Bungy jump

De där förbannade Bungy Jump hoppet förstörde höjder för mig!! De är pga de som flyga har blivit så svårt.. Har lixom flugigt lång flygningar varje år sen jag va sex månader gammal utan att de vart nå problem. De är ju löjligt att bli vettskrämd vid 21 års ålder..

15.00 lyfter vi kan alla hålla tummarna för oss då ellee?! Love you all <3

Äntligen!

Efter jävligt mycke om och men så har jag nu mitt fina rosa provisoriska pass i min hand. Krävdes bara ett par arga samtal och en tripp till Västerås på 20mil fram och åter. Men nu kan jag i godan ro åka till Spanien imorgon :D Även jobbat klart min jobbar dag.

Sista

Idag är sista dagen här på Tanka sen äre slut. Ca 6,5 timmar kvar. Men imorgon åker jag och min käraste till Teneriffa så jag läängtar! Har fortfarande inte fått mitt pass, va tydligen nåt fel hos leverantören så jag kanske måste ner och få ett provisoriskt pass. Som tur är så skulle dom stå för de.

Sjuukt..

Är de bara jag eller är sjukvården knepig i Sverige? Jag har skönhetsfläckar/leverfläckar på ryggen och eftersom jag är uppvuxen i Australien med mycke sol har vi blivit rekommenderad att kolla upp dom typ vartannat år. Så de inte utvecklar sig till något otrevligt. Så nu gick jag in på hudmottagningen i Lindesberg för att hitta telnummret för att boka tid. Alltså de är sjukt dom har en och en halv timmes telefon tid?! Hur kan dom ha så kort! Inte äns varje dag utan måndag tisdag torsdag? Sen kan jag gissa att de blir en kamp att få en tid utan remiss, men jag vill inte gå till en mellanhand. Ska direkt till specialisten!

Helgen

Bra dag igår, va in till Örebro för intervjun som gick bra men vi får se om jag får de. Efteråt så kom Jimmy in för att klippa sig och sen blev jag bjuden på en god midda och ett glas vitt vin på Olarys. :)

Idag har tvättat, städat, tränat och gått en prommis i solen. Eftersom både jag och Jimmy jobbar i helgen så känns de verkligen som söndag idag. Dör lite inombords för imorgon har två av Jimmys kompisar "50års" fest, vill verkligen gå på den! Aja de kommer väl fler. Får fokusera på tenneriffa på tisdag. :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/643368/images/2012/pic_185372857.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/643368/images/2012/pic_185372857.jpg" class="image">

Start today.

A year from now you will wish you had started today.

Empan

Jobbade både igår och idag så passade på att köra en sleep over hos Empan. Lite försenad födelsedagsfirande. Kinamat paket öppning och skratt me lite skvaller :). Riktigt bra kväll, thank you darling! Skönt att inte behöva kliva upp i ottan för en gångs skull när jag sov där. :p

Imöra är de jobb intervju, spännande att se vad dom har att erbjuda mig. :) Jimmy ska klippa sig och sen bjuda mig på middag, mys!

Flygrädsla!

Efter mitt bungy jump hopp så har jag plötsligt blivigt fruktansvärt rädd för att flyga.

 Så efter en traumatisk upplevelse upp till Umeå i höstas då jag grät på vägen upp och pappa och Jimmy tvingade i mig lite alkohol på vägen hem (hjälpte faktiskt något.) Så känner jag inför min 5,5 timmes resa till Teneriffa om nio dagar vore skönt med något slags lugnande. Va inne på Life först och där fans de nåt naturläkemedel (vill helst ha något naturligt) tugummin som skulle hjälpa men de kosta 275 så jag blev snål. Ingen garanti att de hjälper ju..
Så gick jag på apoteket och frågade men de hade dom inte, ingen big deal. Men de va de tanten sa efteråt som jag är häpen över haha. Hon sa att jaa men de är bara att du inbillar dig att du kan flyga, att du peppar dig själv innan flygningen. SVÅRT att dölja min snopenhet, jag trodde hon drev med mig?! Hallå lilla gumma rent fysiskt är det OMÖJLIGT att jag kan flyga, de kan inte människor göra. De är ju som att försöka ljuga för mig själv titta på den blåa himmelen och övertala mig själv om att den är knallröd. Och om jag frågar om de fanns nåt som lugnar nerver så lär de inte hjälpa att "peppa" mig själv innan flygningen?!??

Visste inte vad jag skulle säga eller vilket ansiktsuttryck jag skulle ha, blev nån förvrängt leende blandad med chock och dumförklaring. Men tack lilla gumman gud vad det hjälpte mig. verkligen. ojoj va jag känner mig lung inför resan nu,pjuh peppa pepppa.  Goddamn de är de dummaste jag hört på ett tag!


If you are.Vilket slöseri!

Vart på mitt andra möte på ett företag som jag blev skickad till istället för arbetsförmedlingen.
Hur svårt kan det vara att skapa ett vettigt program för arbetssökande? De är helt sjuukt hur patetiskt det är de jag nu har gått på två veckor i rad. Hur kan man ha gruppmöten med ca 10 pers med olika behov? De är en äldre herre vars arbetsplats har gått i konkurs och sen är det en drös med unga som inte har gjort nåt efter gymnasiet, altså personer på heelt olika nivåer och behov. Men där står de en brud och ska ha en "klass" om hur man skriver ett cv, eller som idag personligt brev. Jodå de låter väl inte så dumt kanske ni tänker. MEN de är så fruktansvärt dåligt upplagt! För de första så finns de inte någa rätt och fel hur man skriver sitt cv anser jag, enbart riktlinjer. Men de håller inte donnan med om, utan hon frågar vad vi har högst upp. Ingen säger nåt. När en vågar yttrasig och säger vad den har högst upp på sitt cv så lägger hon huvet på sne klistrar på ett fejk leende och säger; jaa näe inte riktigt så, nån annan som har förslag? De kryyper i kroppen på mig när jag lyssnar på denna människa! Jag kommer därifårn förbannad och frustrerad. Nu när jag måste gå på skiten så vill jag ha något vettigt ur de hela för annars är de väl ändå ingen mening? Hon pratar till oss som vi vore dagisbarn. Kan fan inte äns gissa hur frustrerad karln där måste vara!

Tänker inte skriva ut företagsnamnet för så elak är jag inte så jag hänger ut på de sättet. Än alla fall.

ändrade planer

Blev lite ändrade planer! Vi struntar i London och åker en vecka till Teneriffa istället!! :D Vi är mer sol människor än shopping människor, så när de blev nåt fel med flyg bokningen till London så ändrade vi oss. :p Åhh de ska bli såååå sköönt!!! Sol bad och bara njuta av värmen. Åker den 24 jan dagen efter min sista jobbardag på Tanka. Aldrig vart på Teneriffa så de ska bli spännande att se hur de är såhär års. Så idag ska jag ner till Polisen och fixa ett pass eftersom mitt har gått ut.
Sen en liten instickare, jag har känt mig sjukt trött och deppig de senaste typ månaderna. Så efter att ha suttit på kammaren och funderat så kom jag på att köpa D-vitamin tabletter. Jävlar vilken skillnad! Nu känner jag mig som vanligt igen så jävla skönt. Men kroppen va nog i chock efter att ha vart i Australien ett år med massa D-vitamin och sen va de typ sommar här i Sverige men så kom vintern och ingen D-vitamin. Så känner ni er trött och orkeslös utan nån uppenbar anledning så kanske de är vitaminbrist. :)

Klart och betalt!

Wihoo nu är london bokat! Åker tisdag den 24 och är borta tills fredag den 27 jan :D Bara jag och min älskling, myys!

Fixar

Jag fick en London weekend i julklapp av Jimmy som vi nu försöker få ihop till vecka 4 då vi båda är ledig. Men de är lättare sagt än gjort att pussla ihop tåg med flyg och hotell på rätt ställe i London. Ingen av oss har vart där så vi vet inte vilken flygplats är bäst att landa på eller vart de är bäst att bo så de är nära till shopping och sevärdigheter. :p Men jag läängtar tills vi åker ååhh så roligt att få åka bort igen, även fast de inte är till ett varmt och soligt land. ;) Men jag räknade ut i går att de är cirkus tre månader tills våren kommer! Sommaren är mycket välkommen, pallar inte denna mörka och kalla värld. Nog för att de typ är barmark här de är alltid nåt.Grattis Cecilia!

Ännu en nära vän som fyller år idag! Hon åker även väldigt snart till Costa Rica, avis! ;)


GRATTIS CECILIA PÅ 21års DAGEN!!! Hoppas du har haft en kanonbra dag!

Cecilia

<3

RSS 2.0