Träning

Hösten

Jaha och plötsligt va sommaren över och hösten kommen. Måste köpa mig en regnjacka nu när man cyklar och går överallt.

 

Börjar kännas lite väl litet att bo på 18kvm.. Man kan ju inte göra mycke här inne för de råder stor platsbrist. :p Så nu är jag på jakt efter större, de är dax. Jimmy börjar plugga på måndag (till lärare) så när han sitter uppe hela nätterna och pluggar till tentor så kan de vara trevligt att kunna gå och lägga sig i ett annat rum.

 

Nog om detta. Lite trevligt är det med höst också för de kommer ut mycke snygga skor! Visserligen så är de skorna jag kärat ner mig i inte särskilt vinter vänliga. Eller de beror på, de piggar ju definitivt upp i höst-mörkret!

 

gemig-gemig-gemig! Äntligen en glittersko med en bredklack! 

 

 

Glömde nästan att berätta om att jag va på massage igår! Heeelt förstörd idag! De va naprapat/massage, jag kan ju få väldigt ont i nacken och rygg så hon knäckte och tryckte och rättade till den igår. Och de känns idag! Dessutom har jag stora runda blåmärken på ryggen efter sugproppar hon använde för att typ lyfta upp muskler med. Haha men de är välbehövligt! Ska tillbaka den 10 sept. 

 
 

Jag döör

Vem kommer på cykla halv mil, springa backintervall uppneruppneruppnerupp, cykla halv mil tillbaka? Jo min karl.. Jag ligger och dör, mina ben! Hade ben träning igår. Ont.dör.trött.slut.stolt.ont.

Säger bara en sak.

Birthday!

Igår fyllde jag år, älskar att fylla år, bästa dagen på heeela året!! 
Hade en riktigt bra dag, riktigt sommarväder så låg i parken och solade på förmiddan. Åt lunch på stan, kikade på folk och sen blev bjuden på champange och super god middag hos pappa. Njöt hela dagen av kärleken som trillande in hela dagen och det fina vädret. :) 
 
 
I helgen ska de bli kanon väder så vi ska ha en mini semester och bo i pappas stuga. Fick även i födelsedagspresent att åka till Sundsvall och bo på hotell, så de blir nästa fredag. Vi ville åka utomlands men vi hittar verkligen inga bra resor så jag vet inte om vi kanske sparar på de lite. 

Summer time

Här händer de inte mycke, blir nog mer i höst skulle jag tro. I veckan så va min syster Vanessa och hennes lilla son här och hälsade på, även mamma och Oscar kom upp. Pappa fyllde år så de blev en riktig familje/släkt fest, mycket trevligt som vanligt. Lill-Oliver fick åka båt för första gången och blev helt såld!

Cecilia

<3

RSS 2.0