Måste ha snygga skor för att komma in!

Vi va ute i lördags som vanligt men vi gick till the Valley där alla större nattklubbar ligger och tänkte prova en som vi inte hade vart på innan. Vi köade in till Met men Jimmy och Diego kom inte in pga dom hade inte tillräckligt bra skor?! Trodde dom skojade först, men sen typ dog av skratt när dom va seriösa! Men grejen va att Jimmy hade på sig snygga dojor, sina snyggaste till och med men dom va tydligen för smutsiga. Vi gick alla fall till en annan nattklubb tog en öl och Jimmy fick helt enkelt torka av skorna lite. Men de ar tydligen ett lotteri de är att komma in för sen gick de bra för Jimmy men inte Diego så då gick dom bara till en annan vakt och då gick de bra. En jäkla trassel!
Idag har vi tre små svenskarna vart på Ikea för att köpa pepparkakshus delar, glögg, pepparkakor och julmust för vi skulle ha första advents mys. Grejen va bara att vi helt hade missat att första advent var igår så vi får baka och stå i andra advent istället då. :) Ska baka lussebullar oxå så de blir google för recept.
Annars då, jo livet leker börjar bli riktigt varmt på dagarna och hissen har vart trasig så några promenader upp för 99 trappsteg till 4 våningen har de blivit. Lite less blir man när jag precis hade gått ner och kommer på att frukost brödet ligger kvar i rummet....


Kommentarer
carro

Haha gaaalet med skorna juhh! jobbigt med trapporna men e ju lite gratis träning haha, hiss e bra ibland alltså!

2010-11-29 @ 22:50:25
URL: http://happe.webblogg.se/
agneta

"se på dina skor, andra gör det" fick vi lära oss när jag jobbade på krogen - men jag trodde allt utom flipflops funkade i Austrlien. HM, lärt mig något nytt.

2010-11-30 @ 08:27:47


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Cecilia

<3

RSS 2.0