Framtiden?

Värst vad veckan har gått fort! redan torsdag!
Ikväll blir det att fota, har en fotouppgift där jag ska foto manligt.... lite svårt men ja har en bild i huvet som jag ska försöka få till en blid. :)
I veckan ska pappa flytta min säng upp till lägenheten i Umeå . Även fast de är bra länge innan jag kommer flytta dit. Kommer inte bli innan juli/ augusti alla fall. Men det känns som att allt börjar bli verklighet :). Synd bara att ja inte kommer känna nån där till och börja med, eller ja inte i min ålder känner massa är typ 50+ meen kanske inte riktigt nåt jag vill hänga med på kvällarna ;)
 Ni kanske undrar varför jag valde Umeå, speciellt eftersom jag är inte ett fan av kyla meen jag vill vara närmare Paul när han ska gå lumpen i boden. Man måste juh börja nånstans och sen kan ja ta hjälpa farmor sen när pappa är i Australien.
Den 16 Mars är åker min käre far till den stora ön! :D åhh önska ja kunde följa me, men ja får komma och fira jul med han istället:D. Men som tur va kommer han hem till studenten:)

Har köpt hårförlägning tills studenten 100 slingor, pytsan va lite de va! räcker juh fan inte till äns halva huvudet...Lite besviken är ja allt!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Cecilia

<3

RSS 2.0