OliverMin söta lilla systerson Oliver! <3

Man är väl kvinna!

Tur att man är en sån redig kvinna så när de blir stop i vasken i köket där de ligger massor av äkligt vatten i, vad gör man? Båda pojkarna vägrar att röra de och Jimmy föreslår att låta de stå i ett par dagar och hoppas att de rinner undan. Icke tänkte jag de kommer stinka! Så de är bara kavla upp ärmarna och sätta upp håret och börja skruva isär rören och mycke riktigt så hittar jag en propp, så jag tar bort proppen och spolar ren delarna . Så nu rinner vattnet så fint ner i avloppet igen. :)
Idag va jag på jobbintervju för ett bartender jobb (trodde jag ja..) De stod de på annonsen alla fall, men väl där så blev jag intervjuad av 3 olika som försökte övertala mig att jag skulle tjäna såå mycke mer pengar som "dansare". Men jag sa att jaa de är fint men jag håller mig till bartender jobbet jag, men ett nej ville dom inte höra så dom fortsatte. Så jag tänkte men va fan för 800 dollar för en kväll för att dansa lite kan jag väl kanske offra en gång i livet, dansa är juh kul med kläder på vill jag understryka. Så jag frågade vad Dansa innebar (man vet juh aldrig med sånna klubbar) då sa dom att jaa man går runt och minglar mig killarna pratar i 3 min med nån så kommer en hostess och frågar om han vill ha en dans och i slutet på dansen så är du helt naken. Happ där satt jag och trodde att hon skojade med mig men nejdå hon va fullt allvarlig, då sa jag nehedu tackochhej. Va förbannad när jag kom hem. Jag tänker inte va nån jäkla strippa heller!! Va juh bara där för ett bartender jobb.. Så kan de gå, dom sa att jag borde fundera på saken och komma tillbaka om jag ångrar mig.. fat chans!
Jaa där fick ni en historia att suga på, själv ska jag ta ut mina scones ur ugnen. :)

Martin 21!

Vill oxå gratta min äskade vän Martin på 21 års dagen! GRATTIS VÄNNEN hoppas du har en underbar dag och att du och Em snart kommer ner och hälsar på ;)

Onsdag

Imorgon så flyttar Pelle till ett hus med 4 Aussie brudar, kan förstå att han tycker att de ska bli skönt med ett eget rum och framför allt en rikig säng! :p
Man börjar verkligen känna av att de är vinter här nu! På nätterna sover jag med båda filtarna och huttrar ändå.. Sen de senaste veckorna har de vart rätt kasst väder och bara 19- 21 grader typ. Vill ha soool och varmt så jag kan gå till South bank och sola. :) Fast jag kan inte klaga antar jag när jag får höra av mamma att de inte har vart en ända dag med sommar värme än hos er.. Eller ja i Östersund alla fall, har sett att de är fint på andra ställen. :)
Va på Australia zoo i måndags, älskar verkligen att gå på zoo men jag måste säga att de va lite av en besvikelse.. Har vart där förut och minnerna ifrån de är mycke bättre än va de va den här gången.. Inte äns den as stora krokodilen hittade vi.. Fast elephanterna va fräna! :) Ska lätt på nå sånt i Thailand sen!! :)
Annars har jag väl inget annat att roa er med, sitter och ser fast and furios tokio drift (?) och har de mysigt i sängen. :) Är sista lost avsnittet nu på tv, såg den första timmen men nu har jag lessnat. Fattar juh inget! Kan bero på att jag inte har sett de på 6år så jag kan tänka mig att de har hänt en del. :p Får fråga Martin min käre trogna lost fan hur dom kom hem igen. Eller om de va bara en dröm allt, fan va kasst slut om de vore så. :p Aja inte så insatt i de men de va ett jäkla tjat om de på tvn idag så jag va tvungen att kika. :p

Lillprinsen

I natt (min tid) Så blev jag moster till en liten pojke! :D Fatta ett nytt litet liv har plötsligt blivigt medlem i Bergholm släkten. :) Längtar efter att få träffa lillprinsen eller alla fall se bilder och få veta vad han ska heta. :D
Må dra nu men jag uppdaterar er lite senare. :)

Moster Cecilia

Fredags mys

Blev Ikea idag istället, riktigt mysig dag idag faktiskt. :) De ända jag och Jimmy köpte va en till kudde och en ny toaborste. Toaborsten som fanns i lägenheten föll omkull igår och jag höll på att kräkas när jag såg va sjukt ÄKLIG den va hua får kalla kåar av bara tanken. :p Så nu har vi en fin ny om nån ville veta. xD
Och nu kanske jag slipper tjat om köttbullar ett par veckor oxå då de självklart blev lunch på Ikea. :p
Fy tusan va de regnar! Galet, de är kalas stora droppar och många av dom dessutom åskar de oxå lite mysigt är det allt hihi, kanske inte för pojkarna som gick till jobbet i spöregnet. :p Själv så sitter jag och myser i vår gröna soffa med den nya Cosmopolitan i högsta hugg. :)

Imorgon blir det utgång igen, ska till the Valley den här gången. De senaste gångerna har vi gått på Down under bar för att de är gratis, nära och billiga drinkar för brudar på lördagar. :) Men nu blir de andra bullar. :)

Tiden

Är så van att alltid ha en klocka på armen och nu har den stannat...Känner sig helt handikapad utan. Tittar hela tiden ner på vänster handled och de ända min blick möts av är ett vitt märke. Må kolla om de är nån som kan byta batteriet i den imorgon. :p
Ajaa i torsdags och fredags så hade jag jobb intervju, as skönt företag!! Så ska jag LÄTT driva mitt blivande företag och va så härligt som chef! :) Men tyvärr så verkar jag inte ha fått de. Dom skulle ha ringt i vilket fall fredag efter två och vi skulle ha börjat idag halv åtta så jag kan anta att jag inte har fått de :p ATTANS OXÅ!!
Så le på att inte ha ett jobb nu så jag klättrar snart på väggarna. Pojkarna har mest sovigt i veckan dom jobbar på hårt som vanligt dom lyckisarna. ;)
Imorgon blir de Ikea Jimmy ville dit dock är jag säker på att de är mest för köttbullarna snarare än shoppingen haha. :p
Känner att jag må lägga upp fler bilder i bloggen, blir som mycke roligare då! Ska försöka ta lite i framtiden. :)

Casino!

Forsta gangen jag va pa Casion igar, va precis som jag trodde stort lyxigt och massa sanna maskiner va de nu heter. :p Dock blev jag lite besviken pa folket som va dar, typ mest gubbar och tanter med gamla jeans och fula skjortor. Trodde att de skulle va massa rika manniskor som skulle svansa runt dar i kostym och klanning typ. Blev nastan lite ledsen nar jag ser en kvinna komma och ta ut mer pengar var 10 min..
Coolt va de alla fall att va dar och Jimmy spelade texas holdem(?) Och kom hem 100 dollar rikare. Shit va jag onskar att jag va bra pa de spelet. :p Latta pengar!!
Va pa Avatar i 3D oxa lika bra som forsta gangen men de va battre i 3D tycker jag. :)

10 maj idag skulle ha vart pa ett flyg hem till Sverige idag kanns sjukt konstigt att jag kanske hade akt hem idag, jag ar inte klar har an heller!! Skulle ha vart hemma imorgon overkligt saknar alla hemma men jag ar inte riktigt klar har borta annu. :) Ni far ta och komma ner och halsa pa mig! :p

Födelsedags tomten?

Jag vet att de är ett par månader kvar med oj vad jag önskar mig en bärbar dator med photoshop på!!!!! Behöver inte va en ny dator med massa finesser bara de är en som man kan ha internet på och viktigaste av allt ha ett fungerande photoshop!!! Saknar nå sjukt att sitta och pilla med mina bilder. Känns inte äns kul att fota längre när jag inte kan fixa till de sista till att få de perfekt... Så kära födelsedags tomten jag önskar mig en bärbar dator i födelsedags present. :)

Farbror doktorn

Har vart hos farbror doktorn idag, tagigt massa blodprov och sånt. Ska få svar på proven om två dagar på lördag tur att dom har öppet då! Asså jag tappar så mycke hår så snart är jag väl skallig! :O Kunde vara vitamin brist eller stress, sen kollade jag om jag är känslig mot gluten. Få se då. :)
Idag har pojkarna vart på vatten land men jag kände mig inte speciellt sugen så jag sparar dom slantarna till att gå på Australia zoo istället. :)
Har väl inte så mycke att uppdatera om idag så de får räcka. :)

Inte den 10 maj

Fint väder i nästan två veckor underbart härligt! Idag har de dock regnat som om nån har vattnat oss med en vattenkanna. :p Men de är fortfarande rätt varmt typ 23 kanske man vill juh ha en kofta men annars är de lungt. :) Har oxå förlängt min flygbiljett så nu är de säkert att jag kommer stanna längre än den 10 maj Yey! :D Fast jag kommer missa saker hemma som jag skulle vilja vara hemma för som Sissis student och allt som hör de till och Vanessa som ska föda när som helst. Men jag får se bilder från studenten och en bäbis sover juh mest dom första månaderna. Men nu känns de lite läskigt att jag inte vet när jag kommer hem men väldigt skönt oxå! :) Nu är de bara ett förbannat jobb som saknas... :p
Nu har pappa landat i Sverige och ska bo i Umeå med S-Ö Hoppas han har de gött och valet är de rätta. :)

Cecilia

<3

RSS 2.0