Man är väl kvinna!

Tur att man är en sån redig kvinna så när de blir stop i vasken i köket där de ligger massor av äkligt vatten i, vad gör man? Båda pojkarna vägrar att röra de och Jimmy föreslår att låta de stå i ett par dagar och hoppas att de rinner undan. Icke tänkte jag de kommer stinka! Så de är bara kavla upp ärmarna och sätta upp håret och börja skruva isär rören och mycke riktigt så hittar jag en propp, så jag tar bort proppen och spolar ren delarna . Så nu rinner vattnet så fint ner i avloppet igen. :)
Idag va jag på jobbintervju för ett bartender jobb (trodde jag ja..) De stod de på annonsen alla fall, men väl där så blev jag intervjuad av 3 olika som försökte övertala mig att jag skulle tjäna såå mycke mer pengar som "dansare". Men jag sa att jaa de är fint men jag håller mig till bartender jobbet jag, men ett nej ville dom inte höra så dom fortsatte. Så jag tänkte men va fan för 800 dollar för en kväll för att dansa lite kan jag väl kanske offra en gång i livet, dansa är juh kul med kläder på vill jag understryka. Så jag frågade vad Dansa innebar (man vet juh aldrig med sånna klubbar) då sa dom att jaa man går runt och minglar mig killarna pratar i 3 min med nån så kommer en hostess och frågar om han vill ha en dans och i slutet på dansen så är du helt naken. Happ där satt jag och trodde att hon skojade med mig men nejdå hon va fullt allvarlig, då sa jag nehedu tackochhej. Va förbannad när jag kom hem. Jag tänker inte va nån jäkla strippa heller!! Va juh bara där för ett bartender jobb.. Så kan de gå, dom sa att jag borde fundera på saken och komma tillbaka om jag ångrar mig.. fat chans!
Jaa där fick ni en historia att suga på, själv ska jag ta ut mina scones ur ugnen. :)


Kommentarer
Anonym

Vaskpropp - du är sååååå duktig, kan ta över huset när du vill :-) BRA jobbat med sink & intervjuare ! LOVE YOU smarta flicka <3

2010-05-27 @ 18:00:23


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Cecilia

<3

RSS 2.0