha behövt använda de passet sen 95 så har jag inte förnyat de och då ville inte hemsidan gå till nästa steg eftersom dom tyckte att nåt inte stämde.. Liiite irriterade! Så imorgon ska jag iväg till resia och kolla om dom kan hjälpa mig med de. Dom är så himla noga med såntdär så jag vill vara säker på att allt blir rätt så jag kommer in i landet och slipper åka dom ca 36 timmarna tillbaka. Börja faktiskt kännas lite läskigt, har inte rest så här långt själv nångång. Men om mormor som inte kunde nån engelska lyckades när hon va 62 så borde jag oxå komma fram. :) Har mailat lite med Gabbi en tjej som jobbade på Vero förut, hon åker nästa lördag ner så vi ska träffas och resa norrut tillsammans när jag kommer dit. :) Spännande! Åker om troligen mindre än tre veckor kanske mindre än två oxå :D
Imorgon ska jag oxå på stan med Sissi och hennes föräldrar, vi ska få se balklänningen som hon har valt ut. :) Åhh jag som älskar allt som har med bal och balklänningar att göra! Sen ska vi gå och träna. Men nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite ur boken jag fick i julklapp. :)

Think it, feel it, be it

Everything is a dream until you decide to make it real.

The moments that takes your breath away.




Life is not the amount of breaths you take, it’s the moments that takes your breath away.

Storbrand

Ni vet säkert redan att igår/i natt så va de som tidningarna kallar de storbrand i Östersund i Lindex huset. Tycker juh att sånt alltid är så spännande och intressant! :) Övervägde starkt att åka in i går kväll där vid halv tolv när jag hörde att de slog ut lågor ur huset, men de känndes inte lika kul att åka dit själv och va nyfiken så jag tyglade mig och fick se lite nu på dan istället. De rök fortfarande ur huset men tyvärr fick jag inte se nå lågor... Fast de är juh såklart bra att dom släkte branden. :) Tydligen inne på Lindex så flyter de omkring Bh:ar och smink för de är så mycke vatten där. :p Dom har juh hållt på typ ett helt dygn så de lär va några ton vatten inne i byggnaden.
Va och tränade idag med Sissi, riktigt skönt faktist krostrainern är bäst tycker jag för att den är först as jobbig men sen efter ett par min så kommer man som in i andningen och allt så då blir de bara härligt. :) Vi ska nog prova på nåt pass nu i veckan troligen på onsdag men vi får se. :)




Dom fick klippa upp taket för att kunna komma åt att släcka.





You say that love is blind, Well I say open up your eyes

Think it, feel it, be it

Har försökt uppdaterat idag men inte ett ända inlägg har visat sig, de står bara error när jag ska publicera de. Så nu provar jag väl igen då.. De senaste dagarna har de väl inte hänt nåt speciellt i Tisdags va jag på bio med Sissi och Jennie och såg den andra twilight filmen. Måste faktiskt säga att jag är överaskad hur bra jag tycker att dom är. :) Trodde inte att jag skulle gilla de men den är faktiskt riktigt fängslande! Dessutom va de -0,5 grader bara ute?! :O Heeelt sjukt nästan plusgrader och dan innan och dan efter va de typ -19. Väder gudarna verkar ha lite svårt att bestämma sig, jag hoppades på att de va på väg mot våren och sommaren. Att hela vintern hade blivigt komprimerad till några få men skitkalla dagar men tyvärr verkar inte de va fallet.. Men de är väldigt vackert ute nu för dimman som va i Tisdags har frusigt på alla träd så landskapet är helt vitt. :) Har oxå sålt mina fonder så nu är pengarna till min biljett uttagna så de är bara biljetterna som ska bokas och sällskapet som ska bestämma sig. :) Har allt övertalat Andreas så nu ska han bara få in de i huvet sa han sen åker vi. :p

There is no such thing as heroes in war!

Jag förstår inte, jag kan verkligen inte fatta hur män, kvinnor oxå men oftast och till största dels män tänker när de  änmäler sig frivilligt att gå i krig och ser typ fram emot de?! Hur kan man vilja och längta till att åka och kriga? Döda andra människor? Se andra människor dö och skadas? Ta ifrån en familj sin familjemedlem. Till ett krig sverige inte äns är igentlien inblandad i. De spelar ingen roll föresten om sverige är me eller inte, alla som anmäler sig frivilligt att kriga kan nån snälla berätta hur man tänker då? De gör ont i mitt hjärta att människor längtar till de! 

"I kicked in the door I yelled my commands The children, they cried
But I got my man, We took him away, A bag over his face
From his family and his friends. hero of war Yeah that’s what I’ll be
And when I come home They’ll be damn proud of me"

I mina öron så är de så sjukt hur skulle man kunna komma hem och va solt över nåt sånt?! De är inte ett jävla tv-spel där de blir game over du dog men om några sekunder igen lever du och får bara börja om. Träffas du av en kula så är chansen stor att du inte får en andra chans! Varje gång du blir träffad av en gummi kula när ni "tränar" för att gå ut i krig tänk om de vore en riktig kula då? Då hade du inte funnits nu. När ska folk förstå de är på riktigt de är ingen lek de är på blodigt jävla alvar. De är inte coolt de är inte status. 

There is no such damn thing as heroes in war!

Lördagen

I Lördags hade jag riktigt kul när vi firade Sissi och Jennie! De måste vi göra om hörni! Behöver inte skriva så mycke om de för de kommer bilder och bilder är värt mer än tusen ord sägs de. ;P
Idag har jag vart och tränat med Sissi och Ida, känns skönt att va igång igen efter jul uppehållet. :p






Lite bilder, fler finns på facebook. :)

Beslut...

Håller på att göra mig i ordning för kvällen då vi ska fira Jennie som fyller år idag och Sissi som fyllde i måndags. Men den eviga frågan är vad ska jag ha på mig? Ska jag locka, platta eller krusa håret? Besluts ångest.. Men nåt lär jag juh komma fram till för jag tvivlar stark på att jag kommer att gå naken.
Idag har jag inte gjort så mycke hade en riktigt trevlig kväll igår, jag med sju pojkar på Goa blev en sen men rolig kväll skönt att köra. :) Nu har Martin åkt tillbaka till Svalöv så han är inte tillbaka förns vecka 7.
Näe men nu må jag gå och göra mig klar. Tracy Chapman- Fast Car går på repet, så skön låt och så vill jag lära mig texten på den. :p

fast car

Nu har jag precis klippt till luggen sköönt! Jag har stört mig på den i flera veckor att den såg förjävlig ut men nu har jag fixat till den så nu är de bättre :). Köpte en sån frisörs kniv för flera år sen och har aldrig använt den, för sist så va de så kul hemma hos Persson så då klippte jag min lugg väldigt kort blev som lite föör kul. :P Men nu har den använts och den funka riktigt bra. :D Ikväll så ska jag va chaffis åt pojkarna som skulle ha en grabb-kväll eftersom Martin åker söder ut imorgon.. :/ Blev med bjuden men eftersom jag ska ut imorgon för att fira Jennie och Sissi så känner jag för att ta de lungt ikväll. :) Så då erbjöd jag att köra istället så jag är me men inte dricker. :) Jag vet inte om dom ser mig som en av pojkarna eftersom dom ville ha med mig på en grabb-kväll eller om jag bara har disspans? Aja jag trivs i deras sällskap så de är väl de viktigaste. Ska se om jag får me mig Sissi som Co. driver men hon jobbar så hon har inte svarat än men de vore roligt. :) Så kanske kan jag visa henne mina sladdar skills! xD




Jaa juste jag har oxå uppdaterat min framtids tavla! :) Va lite saker på den förut jag inte längre vill och då behövs en uppdate.



Tårtkalas

Kom nyss hem från Sissi har vart där på tårtkalas Karin, Hanna, Malin och lina såg film och käka tårta, riktigt mysigt. :) Idag så har de vart sjukt kallt! Nu när jag körde hem va de -26 grader och bilen va inte så glad på mig. Men har alla fall vart ute på stan och gjort nån nytta. Köpte lite nya basplagg som leggings,linne och underkläder, sen gick jag och sissi mot gymet och tränade. Va ett tag sen sist så de kändes riktigt skönt. :) Mamma ligger i feber hon som va sjuk sist för typ 5 år sen eller nåt så hon ligger i soffan och känner sig ynklig, så då får jag ta rollen som husfru. Har handlat städat och gjort mat de senaste 2 dagarna men de går så bra så men banne henne om hon smittas!






Titt så fin den blev. :)



Vi såg filmen I love you man tror jag den hette rolig va den alla fall! :)

Good start to the new year!

Jag vet dålig uppdatering! Igår körde jag till Åre för att gratta och umgås med Sissi som fyllde 19 igår. :) Första gången jag körde helt ensam så långt. Va skönt faktiskt varmt i bilen och musik på hög volym så kan man sitta och gorma där bäst man vill utan att nån hör. :D En riktig mysig dag vilket bestog av att gå en sväng på byn ta en fika och sen laga mat med familjen Magnusson. :) Sen körde jag hem igen perfekt till paradis hotel (nej de är inte bra med ja jag är tyvärr fast, nu vill jag veta hur de går!) Sen kom Martin och Thomas med en film lost in translation helt okej för att vara Martins val. Sen såg vi oxå Once de va härlig musik i den. Men vi började se den typ halv 2 kanske så de va lite för sent på natten för att uppskatta den tror jag. :) Dom åkte väl runt 3 så då gick jag upp och somnade direkt!

Idag så blev de stan med Martin och Thomas, jag va och kollade resor på Resia men dom hade så dyra så de kan jag fixa bättre själv! Sen blev de lunch på Tingan, vi sa de att nu är de bara en som saknas och de är Em! Kom heeeeeem! :) Nu ringer väl Martin snart och vill ut och sladda med Defendern (?) :).

För övrigt så  känns de som att 2010 kommer att bli ett underbart år! Känns skönt att 2009 är över så allt skit kan man lämna i 2009 och starta på nytt. :) Får bra vibbar av 2010.

Cecilia

<3

RSS 2.0